Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 07 22, 08:01)
taip tai ji ir yra. ten tebegyva ir atrodo kaip apibudinot.

Na tuo metu man ji pasirodė labai keista, visokiom apeigom siūlė, buvo daug prirašinėta pas ją baltų lapų su skaičiais, tipo moterys atėjusios rašo ir iš to ji bando nuspėti..galop pasiūlė kažkokią apeiga atsigulus ant žemės, kurios kaina nuo 200 litų, žinoma aš atsisakiau..o pabaigoje pasiūlė kažkokių žolelių užpilą, dabar nepamenu ar tai aliejaus pagrindu ar sirupas kažkos, kurio kaina apie 50,- bet va ką ji man sakė visai nepamenu, įsiminė ir liko tik šie dalykai, žinau, kad išėjau iš jos tuščiai, be jokių emocijų ar sumaišties, nes nieko nepasakė, ir pasirodė labai keista, tuo metu ją įvertinau kaip šarlatanę..nepykit, kam ji patiko, bet čia tik savo nuomonę pasakau, negaliu sakyt teigiamai, kai to tikrai nebuvo..
Atsakyti
Tikrai ne apie ta kalbat! Jus kalbat apie kita ,kuri gyveno ten pat tik kitam aukste.Girdejau kad ji isvykus is lietuvos. Teko man su drauge pas ja but pries tris gal metus. Jus teisi! Na ten tai tikrai kazkas ziauraus.... Ji tipo is kosmoso gauna informacija ir t.t. Rasa meta kortas. Uzsiima chiromantija.Normali, konkreti. Paprasta moteriske. Manau siek tiek vyresne uz ana.
Papildyta:
Prisiminiau... Anos vardas LITA
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2014 07 22, 09:12)
Tikrai ne apie ta kalbat! Jus kalbat apie kita ,kuri gyveno ten pat tik kitam aukste.Girdejau kad ji isvykus is lietuvos. Teko man su drauge pas ja but pries tris gal metus. Jus teisi! Na ten tai tikrai kazkas ziauraus.... Ji tipo is kosmoso gauna informacija ir t.t. Rasa meta kortas. Uzsiima chiromantija.Normali, konkreti. Paprasta moteriske. Manau siek tiek vyresne uz ana.
Papildyta:
Prisiminiau... Anos vardas LITA

Taip, ji kalbėjo kažką apie kosmosą smile.gif, na tada gerai jeigu ne ta smile.gif kokio amžiaus Rasa?
Atsakyti
Sveikos mergino 4u.gif s ir mamytės nestuke.gif !
Jau ilgokai užsiimu būrimu, tačiau tai darau visiškai NEMOKAMAI.
Jei norite, turite klausimų, rašykite!!! Labai lauksiu Jūsų laiškučių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DelRey @ 2014 07 22, 09:16)
Na tuo metu man ji pasirodė labai keista, visokiom apeigom siūlė, buvo daug prirašinėta pas ją baltų lapų su skaičiais, tipo moterys atėjusios rašo ir iš to ji bando nuspėti..galop pasiūlė kažkokią apeiga atsigulus ant žemės, kurios kaina nuo 200 litų, žinoma aš atsisakiau..o pabaigoje pasiūlė kažkokių žolelių užpilą, dabar nepamenu ar tai aliejaus pagrindu ar sirupas kažkos, kurio kaina apie 50,- bet va ką ji man sakė visai nepamenu, įsiminė ir liko tik šie dalykai, žinau, kad išėjau iš jos tuščiai, be jokių emocijų ar sumaišties, nes nieko nepasakė, ir pasirodė labai keista, tuo metu ją įvertinau kaip šarlatanę..nepykit, kam ji patiko, bet čia tik savo nuomonę pasakau, negaliu sakyt teigiamai, kai to tikrai nebuvo..

siuo metu ji nieko nesiule. taip buna kai zmogus tobuleja, bando visokias technikas kol atsirenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bep: 22 liepos 2014 - 13:26
Tairune, jūs kartais ne pati Rasa biggrin.gif Visos žinutės forume tik su ta būrėja susijusios, vos tik kas nors ką nors neigiamo parašo, iš karto ginate. Nė vienos žinutės kitomis temomis kituose skyreliuose. Gana to reklamavimo.
Atsakyti
Na va, sakiau neisiu pas būrėjas, bet aplinkybės nustūmė po geros petraukos apsilankyti, likau sužavėta Rasa, visų pirma kaip asmenybe ir žinoma jos darbu. Dar niekad tokios nuotaikos neišėjau iš būrėjų kaip iš Rasos, nors pripažinsiu ėjau pas ją nusvirusiom rankom ir svarsčiau išviso ar eiti, ar atšaukti iki paskutinės minutės... bet tiek įpūtė pozityvo, nereali moteris, iš 10 balų, duodu visus 10 smile.gif
Atsakyti
Rasa kaip žmogus labai faina smile.gif
Atsakyti
man tai asmeniskai rasa tokia savotiska pasirode, nors kaip bureja ji man tikrai patiko. ji i mane visai neziurejo, venge akiu kontakto, zvilgsnis nuolat kazkur klaidzioja, tarsi ziuretu visada kazkur i lubas. nezinau cia ar tik su manim taip. gal nuziureti galiu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bep @ 2014 07 24, 17:45)
man tai asmeniskai rasa tokia savotiska pasirode, nors kaip bureja ji man tikrai patiko. ji i mane visai neziurejo, venge akiu kontakto, zvilgsnis nuolat kazkur klaidzioja, tarsi ziuretu visada kazkur i lubas. nezinau cia ar tik su manim taip. gal nuziureti galiu.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, ir man į akis nežiūrėjo, galbūt jos apsauga tokia savęs, nežinau, ji visą tą laiką į sieną akis nukreipinėjo smile.gif visgi jeigu pas ją srautas žmonių tai vėlgi išsekina atima visas jėgas, išsiurbia energija, tai manau tik dėl to ji vengia akių kontakto smile.gif nors pati mėgstu palaikyti akių kontaktą, bet nieko manęs tai netrigdė, anaiptol, išėjau su šypsena veide. Patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DelRey @ 2014 07 24, 21:27)
Taip, ir man į akis nežiūrėjo, galbūt jos apsauga tokia savęs, nežinau, ji visą tą laiką į sieną akis nukreipinėjo smile.gif visgi jeigu pas ją srautas žmonių tai vėlgi išsekina atima visas jėgas, išsiurbia energija, tai manau tik dėl to ji vengia akių kontakto smile.gif nors pati mėgstu palaikyti akių kontaktą, bet nieko manęs tai netrigdė, anaiptol, išėjau su šypsena veide. Patiko smile.gif

tai cia buvo ta pati rasa, kuri seniau nepatiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bep @ 2014 07 25, 10:27)
tai cia buvo ta pati rasa, kuri seniau nepatiko?  biggrin.gif

Ne, ana buvo ne Rasa, o LITA, bet jos gyvena tame pačiame name ir net laiptinėje, net vakar atkreipiau dėmesį ant mygtuko (durų visų būtų mygtukai laiptinėje) užsirašius LITA, tai net sudvejojau, na galvoju jei dabar duris atvers ta pati tikrai sakysiu atsiprašau, bet aš ne pas jus, bet pasirodo kad ne ta pati, duris atvėrė RASA smile.gif
Atsakyti