Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Sabazzz @ 2014 10 21, 21:22)
Šiaip aš vyras, jei ką smile.gif
Ir aišku ne be pagrindo susimąsčiau ir apie tokius dalykus, kad galbūt reiktų išsiburti dėl ateities ar įvykių, galima sakyti kad tt nusivylimo styga trūko ir manyje.
Antra vertus, pasiskaitinėjau čia forume, ne vienas asmuo patvirtina, kad jiems išsipildė tt dalykai (kai kuriems net dauguma), ką parodė kortos, nors ir su tt laiko paklaida, ir tai ne pavieniai atvejai. Taigi galima daryti išvadą, kad tai visgi specifinė sritis, kurioje gali būti rezultatų. Žinoma, galite sakyti, kad čia pačios būrėjos prisiregistruoja ir prirašo apie "save". Galima manyti ir taip.
Dėl nužiūrėjimų, prakeikimų, prisikabinusių energetinių vampyrų - taip, didelė tikimybė, kad jei jau atėjai, tai jau tikrai kažką ras, nes kas ateina, tai jau matomai, kad ne šiaip sau, o kad kažkas nesiseka. Jei po seansų žiūrėk pagerės, būsi laimingas, tikėsi, jei ne - tai tiesiog ne, arba pasakys, kad nauji energetiniai vampyrai ar kirminai prisikabino. Kita vertus, kas pasakys, kad neegzistuoja tie dalykai, ir kad nėra žmonių gebančių tai pajusti? Gal teko girdėti apie mokslininką, profesorių bioenergetiką Joną Algimantą Dainauską? Prisiminiau, kad kažkada prieš 10 m. buvau pas jį, jau buvo prasidėję tt nesklandumų, bet išties nieko geriau netapo. Bet gal būtų buvę dar blogiau? Sunku pasakyti.
Dėl chiromantikos, tai ir savo paskirtį naudinga sužinoti, ar daugelis iš mūsų gerai apie tai nutuokiam ir jaučiamės savo rogėse?
Nenusiteikęs per visas būrėjas keliauti, bet manau jei išbandysiu, nieko blogo nenutiks.
Kol kas Rasai niekaip neprisiskambinu, čia viena mergaičiukė iš manodrabužiai.lt (berods as999), atsiliepė, buria internetu, žiūrėsim. Gal kas būrėtės pas ją?

man tik keista kodel norit nuo saves nusivalyti visas energijas negeras, o ant savo drauges uzdeti jas? biggrin.gif juk tai kazkas panasaus i prakeikima ir nuziurejima. palauziama zmogaus valia, jis tampa kaip zombis. ilgainiui prades gerti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 10 21, 21:30)
nesutinku  schmoll.gif pries kokius 15 metu ar ir daugiau ( g.gif ) buvau pas bureja Druskininkuose, kuri bure ir is kortu, ir is delno. Uz viska paema tik 20 Lt, bet tai ka sake is delno, tikrai tiesa buvo. Del kortu tai nelabia pamenu, bet is delno tikrai daugiau faktus pasakojo kas buvo ir bus ateity, o ne tikimybes, kas galetu but kaip, kad taro buria. O dabar pas ka benueisit, kur kortas kelia, tai pasakos daugiau tikimybiu teorija kas galetu ivykti ateityje, o jei paklusit apie praeiti ar pvz. kiek vaiku turit, tai dar isizeis, kad kaip dristat tikrint, taro kortos ne tam skirtos ir t.t.

as kol pati su taro neuzsiemiau, tai man irgi gelezinis uztvirtinimas del ateities patiko, bet dabar mane labiau domina jos koregavimas ir modeliavimas kiek tai imanoma. vat ir nemegstu ir net nenoriu tokiu geleziniu uztvirtinimu duoti. kas tokiu nori, tai reiskias visai nenori imtis atsakomybes pats uz savo gyvenima. bureja turi pasakyti jam kaip bus. o juk viskas buna labai paprastai, pakeicia zmogus mastyma, elgesi ir gyvenimas pradeda keistis. neilgai uzsiimu dar tuo, bet klientes ateina ir klausia kada as sutiksiu meile, kada ir joms nerupi priezastys kodel jos nesutinka tos meiles. prikalbini panagrineti, paziuri pasakai kur klaidas daro ir ziurek po kazkiek laiko jau paraso, kad vaikina sutiko, dekoja. smagu is tiesu. smile.gif
Atsakyti
as tai buriausi pas vinted.lt (buve manodrabuziai.lt) nare taromagic. lankscios kainos pas ja, padaro nuolaidas. konsultacija vienu klausimu yra 10 - 20 lt. dar ir tema jos yra sukurta, kad kazkiek ir nemokamai pakonsultuoja kas nebijo viesai rasyti savo problema. man patiko, pataike su mano klausimu. nors nepateikia ilgu atsakymu po puslapi, kaip kitos priraso bele tik tekstas ilgesnis gautusi, bet konkreciai. palaukti tenka pora dienu atsakymo. dirba ji tik internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥vivo♥: 22 spalio 2014 - 09:11
QUOTE(yeah @ 2014 10 22, 09:31)
man tik keista kodel norit nuo saves nusivalyti visas energijas negeras, o ant savo drauges uzdeti jas?  biggrin.gif juk tai kazkas panasaus i prakeikima ir nuziurejima. palauziama zmogaus valia, jis tampa kaip zombis. ilgainiui prades gerti.  smile.gif

Tikrai nenoriu jai permesti blogų energijų.
Priešingai, jei aš išsivalyčiau (jei išties taip yra), gal tai įtakos geresnį tarpusavio supratimą, kuriam susiklostyti tos blogos energijos ir trukdė / trikdė.
Ką aš turėjau omenyje, kad galbūt kas galėtų paįtakoti meilės sugrįžimą, nes manau, kad išsiskyrimą lėmė sakykime formalūs dalykai, kurie visgi giliai įsišakniję ir kurie galėtų būti išsklaidyti su papildoma pagalba (pvz. klaidingi įsitikinimai dėl ateities, optimizmo trūkumas, tt baimės, neryžtingumas).
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 10 22, 10:11)
as tai buriausi pas vinted.lt (buve manodrabuziai.lt) nare taromagic. lankscios kainos pas ja, padaro nuolaidas. konsultacija vienu klausimu yra 10 - 20 lt. dar ir tema jos yra sukurta, kad kazkiek ir nemokamai pakonsultuoja kas nebijo viesai rasyti savo problema. man patiko, pataike su mano klausimu. nors nepateikia ilgu atsakymu po puslapi, kaip kitos priraso bele tik tekstas ilgesnis gautusi, bet konkreciai. palaukti tenka pora dienu atsakymo. dirba ji tik internetu.

o jus minejot, kad buretes pas as999 anksciau, dabar pas taromagic. mane tai domina burimas internetu. daug greiciau ir niekur eiti nereikia. kuri is ju jusu nuomone geresne? aciu. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 22, 08:50)
neilgai uzsiimu dar tuo, bet klientes ateina ir klausia kada as sutiksiu meile, kada ir joms nerupi priezastys kodel jos nesutinka tos meiles. prikalbini panagrineti, paziuri pasakai kur klaidas daro ir ziurek po kazkiek laiko jau paraso, kad vaikina sutiko, dekoja. smagu is tiesu.  smile.gif

psichologinius/gyvenimiskus patarimus galima dalint/gaut ir be kortu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 10 23, 19:17)
psichologinius/gyvenimiskus patarimus galima dalint/gaut ir be kortu.

as nedalinu gyvenimisku. as ziuriu ka kortos rodo tam zmogui. o geras tarologas turi tureti ir astrologiniu, psichologiniu, filosofiniu ziniu. ten viskas susije. nors as ziuriu ir ateities perspektyvas joms sutikti ta meile. tik ne visada kortos tuo metu jau rodo, bet neziurint to vistiek sutinka.
Atsakyti
Šiaip nemanau, kad reikia kaltinti būrėją. Taro rodo tą, ką rodo. Jeigu norisi TIKSLIAI žinoti kiek vaikų turėsi, kaip vyras atrodys - gal tada reikia ekstrasenso ar aiškiaregio ieškoti, o ne tarologės (nors kažin, ar taip paprasta tokį rasti) doh.gif
Atsakyti
O dar dirba būrėja Zinaida? Kiek ieškojau internete, tai pagal senus kontaktus sako, kad jau tokio numerio nėra. Gal žinote jos dabartinį numerį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k2k @ 2014 10 23, 18:45)
o jus minejot, kad buretes pas as999 anksciau, dabar pas taromagic. mane tai domina burimas internetu. daug greiciau ir niekur eiti nereikia. kuri is ju jusu nuomone geresne? aciu.  smile.gif  4u.gif

ju lygis labai panasus. abi pateikia panasu kieki informacijos, bet pas taromagic yra pigiau. dabar dziaugiuosi ja atradus. man daznai prisireikia vis kazkokiu klausimu pasitarti ir neisleisiu daug pinigu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justulisb @ 2014 10 30, 13:39)
O dar dirba būrėja Zinaida? Kiek ieškojau internete, tai pagal senus kontaktus sako, kad jau tokio numerio nėra. Gal žinote jos dabartinį numerį? smile.gif

Mirusi prieš kelis metus.
Atsakyti
Prieš savaitę lankiausi pas Gerdą (Kurpių g.). Na teigiamo įspūdžio tikrai nepaliko ji man. Viską daro labai skubotai, į klausimus atsako maždaug taip: jeigu tuo tikėsi, taip ir bus arba pradeda dėstyti savo filosofijas, iš kurių naudos jokios, kai reikia tikslių atsakymų. Už 15min paėmė 50lt.
Atsakyti