Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

Laba gal kuri galetumet Ritos is Kreves pr parasyti tikslu adresa i az, butu didelis aciu smile.gif
Atsakyti
O gal kas galit pasidalint svieziais atsiliepimais apie Gerda? Kiek ji tiesiog gera pschologe ir kiek pataiko is tiesu?
Atsakyti
sveiki,

ka galite pasakyti apie AZANOVUS broliukus ? gal kas lankesi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Prienu Burejos (Kęstučio g.) jau tuoj bus metai... kai nera gyvuju tarpe...
Atsakyti
QUOTE(saule19 @ 2014 02 05, 18:39)
sveiki,

ka galite pasakyti apie AZANOVUS broliukus ? gal kas lankesi, kokie atsiliepimai?

Buvau gal pries pora metu, pas Azanova Vilniuje. Labai nepatiko. nuo knygos nuskaite ir tuom baigesi. Stipriai nuvyle. Nors labai daug is jo tikejausi..
Atsakyti
Buvau šią savaitę pas vieną šauniausių Kaune, tai visišką teisybę pasakė, pamatė vestuves - prašymai rugpjūčiui nunešti, gyvenimas kardinaliai rudenį keisis - taip, krausomės į kitą kraštą smile.gif ir dar daug įdomių dalykų smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE("Monika" @ 2014 02 15, 12:51)
Buvau šią savaitę pas vieną šauniausių Kaune, tai visišką teisybę pasakė, pamatė vestuves - prašymai rugpjūčiui nunešti, gyvenimas kardinaliai rudenį keisis - taip, krausomės į kitą kraštą smile.gif ir dar daug įdomių dalykų smile.gif ax.gif

Na tai atskleiskit vardą, savo darbą išmanančios būrėjos nusipelnė geros reklamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Monika" @ 2014 02 15, 12:51)

tikrai būtų įdomu sužinoti pas ką lankėtės smile.gif
Atsakyti
O bureja kanto 2-7 kazi dar dyrba? g.gif
Atsakyti
Buvau pas Rasą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE("Monika" @ 2014 02 19, 10:12)
Buvau pas Rasą  4u.gif

Pritariu, Rasa nuostabi mirksiukas.gif
Atsakyti