Įkraunama...
Įkraunama...

Nagu Priauginimas

QUOTE(livijaaa @ 2014 02 01, 23:12)
man atrodo, kad pirma tepam superbond, o tada primer

Oi oi jokiais būdais schmoll.gif Primeris juk nuriebalintojas, nuriebalinam nagą, o tada dedamas gruntas gerinantis gelio sukibimą su nagu, t.y. superbond. Aš iš vis primerio netepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 01, 21:27)
Oi oi jokiais būdais  schmoll.gif Primeris juk nuriebalintojas, nuriebalinam nagą, o tada dedamas gruntas gerinantis gelio sukibimą su nagu, t.y. superbond. Aš iš vis primerio netepu  blush2.gif

ju puslapyje raso, kad superbondas nuriebalintojas, o primer rugstinis gruntas. as buvau paklaususi ju emailu, tai man atsake, kad problematiskiem nagam naudojame superbond+primer, o jei nera atsokimu, gelis gerai laiko, tik superbonda. tai matyt susimaise ir suklaidino mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 02 01, 23:35)
ju puslapyje raso, kad superbondas nuriebalintojas, o primer rugstinis gruntas.

Sorry dabar aš apsižioplinau doh.gif Rašiau apie primerį, prepus turėdama omeny doh.gif Bet tai,kad primeris ir bondas naudojamas vienu metu, irgi pirmą kart girdžiu blink.gif Todėl ir susibalmutijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 01, 21:46)
Sorry dabar aš apsižioplinau  doh.gif Rašiau apie primerį, prepus turėdama omeny  doh.gif Bet tai,kad primeris ir bondas naudojamas vienu metu, irgi pirmą kart girdžiu  blink.gif Todėl ir susibalmutijau  doh.gif

man atsake, kad jeigu gelis lb atsokineja, tada tepti superbonda, palaukti, kol nudzius ir primeri, jei gerai laiko gelis tada tik superbonda. fuuu, galvojau jau mane supainiojo, visom klientem taip tepiau biggrin.gif
Atsakyti
Taip kad Mergyte miegalyte nepirkit dar ir 1 nr biggrin.gif
Anksčiau kai dirbau su Baha, ten buvo toks daiktas kaip nail prepare, ir kitos firmos turi prepus, tai vat jie naudojami nago nuriebalinimui. Po to aš pradėjau jų nebenaudot. Toks dalykas kaip rūgštiniai gruntai, t.y. primeriai, pas mane iš vis nei karto nebuvo naudojami, su jais reik atsargiai elgtis, ir jie tinkami tais ypatingais atvejais, kai ant nagų tikrai niekas nebesilaiko. Galit šią priemonę turėt, bet kaži ar naudosit
Papildyta:
QUOTE(livijaaa @ 2014 02 01, 23:49)
fuuu, galvojau jau mane supainiojo, visom klientem taip tepiau  biggrin.gif

Viskas gerai biggrin.gif Gerai,kad išsiaiškinom, galvelę sopa, tai skaitau viena, o galvoju apie kitą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 01 vasario 2014 - 21:54
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 01, 14:44)
Oi oi, negalima jo dengt 2 sluoksniais, reikia padengt per vieną, tas pats ir su Senses Mega white, su jais tiesiog reik išmokt dirbt. Reik pataikyt,kad sluoksnis nebūtų nei per storas , nei per plonas. Aš su jais susidraugavau, man jie puikiai ir tepasi ir stingsta.
Nebandyti bet dar giriami CNI, mosaic ir PN, pabandykit, gal jums tiks

Jus ji I geli iliejat? Ar tik po topu tepat?
Dar pagalvojau gal lempas reikia jau pasikeisti. g.gif
O PN gelis ar dazai?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2014 02 02, 00:11)
Jus ji I geli iliejat? Ar tik po topu tepat?
Dar pagalvojau gal lempas reikia jau pasikeisti.  g.gif
O PN gelis ar dazai?

Tik padengiu
PN pigmentiniai dažai
Atsakyti
Rogrinta,

SUPRATAU wink.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 02 02, 00:19)
Tik padengiu
PN pigmentiniai dažai

Jau aiskiau.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,bandysiu su kamufliazu daryt,radau eiga,bet ka reiskia itrinti? ir ar tinka paprastas baltas gelis(perfect nails) galiukui?jei uztepsiu storiau isdzius?Nustumdai odeles, padailini nago ilgį/formą, patį gelį seną padildini, pašiauši ataugusį nagelį, nuriebini, ant natūralaus nago tepi primerį, tada skaidrų gelį tepi ir gerai "įtrini", lempa, ir po to tik tepi kamufliažą.
Atsakyti
Labas,
Noriu ismokti deti gelinius nagus, kiek domejausi kursais Klaipedoje visos vietos uzimtos iki geguzes menesio blink.gif gal jus ka galite patarti, gal zinote kas moko pavienius ?
Atsakyti
Sveikos, perskaičiau visas temas (kaikurias ir ne po kartą) ir suabejojau: 1 ps. rašoma apie priauginimą, nors visos mini, kad ant tipsų dabar nepopuliaru, bet kažkodėl pavyzdys tik su tipsais: sakykite nuriebaliname ir bondą tepame ir ant nago ir ant tipso tuo pačiu ar ne ? kažkaip suabejojau g.gif
čia pvz, iš 1 psl.
13. Pašiaušiame tipų paviršių geresniam sukibimui
14. Vėl Nuriebaliname plaukiame kol išdžius tepame bonderį kišame keliom minutėm į lempą

Ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti