O gal kas galit pasidalint svieziais atsiliepimais apie Gerda? Kiek ji tiesiog gera pschologe ir kiek pataiko is tiesu?
sveiki,
ka galite pasakyti apie AZANOVUS broliukus ? gal kas lankesi, kokie atsiliepimai?
ka galite pasakyti apie AZANOVUS broliukus ? gal kas lankesi, kokie atsiliepimai?
Prienu Burejos (Kęstučio g.) jau tuoj bus metai... kai nera gyvuju tarpe...
QUOTE(saule19 @ 2014 02 05, 18:39)
sveiki,
Buvau gal pries pora metu, pas Azanova Vilniuje. Labai nepatiko. nuo knygos nuskaite ir tuom baigesi. Stipriai nuvyle. Nors labai daug is jo tikejausi..
Buvau šią savaitę pas vieną šauniausių Kaune, tai visišką teisybę pasakė, pamatė vestuves - prašymai rugpjūčiui nunešti, gyvenimas kardinaliai rudenį keisis - taip, krausomės į kitą kraštą
ir dar daug įdomių dalykų

QUOTE("Monika" @ 2014 02 15, 12:51)
Buvau šią savaitę pas vieną šauniausių Kaune, tai visišką teisybę pasakė, pamatė vestuves - prašymai rugpjūčiui nunešti, gyvenimas kardinaliai rudenį keisis - taip, krausomės į kitą kraštą
ir dar daug įdomių dalykų

Na tai atskleiskit vardą, savo darbą išmanančios būrėjos nusipelnė geros reklamos

O bureja kanto 2-7 kazi dar dyrba?

Buvau pas Rasą