Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Isyankar @ 2014 06 25, 16:45)
Ojėj aš pas čigonę nė už ką neičiau, nekelia jos man pasitikėjimo nors tu ką. Žiūrėkit, būkit atsargi ir parašykit kaip sekėsi unsure.gif  4u.gif

Jei nebutu rekomendavus gerai pazystama moteris gal neiciau, bet dabar nebaisu smile.gif beto jaunystej dirbau bare ir cigone atejo paprase arbatos ir sako uz ja va ismesiu kortas... sakau ne ne bijau nenoriu. O ana sako nu uz arbata nemokesiu wink.gif tai ka ji pasake 100 proc issipilde, gaila ji i ta bara neuzeina kontaktu neturiu, nes prasiau bendradarbou jei uzeis paimt nr. Jau 9 m praejo bet ka sake viskas issipilde.
Gal tos cigones tikrai ka turi smile.gif aisku buna visokiu bet kaip minejau rekomendavo ir labai visi cia giria. Pati atsikeliau cia gyvent tai ir susigundziau smile.gif o kaip sako savo kraste pranasu nebusi smile.gif tai gal nemeluoja. Tik supratau buria taro kortom kas man nelabai patinka, nes klausimus reik konkrecius turet. O kaip domina bendrai ateitis tai ka klaust ???
Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2014 06 25, 16:45)
Ojėj aš pas čigonę nė už ką neičiau, nekelia jos man pasitikėjimo nors tu ką. Žiūrėkit, būkit atsargi ir parašykit kaip sekėsi unsure.gif  4u.gif

Jei nebutu rekomendavus gerai pazystama moteris gal neiciau, bet dabar nebaisu smile.gif beto jaunystej dirbau bare ir cigone atejo paprase arbatos ir sako uz ja va ismesiu kortas... sakau ne ne bijau nenoriu. O ana sako nu uz arbata nemokesiu wink.gif tai ka ji pasake 100 proc issipilde, gaila ji i ta bara neuzeina kontaktu neturiu, nes prasiau bendradarbou jei uzeis paimt nr. Jau 9 m praejo bet ka sake viskas issipilde.
Gal tos cigones tikrai ka turi smile.gif aisku buna visokiu bet kaip minejau rekomendavo ir labai visi cia giria. Pati atsikeliau cia gyvent tai ir susigundziau smile.gif o kaip sako savo kraste pranasu nebusi smile.gif tai gal nemeluoja. Tik supratau buria taro kortom kas man nelabai patinka, nes klausimus reik konkrecius turet. O kaip domina bendrai ateitis tai ka klaust ???
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2014 06 24, 19:35)
Gal galit parašyti Svetlanos kontaktus?
Žiūriu, pirmajame puslapyje jos telefono nr nėra.

Svetlanos nr.860459917,gal ne visom patinka ,ji daug skaicioja is gim.datos.
Atsakyti
QUOTE(perla2 @ 2014 06 28, 19:41)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perla2 @ 2014 06 28, 18:41)

o gal zinote kiek metu i prieki apie jusu gyvenima ji gali pasakyti ?
Atsakyti
QUOTE(Don''t stop @ 2014 07 01, 16:08)
o gal zinote kiek metu i prieki apie jusu gyvenima ji gali pasakyti ?

man pasake mazdaug 3metus
Atsakyti
Laba diena,norėčiau paparašyti,gal žinote gerą būrėja kaune.ačiū.
Atsakyti
QUOTE(SNIEGĖ45 @ 2014 07 03, 11:22)
Laba diena,norėčiau paparašyti,gal žinote gerą būrėja kaune.ačiū.

paskaitykite tema ir išsirinkite pati. smile.gif
kas vienam gerai, kitam priešingai.
Atsakyti
Sveiki,
o kiek pas Svetlana kainuoja burimas?
Atsakyti
o gal kas zino bureja danguole is kauno? ar lanketes? kokie atsiliepimai apie ja?
Atsakyti
o ar kasnors buretes skaipu? ar tai taip paciai veikia kaip ir realiai?
Atsakyti
uzsirasiau pas rasa. kur ji ten gyvena? prie kurio ziedo?
Atsakyti
Tai skambinot ir neklausėt, kur gyvena? biggrin.gif doh.gif Šalia pat bazių, 12aukščiam name.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 12 liepos 2014 - 13:05