Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

Sunta, kas nutiko? Neatpazistu tavo darbu doh.gif Net nesimato dizaino, iskart kliuna nagu formos, toks vaizdas, kad visi nagai skirtingi, o gal fotkes labai prastai padarytos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feltri @ 2014 03 07, 12:12)
prancuzui naudoju dazniausiai emi gel dazus, uztenka vieno sluoksnio ir baltas tobulai pasidengia  thumbup.gif tik vis pertepu pvz dabar is viso biogeliuku ir ant virsaus topuka gelio lako, bet kartais pakeicia spalva virsus, na priklauso ka kliente dirba. tai vat jieskau dabar pakaitalo kuris siek tiek storiau dengtu negu virsutinis smile.gif ir apsaugotu bei islaikytu balta galiuka

Mane gelbeja 2 arba 3 sluoksniai topo, tada nei balta spalvyte nepkeicia spalvos nei nagu galiukai nuo aplinkos poveikio nenukencia smile.gif Bet butu gerai rast kad uztektu vieno sluoksnio smile.gif

Atsakyti
Ant EMi stiklas netiks, kiek žinau spalvoti jų geliukai gi su lipniu sluoksniu, o topai su lipnumu dažnai keičia spalvą. Kaip jau minėjau mane visad gelbsti BaHos viršutinis gelis Top 0-3, daugiau neturiu ką pasiūlyt
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 03 07, 15:17)
Ant EMi stiklas netiks, kiek žinau spalvoti jų geliukai gi su lipniu sluoksniu, o topai su lipnumu dažnai keičia spalvą. Kaip jau minėjau mane visad gelbsti BaHos viršutinis gelis Top 0-3, daugiau neturiu ką pasiūlyt

kur jo gauti galima? gal yra kur Kaune isigyti jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feltri: 07 kovo 2014 - 14:36
QUOTE(Feltri @ 2014 03 07, 16:23)
kur jo gauti galima? gal yra kur Kaune isigyti jo?

Įlįskit į BaHa psl., ten visi kontaktai ir adresai. Dėl Kauno nežinau, turėtų būt pardė, bet perkant internetu pigiau 20 proc.,kai prisiregini prie jų psl.
Dėl pačio gelio, jis tepasi kaip gelis ne kaip stiklas,t.y biski storiau, ir lempoj reik palaikyt ilgiau,apie 4 min, ir atvėsint prieš nuvalant lipnumą, gražiau blizga tada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 07 kovo 2014 - 14:41
QUOTE(Zarute @ 2014 03 07, 13:01)
Sunta, kas nutiko? Neatpazistu tavo darbu doh.gif Net nesimato dizaino, iskart kliuna nagu formos, toks vaizdas, kad visi nagai skirtingi, o gal fotkes labai prastai padarytos? g.gif

Vot as irgi su topu kankinuosi, nes neturiu su lipnumu, o jei stikla dedi ant lipnaus prancuzo, jis ismeta pusles ir is vis nebelizga.
Tad dedu skaidru geli paprasta ant viso dizaino, ir jis man sukuria kalnagubrius visokius, del to man paciai labai nervina nagu forma pastaruoju metu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 03 07, 15:39)
Įlįskit į BaHa psl., ten visi kontaktai ir adresai. Dėl Kauno nežinau, turėtų būt pardė, bet perkant internetu pigiau 20 proc.,kai prisiregini prie jų psl.
Dėl pačio gelio, jis tepasi kaip gelis ne kaip stiklas,t.y biski storiau, ir lempoj reik palaikyt ilgiau,apie 4 min, ir atvėsint prieš nuvalant lipnumą, gražiau blizga tada

dekui 4u.gif
Atsakyti

Kol cia diskutuojate, bus sugijusios tos mesos. Te i silta vandeni druskos susitirpina, pamerkia pirstukus, per nakt uztrauks zaizdas.
Nebebus zaizdu te merkia i alieju ir citrina. Jei nepatinka, galit is vis i nieka nemerkti.

Aciu labai uz patarimus, ten vaizdas baisesnis nej jus isivaizduojat, ten beveik nelike jokio del to ir baiminuosi labai, galeciau ikelti nuotraukyte bet nenoriu gadinti jusu puslapio su jusu graziais darbeliais, nes toks vaizdelis sugadintu cia viska:/
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 03 07, 15:17)

As naudoju NSI stikla. jis man tinka ant visu ir lipniu ir nelipniu pavirsiu. niekas nekinta, neissoka ir pan...

Sandienos vasariskas darbelis:
user posted image

Beje, mergaites, koki antgaliuka naudojat panagems dildyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 07 kovo 2014 - 18:58
QUOTE(DiStyle @ 2014 03 07, 20:47)
Sandienos vasariskas darbelis:
Beje, mergaites, koki antgaliuka naudojat panagems dildyti?

Tikrai vasara thumbup.gif Graži nagų forma rolleyes.gif

O antgalius gi buvau įmetus neseniai ir parašius kam ką naudoju

O apie NSI stiklą esu girdėjus gerų nuomonių, įdomu būtų išbandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 07 kovo 2014 - 19:22
QUOTE(rogrinta @ 2014 03 07, 20:21)
Tikrai vasara  thumbup.gif Graži nagų forma  rolleyes.gif

O antgalius gi buvau įmetus neseniai ir parašius kam ką naudoju

O apie NSI stiklą esu girdėjus gerų nuomonių, įdomu būtų išbandyt  g.gif

Dekui Rogrinta 4u.gif Maaciau tavo antgaliukus, bet neuzfiksavau kad butum rasius kuri naudoji panagems... ax.gif Reiks vel susirasti post'a, nes as nusipirkau viena, raso undernails, bet neimanoma su juo dildyti, nes issoka is po panages doh.gif o gal as nemoku naudotis? Nors nezinau ko cia nemoketi... sad.gif

Del stiklo, tai jis duoda toki traukimo jausma jeigu daugiau uzdedi (ju video netgi rodo jog reikia deti daugiau/slapiau, o ne plonai tepti kaip laka), bet manes kolkas nenuvyle..
Atsakyti
[quote=rogrinta,2014 03 07, 08:23]
Tuo viskas ir pasakyta, sveika prisijungus mirksiukas.gif Iš to ką perskaičiau, manau tikrai reiktų mest darbą,kuris nemielas. Žmogus gali būt laimingas tik tada, kai užsiima miela veikla. Aš gyvenime daug ką išbandžius ir darbų ir verslų savo, ir tik 4-oj dešimty sumasčiau imtis nagų, ir dabar negaliu atsidžiiaugt, tai MAAAANOOO, nieko daugiau nebenorėčiau dirbt, ir tik šitoj srity noriu tobulintis. Tiesiog irgi teko mest viską ką prieš tai dariau ir pasinert į šitą sritį, ir tikrai neprašoviau. Pradžioj sunkiau būna, bet kai viską darai su meile, iš dūšios, viskas sugrįžta šimteriopai, šneku ir dėl emocinės ir dėl finansinės būsenos mirksiukas.gif
Tad pirmyn, nebijok žengt to žingsnio, gyvenimas visada apdovanoja ryžtingus žmones, nes tie kurie trepsi vietoj tai ir trepsi visą gyvenimą, o paskui gailisi ,kad nieko nedarė kai buvo proga...

4u.gif

wub.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti