Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(PeruManu @ 2014 08 04, 07:53)
Sveikos,
Atleiskit jei as jus kankinu su savo klausimais smile.gif
As vis nerandu ramybes.
Ar galeciau nuejus pas bureja pvz paklausti: ar as istekesiu ? Ar ji matys tai daug metu i prieki. Pas mane nera dabar jokio draugo.

paauglystes laikais toki hobi turejom - lakstyt pas burejas (kuo dabar nesididziuoju). Ir galiu pasakyt, kad jos visos visad pasakoja apie busima vyra ar net kelis vyrus ir vaikus. Ir vaiku kiekiai skirtingi buna. O vyresnems moterims pasakoja paprastai, kad su pirmu vyru issiskirs arba tas mirs, o veliau ji sutiks antra vyra, kuris bus laaabai geras. Taigi, jos ir neprasomos tokius dalykus pasakoja. O klausti AR ISTEKESIU aplamai nelabai tinkamas klausimas.... Lyg i nevilti butum puolus del tos santuokos doh.gif Geriau klaust kada gali mazdaug isteketi. Geriau skambes.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 08 04, 09:02)
paauglystes laikais toki hobi turejom - lakstyt pas burejas (kuo dabar nesididziuoju). Ir galiu pasakyt, kad jos visos visad pasakoja apie busima vyra ar net kelis vyrus ir vaikus. Ir vaiku kiekiai skirtingi buna. O vyresnems moterims pasakoja paprastai, kad su pirmu vyru issiskirs arba tas mirs, o veliau ji sutiks antra vyra, kuris bus laaabai geras. Taigi, jos ir neprasomos tokius dalykus pasakoja. O klausti AR ISTEKESIU aplamai nelabai tinkamas klausimas.... Lyg i nevilti butum puolus del tos santuokos  doh.gif Geriau klaust kada gali mazdaug isteketi. Geriau skambes.

pritariu. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aprasysiu ir as savo patirti mirksiukas.gif
Pirma karta, jau labai senai, ejau pas Genute, Sanciuose ji tuomet dirbo. Nepaliko didelio ispudzio, ji daugiau apie sveikata pasakojo, ne apie ateiti.

Po to drauge prisnekino nuvaziuoti i Jonava, pas kazkokia bureja, vardo dabar nepamenu, buvo girdejusi, kad labai gera, tai buremes abi, ir abiem visiskas nesamones snekejo, ka atspejo, ta atspejo, bet siaip, visiski kliedesiai buvo.

Zinaida. Kai pas ja ejau turejau dideliu seimyniniu problemu, rupejo dabartis, issiaiskinti esama situacija, ir netolima ateitis. Siaip, kaip zmogus man ji nepatiko, nemaloni, gal net sien tiek nemandagi pasirode, gruboka. Bet isbure viska labai tiksliai ir konkreciai. Is visu pas kurias buvau ji geriausiai man pasirode.

Svetlana. Labai maloni, daug apie skaicius gimimo datos pasakoja, bet tai pasiskaiciuoti ir pati moku. O del burimo, visiskai i lankas nupjove, aisku pamate, kad vyra, vaika turiu, bet sake tuoj issiskirsi, butuka maza uz paskola nusipirksi, po skyrybu pasakojo, kad ilogai neatsigausiu, bet jau kai atsigausiu, tai bus man ale labai gerai doh.gif Buvau pas ja kazkur pries penkis metus. O yra taip, kad gyvenu su tuo paciu vyru nuosavame name biggrin.gif Mano draugiu pora yra pas ja buvusiu, tai vienai labai patiko, ir pataike daug, o kitai pasake, kad kai sunus sulauks25 arba 35 metu numirs... doh.gif tai jai sokas buvo, net valerijonus gere. Manau, kad burejos neturetu sakyti tokiu dalyku...bet

Stasele (kuri be pirstu). Maloni moteriske, gan tiksliai nusake situacija, tik laiko paklaida buvo, ateitis ne labai pilosi.

Dabar vel gyvenime toks laikas, kai noretusi pasiburti biski, tai galvoju pas jusu isgirtaja Rasa uzsirasyti, jei apsilankysiu, butinai parasysiu atsiliepima mirksiukas.gif
Atsakyti
aurasta2-i Jonava gal pas Janina? tik ivaziavus i Jonava uz senojo tilti iskarto pirmas daugiabutis Ralio/Kauno gatves kampas. jei ta keista nes kiek atsiliepimu girdejau ir kiek is pazystamu ir pati buvau tai gerai pasake kas yra, tik aisku del ateities tai negaliu pasakyti, praejo puse metu bet niekas dar neisipilde. viena tik nereiksminga smulkmena pataike.
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2014 08 05, 17:23)
aurasta2-i Jonava gal pas Janina? tik ivaziavus i Jonava uz senojo tilti iskarto pirmas daugiabutis Ralio/Kauno gatves kampas.  jei ta keista nes kiek atsiliepimu girdejau ir kiek is pazystamu ir pati buvau tai gerai pasake kas yra, tik aisku del ateities tai negaliu pasakyti, praejo puse metu bet niekas dar neisipilde. viena tik nereiksminga smulkmena pataike.

Jo, man atrodo Janina jos vardas. Ten su ja kazkoki cirkai mums gavosi. Is pradziu sake atvaziuoti i Upninkus, Jonavos rajone, nuvaziavom ten, ieskom, nera nieko. Skambinam, sako, tai ne ne, as Jonavoj doh.gif
Tai i Jonava ivaziavom nuo Ukmerges puses, ir ten kazkur i desine sukom, daugiabuciuose radom ja kazkokiuose, kadangi Jonava ne labai gerai pazystu, tai sunku pasakyt tiksliai.
Drauge kaip dabar pamenu, nusieme zieda vestuvini ir ejo be jo. Tai burtininke ir pribure: kitais metais istekesi, berniuko pirmo susilauksi, ir panasiai, nors jau istekejus buvo, ir mergaite augino lotuliukas.gif o man tai kazkokiu uzkeikimu prirase, kad kalbeciau kaip maldele vakare, ale kad vyras negertu, nors jis ir negeria ir negere, bet jos situo niekaip neitikinau doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tarologė - aiškiaregė GERDA RED. Puikiai įžvelgia situacijas, konstatuoja, pataria. Aš jau keletą kartų ir buvau, ir skype konsultavausi. Esu sužavėta ir nuoširdžiai dėkinga. Tikrai ne veltui išrinkta į geriausių dešimtuką.
Ji Kaune manau dažnai lankosi ax.gif
Atsakyti
rugpjucio 15-16 ji bus Kaune, o kokia kaina pas ja?
Atsakyti
QUOTE(surfe @ 2014 08 09, 13:12)
rugpjucio 15-16 ji bus Kaune, o kokia kaina pas ja?

200 lt pernai buvo.
Va, net šių metų skelbimą radau http://telsiuose.lt/...as/details.html
Atsakyti
Buvau as Rasa. Patiko ji man. Ir buvo visai nebaisu. Buvau visiskai rami. Aisku kai ko tikejausi nevisai taip. Bet likau patenkinta. Dave patarimu. Pasake gana daug tiesos apie praeiti. Tik del ateities negaliu nieko sakyti, reikia palaukti kol issipildys. Tik kai is jos isejau man ramiau pasidare del ateities smile.gif o permainas ji man isbure neuzilgo smile.gif tikiuosi visa tai issipildys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PeruManu: 09 rugpjūčio 2014 - 20:24
QUOTE(PeruManu @ 2014 08 09, 21:22)
Buvau as Rasa. Patiko ji man. Ir buvo visai nebaisu. Buvau visiskai rami. Aisku kai ko tikejausi nevisai taip. Bet likau patenkinta. Dave patarimu. Pasake gana daug tiesos apie praeiti.  Tik del ateities negaliu nieko sakyti, reikia palaukti kol issipildys. Tik kai is jos isejau man ramiau pasidare del ateities smile.gif o permainas ji man isbure neuzilgo smile.gif tikiuosi visa tai issipildys smile.gif

o man apie praeiti isvis nekalbejo. g.gif sake tik buria del klausimu, tai turejau keleta klausimu, bet jie tokie ne apie praeiti buvo, tai ir nieko nesake apie praeiti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bep @ 2014 08 10, 19:51)
o man apie praeiti isvis nekalbejo.  g.gif sake tik buria del klausimu, tai turejau keleta klausimu, bet jie tokie ne apie praeiti buvo, tai ir nieko nesake apie praeiti.  smile.gif

O jus kada buvot pas ja ? Ar jum pildosi ka ji pasake apie ateiti ?
Atsakyti
QUOTE(PeruManu @ 2014 08 11, 12:54)
O jus kada buvot pas ja ? Ar jum pildosi ka ji pasake apie ateiti ?

buvau pries kokias 3 savaites pirma karta pas ja. tai dar nezinau ar pildysis. g.gif
Atsakyti