Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(rogrinta @ 2014 02 01, 11:50)
Kinetics extreme white, Senses mega white čia tie kurie naudojau ir naudoju.

Kinecto turiu,bet nepatinka jis man blogai stengsta,tepasi,susoka Nors ir labai plonai tepu 2sluoksnius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2014 02 01, 12:01)
Kinecto turiu,bet nepatinka jis man blogai stengsta,tepasi,susoka Nors ir labai plonai tepu 2sluoksnius.  doh.gif

kartais budavo tas pats - ismaisyk labai atsargiai pries naudojima. O visos problemos dingo, kai pasiemiau naujesne lampa gcfl ar kaip ten rasos.
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2014 02 01, 12:01)
Kinecto turiu,bet nepatinka jis man blogai stengsta,tepasi,susoka Nors ir labai plonai tepu 2sluoksnius.  doh.gif

Oi oi, negalima jo dengt 2 sluoksniais, reikia padengt per vieną, tas pats ir su Senses Mega white, su jais tiesiog reik išmokt dirbt. Reik pataikyt,kad sluoksnis nebūtų nei per storas , nei per plonas. Aš su jais susidraugavau, man jie puikiai ir tepasi ir stingsta.
Nebandyti bet dar giriami CNI, mosaic ir PN, pabandykit, gal jums tiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 01 vasario 2014 - 12:48
panos, ar su sitais antgaliais is kaires 2 ir 3, eina nuimti sena dizaina? http://www.senses.lt...;category_id=25
sorry uz durna klausima, zalia esu tuose antgaliuose lotuliukas.gif dagivoj siule karbidini uz 50 lt... o cia visas komplektukas 24 lt g.gif
Atsakyti
sveikos merginos, ar kas saketes internetu senses produkcija, as uzsisakiau, I pasta atejo saskaita,o kur pinigus sumoket taip ir nesupratau, pasirinkau mokejimo buda - pavedimu, geriau reikejo kurjeriui, o dar savaitgalis, ner kam ten pasiskambint,reiks laukt pirmadienio. Gal kas saketes, tai ten imone Prodeka duoda savo rekvizitus, tai gal ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandain @ 2014 02 01, 13:15)
sveikos merginos, ar kas saketes internetu senses produkcija, as uzsisakiau, I pasta atejo saskaita,o kur pinigus sumoket taip ir nesupratau, pasirinkau mokejimo buda - pavedimu, geriau reikejo kurjeriui, o dar savaitgalis, ner kam ten pasiskambint,reiks laukt pirmadienio. Gal kas saketes, tai ten imone Prodeka duoda savo rekvizitus, tai gal ten smile.gif

atsiuncia saskaita laiske - uzsakymo vykdymas. virsuje yra rekvizitai:
Pardavejas: UAB "PRODEKA"
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princesė.: 01 vasario 2014 - 13:22
QUOTE(Princesė. @ 2014 01 31, 09:55)
aišku labai norėčiau pas Egidiją, bet kaip ten vietas sugaudyt, nes kiek žiūriu grafikus, vis nėr ir nėr vietos doh.gif

Aš pas Egidiją labai norėjau į "prancūzišką eleganciją", pas ją svetainėj nebuvo jo parašyto, tai aš tiesiog susiskambinau su ja, paklausiau, ar bus artimu metu, pasakė kad gegužės gale, ir paprašiau kad iš karto užrašytų mane smile.gif jau išmokau, kad pas ją reikia ne surašytus grafikus sekti, o skambintis labai anksti ir tartis, klausti smile.gif nes vietos ištirpsta mygom, galų gale, gi tos grupės ne po dvidešimt žmonių sudaromos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 02 01, 13:21)
atsiuncia saskaita laiske - uzsakymo vykdymas. virsuje yra rekvizitai:
Pardavejas: UAB "PRODEKA"
...

tai cia I Prodekos sask.pravest, aisku, o I paskirti nieko nereikia irasyti, uz ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 01 29, 09:37)
Sveika pirmiausia uzsirasykite i kursus jei planuojate su tuo dirbti smile.gif svarbiausia gauti žinias apie nagucius  smile.gif po kursu zinosite kaip žadat dirbt ir ko jums reikia, neprisipirksite nesąmonių smile.gif kartais kursai duoda starter kit smile.gif siūlau rinktis iš šių firmų gelius senses, mosaic, nsi, ezflow, crystal nail, NL nobel...  Jokių būdu nesisiuskit pigiu kiniškų ir japoniškų nekokybiškų geliu, jie ne tik ,kad nelaikys, bet ir sveikata gadina. Per kursus sužinosite kokie Geliai ir kam naudojami galbūt isbandysite juos ir išsirinkite su kuo dirbti smile.gif sekmes

O gal galite paatarti kursus kokius ? galbut ejote kazkur ir jums patiko ar tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0memory @ 2014 01 31, 17:39)
Labutis merginos, gal patartumet kur galiu isigyti dulkiu istraukeja? Nes kazkaip Cascadoj ir Vitrina Pro esu girdejus, kad ten nieko gero, skundu nemazai. :/ Gal kuri turit patirties perkant EBAYuje? Kaip issirinkti gera ir uz kiek?  g.gif  Dekoju  4u.gif

as savo pirkau ebay,o ten pagal traukima ir garsa visi vienodi tik dizinai skirias smile.gif pigiausias koki radau buvo apie 40euru:) galingumo pakanka ir negarsiai dirba;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nivea19: 01 vasario 2014 - 14:39
QUOTE(mascarra @ 2014 02 01, 13:51)
Aš pas Egidiją labai norėjau į "prancūzišką eleganciją", pas ją svetainėj nebuvo jo parašyto, tai aš tiesiog susiskambinau su ja, paklausiau, ar bus artimu metu, pasakė kad gegužės gale, ir paprašiau kad iš karto užrašytų mane smile.gif jau išmokau, kad pas ją reikia ne surašytus grafikus sekti, o skambintis labai anksti ir tartis, klausti smile.gif nes vietos ištirpsta mygom, galų gale, gi tos grupės ne po dvidešimt žmonių sudaromos  ax.gif

o cia super meistru reik butu registruojantis i ta kursa? blush2.gif

QUOTE(sandain @ 2014 02 01, 14:02)
tai cia I Prodekos sask.pravest, aisku, o I paskirti nieko nereikia irasyti, uz ka smile.gif

taip i prodekos mirksiukas.gif nu as irasau tarkim, uz universal mix 30 ml. ir jos supranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2014 02 01, 15:03)
panos, ar su sitais antgaliais is kaires 2 ir 3, eina nuimti sena dizaina? [url=http://www.senses.lt/priemones_nagams/eparduotuve?

Nu aš asmeniškai to komplektuko neimčau, geriau kelis gerus antgalius girebk, kuriuos tikrai naudosi

QUOTE(raziuwka @ 2014 02 01, 16:12)
O gal galite paatarti kursus kokius ? galbut ejote kazkur ir jums patiko ar tiko smile.gif

Nugi kelis psl. apie kursus šnekėjom biggrin.gif

QUOTE(Princesė. @ 2014 02 01, 16:52)
o cia super meistru reik butu registruojantis i ta kursa?  blush2.gif
taip i prodekos  mirksiukas.gif nu as irasau tarkim, uz universal mix 30 ml. ir jos supranta smile.gif

Nereik būt super duper, bet ant formelių nagus priaugint jau reik mokėt. Nes su manim buvo moteris, kuri nesugebėjo pabaigt kurso, nes tiesiog jai buvo per daug sudėtinga daryt modeliuotus nagus pagal konkursų reikalavimus, kai prieš tai nagus augino tik su tipsais
Papildyta:
QUOTE(sandain @ 2014 02 01, 16:02)

aš visada bet ką perkant, rašau sąsk. faktūros arba užsakymo nr.
Atsakyti