Sveikos Visos, o ypač Senbuvės

Pirma mano gyvenimo diena supermamoje
Niekaip neišsprendžiu, nenusprendžiu, kamuojuos taip, kad net čia užsiregistravau

O jūs turbūt jau ne kartą tokių klausimų sulaukėt.. Pasiryžt mestis į "panagių krapštymą" ar ne?.. Jau nemažai investavau (mėnuo pas Egidiją + mažiausiai 1000 Lt priemonėms), praktikos nėra daug, nes vis laikausi įsikibusi nemielo vadybininkės darbo, tai tik kiek draugėm pakrapštau, ir tiek... (Man tai nesuvokiamos tų moterų apsukos, kurios ir dirba, ir vaikus augina, ir valgyt gamina, ir rūmus su sodais prižiūri, ir dar kokiu nors papildomu darbeliu, kaip gelinis lakavimas, užsiima, ir t.t.)
Turiu tinkamų savybių: noras gražinti moteris, tarnauti jų grožiui, noras kurti grožius, menus, bet tokius, iš kurių galėčiau uždirbti sau ir šeimai, meilė žmonėms, malonumas bendraut, empatija, psichologijos teorinis ir praktinis išmanymas, patirtis paslaugų ir prekių pardavime bei marketinge, atkaklumas, kruopštumas, dėmesys detalėms, bet kartu ir visumos pajautimas.
Jei trumpai, tai esu nesirealizavusi menininkė, besikankinanti vadyboje ir norinti nuosavos veiklos. Su nagais jau yra šiokia tokia pradžia, bet jau metas apsispręst. Pasiūlymas bandyt ištupėt ant 2 kėdžių - 2 darbų man netinka, nes per maža mano subinėlė
Papildyta:Šiaip turiu neparastą skonį, labai daug domiuosi nagais, naršau ypač daug rusiškuose kanaluose, nes ten daugiausiai praktinių žinių galima prisirinkt. Esu linkusi į perfekcionizmą. Labai svarbu griežta higiena. Jaučiu spalvas, formas ir t.t. Draugės, kurioms krapštau, palaiko, net mano tą lėtumą iškenčia dėl galutinio rezultato.
Tai va, ko aš baiminuosi - ar su praktika pagreitinamas tas lėtumas? Aš tikiu, kad taip. Nors dėl savo polinkio į perfekcionizmą, krapštymąsi iki raibuliavimo akyse dėl tobulo rezultato, esu vyro pakrikštyta sraige. Pas Egidiją visąlaik būdavau paskutinė grupėje

(bet grupiokės taip ir sakydavo: mes darom greičiau, o tu - gražiau) Po mėnesio praktikos ėjau į vieną priauginimo saloną "egzaminuotis", tai savininkė įvertino taip: nei aš uždirbsiu, nei ji iš manęs

O tobuliems rezultatams potencialą tikrai turiu - dėl to stipraus meninio talento.
Kitas dalykas - fizinė sveikata. Nesu pati stipriausia, bet ir nesu pasiligojusi. Kokios profesinės ligos, be galimų alergijų medžiagoms, gresia? Prieš metus pradėjo plaštakų pirštų sąnarius skaudėt - kaip manot, toks darbas dar labiau pakenktų ar priešingai - gera prevencinė mankšta pirštams būtų?