Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

pasiskaiciau sioje temoje atsiliepimus apie virtualia bureja as999. kreipiausi pas ja. labai ilgai uztruko visas procesas. nuo pirmo laisko iki galutinio atsakymo gavimo praejo beveik 2 savaites.
2 dienas laukiau is jos atsakymo ar isvis man burs, po to dvi dienas aiskinomes mano situacija. pervedziau pinigus ir dingo ji kazkur. tyla 3 dienas. vos ne vos atsake, kad imsis, bet vel jokio konkretumo kada bus tas atsakymas. emesi ir ilgai laukiau kol gavau. buvo ir noras praejes burtis ir isvis. galvojau gal paprasyti, kad pinigus grazintu. parasai laiska ir tyla 2 - 3 dienas, tau nieko neatsako. parasai po kelis kartus, tik tada atsiliepia. sakau jau nesikreipsiu daugiau pas ja. dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k2k: 18 lapkričio 2014 - 11:37
QUOTE(k2k @ 2014 11 18, 13:36)
pasiskaiciau sioje temoje atsiliepimus apie virtualia bureja as999. kreipiausi pas ja. labai ilgai uztruko visas procesas. nuo pirmo laisko iki galutinio atsakymo gavimo praejo beveik 2 savaites.

tai bent tiesa pasake?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 11 18, 18:55)
tai bent tiesa pasake?

kaip sakoma ateitis pasakys. kol kas panasu i ta vadinama tiesa, tik akys to matyt realybeje nenori. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(k2k @ 2014 11 18, 18:09)
kaip sakoma ateitis pasakys. kol kas panasu i ta vadinama tiesa, tik akys to matyt realybeje nenori.  verysad.gif

uzstosiu ta bureja. matot, buna ne vienas zmogus kreipiasi. buna, kad procesas uztrunka. reikia daryti tarpus tarp tu burimu butinai. 2-3 dienos - nieko nereiskia. dvi savaites - taipogi. Jus gal ne viena ten kreipetes, gal jusu 25 vienu metu, nu reik turet supratimo. zinoma, geriausia laika derint is anksto, bet buna tokiu atveju, kad tiesiog uztrunki ilgiau nei manei, ir buna, kad pertraukos reik ilgesnes, nei tikejaisi. nes jei konvejeriu varysi, tai konvejerio atsakymai ir bus. be to ne vien tik sedi ir buri, burejos irgi zmones, turi vaiku, darbu, seimas... per 2-3 dienas gali atsakyt klausima, kai neturi tuo metu daug besikreipianciu ir tiek. o pildosi ar nesipildo, tai jau nuo Jusu pacios priklauso. jeigu Jums pasake kortu gaires ir patarimus, Jusu valia priimti sprendimus. as visada dziaugiuosi, jei pasakyti blogi dalykai nesipildo. zmogus tik pats atsakingas uz savo gyvenima. bureja tegali duoti zemelapi.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 18, 19:37)
uzstosiu ta bureja. matot, buna ne vienas zmogus kreipiasi. buna, kad procesas uztrunka. reikia daryti tarpus tarp tu burimu butinai. 2-3 dienos - nieko nereiskia. dvi savaites - taipogi. Jus gal ne viena ten kreipetes, gal jusu 25 vienu metu, nu reik turet supratimo. zinoma, geriausia laika derint is anksto, bet buna tokiu atveju, kad tiesiog uztrunki ilgiau nei manei, ir buna, kad pertraukos reik ilgesnes, nei tikejaisi. nes jei konvejeriu varysi, tai konvejerio atsakymai ir bus. be to ne vien tik sedi ir buri, burejos irgi zmones, turi vaiku, darbu, seimas... per 2-3 dienas gali atsakyt klausima, kai neturi tuo metu daug besikreipianciu ir tiek. o pildosi ar nesipildo, tai jau nuo Jusu pacios priklauso. jeigu Jums pasake kortu gaires ir patarimus, Jusu valia priimti sprendimus. as visada dziaugiuosi, jei pasakyti blogi dalykai nesipildo. zmogus tik pats atsakingas uz savo gyvenima. bureja tegali duoti zemelapi.

tai, kad pas ja nera to konkretumo. isvis neatsako kada bus tas atsakymas. du kartus kreipiausiu, abu kartus laukiau ilgai. antra karta isvis ilgai. drauge kreipesi ir ta lauke ilgai. dar viena nare is sm buvo man parasiusi, kad uzsisakiau burima pas jusu rekomenduota bureja ir atsakymo negaunu. biggrin.gif man tai ryskus minusas. yra ir kitu vietu kur pigiau ir greiciau. 4u.gif
Atsakyti
Na pasakysiu ir aš savo nuomonę dėl tų "būrėjų" per atstumą, kur pirma pinigai o paskui paslauga..Visų pirma kai nueinat į prekybos centrą, neinat tiesiai į kasą, kad susimokėti, o paskui eit rinktis prekes, va šitas dalykas mane siutina, kai visur dabar internetu pirma susimoki, o paskui tik gauni..arba negauni biggrin.gif arba gauni nervų krūvą kol atgauni, arba gauni ne tai ko tikėjaisi ir t.t. doh.gif
Antras dalykas, kokie gali būti tikslūs atsakymai/ duomenys, kai tas žmogus tavęs akyse nematęs to pasekoje gali sulaukti atsakyme tokių pievų..arba atsakymai daugiau mažiau visiems vienodi pateikiami, +- paderinant pagal aprašomą situaciją rolleyes.gif
Man tokie būrimai per atstumą kelia tik nepasitikėjimą, kai nematai kaip tave "buria" analizuoja, kas tave buria, kokiom priemonėm, būdais ir panašiai, tokį velnią gali užvelt, juk pripažinkim, kad visi būrimai daugiau mažiau gali pažeist žmogų..
Tai tokia mano nuomonė, kurios tikrai niekam nebruku..
Atsakyti
QUOTE(DelRey @ 2014 11 19, 12:46)
Na pasakysiu ir aš savo nuomonę dėl tų "būrėjų" per atstumą, kur pirma pinigai o paskui paslauga..Visų pirma kai nueinat į prekybos centrą, neinat tiesiai į kasą, kad susimokėti, o paskui eit rinktis prekes, va šitas dalykas mane siutina, kai visur dabar internetu pirma susimoki, o paskui tik gauni..arba negauni biggrin.gif arba gauni nervų krūvą kol atgauni, arba gauni ne tai ko tikėjaisi ir t.t.  doh.gif
Antras dalykas, kokie gali būti tikslūs atsakymai/ duomenys, kai tas žmogus tavęs akyse nematęs to pasekoje gali sulaukti atsakyme tokių pievų..arba atsakymai daugiau mažiau visiems vienodi pateikiami,  +- paderinant pagal aprašomą situaciją  rolleyes.gif
Man tokie būrimai per atstumą kelia tik nepasitikėjimą, kai nematai kaip tave "buria" analizuoja, kas tave buria, kokiom priemonėm, būdais ir panašiai, tokį velnią gali užvelt, juk pripažinkim, kad visi būrimai daugiau mažiau gali pažeist žmogų..

man tai kaip tik zinokit tiklsliau atrodo, nes zmogus apmasto, pasveria ta klausima jusu ir atsakyma savo apgalvoja. o ten uzeinat pas bureja gyvai, tai maziau laiko apmastymui pas ja buna. o kai apmokejimas po paslaugos, tai juk ne visi tokie saziningi. gavau paslauga ir moketi jau nereikia. kaip ta bureja mane pasieks, juk net adreso nezino. biggrin.gif as visada grazinu pinigus, jei zmogus nepatenkintas lieka. pievu nesigauna jau tokiu visisku kaip jums atrodo ir atsakymai buna visiems skirtingi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 19 lapkričio 2014 - 15:30
QUOTE(DelRey @ 2014 11 19, 12:46)
Na pasakysiu ir aš savo nuomonę dėl tų "būrėjų" per atstumą, kur pirma pinigai o paskui paslauga..Visų pirma kai nueinat į prekybos centrą, neinat tiesiai į kasą, kad susimokėti, o paskui eit rinktis prekes, va šitas dalykas mane siutina, kai visur dabar internetu pirma susimoki, o paskui tik gauni..arba negauni biggrin.gif arba gauni nervų krūvą kol atgauni, arba gauni ne tai ko tikėjaisi ir t.t.  doh.gif
Antras dalykas, kokie gali būti tikslūs atsakymai/ duomenys, kai tas žmogus tavęs akyse nematęs to pasekoje gali sulaukti atsakyme tokių pievų..arba atsakymai daugiau mažiau visiems vienodi pateikiami,  +- paderinant pagal aprašomą situaciją  rolleyes.gif

jos tikrai yra suinteresuotos dirbti gerai ir tureti pastoviu klientu. jei rasys pievas kazkokias kaip sakot, tai ir klientu greitai netures. dar ir internete apie jas prirasys tokiose temose kaip sita. karjera manau bus trumpa. keliems makaronu prikabins ir baigtas darbas. hihihi.gif
paskutiniu metu as tik internetu buriuosi. esu isbandziusi 3 burejas. pati pirmoji internetine bureja, pas kuria kreipiausi tikrai atsiunte toki teksta i copy paste labai panasu. rysio su realybe ten buvo labai mazai. as jai ta pasakiau ir atgavau visus pinigus. nenoriu jai daryti antireklamos. ji labai garsi lietuvoje. tikrai gali kiekvienam nepavykti. jei issiskyrem taikiai ir be nuostoliu as neviesinsiu jos duomenu. o kitos dvi neblogai buria ir tikrai kreipsiuosi ateityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥vivo♥: 19 lapkričio 2014 - 16:35
QUOTE(yeah @ 2014 11 19, 15:29)
man tai kaip tik zinokit tiklsliau atrodo, nes zmogus apmasto, pasveria ta klausima jusu ir atsakyma savo apgalvoja. o ten uzeinat pas bureja gyvai, tai maziau laiko apmastymui pas ja buna. o kai apmokejimas po paslaugos, tai juk ne visi tokie saziningi. gavau paslauga ir moketi jau nereikia. kaip ta bureja mane pasieks, juk net adreso nezino.  biggrin.gif as visada grazinu pinigus, jei zmogus nepatenkintas lieka. pievu nesigauna jau tokiu visisku kaip jums atrodo ir atsakymai buna visiems skirtingi.  biggrin.gif

Iš kur gali žinoti kiek ji laiko skiria tavo užklausos (laiško) analizavimui? va tas man ir nepatinka, kad tu nematai nei kiek ji laiko užtrunka prie tavo situacijos nei kaip ji tai apdoroja..
O kas liečia apmokėjimą iš anksto, na jai sumokėdama irgi tiek sąžiningumo iš jos gali sulaukt, juk pilna aferistų ypač patogi terpė internetinė..

QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 11 19, 16:35)
jos tikrai yra suinteresuotos dirbti gerai ir tureti pastoviu klientu. jei rasys pievas kazkokias kaip sakot, tai ir klientu greitai netures. dar ir internete apie jas prirasys tokiose temose kaip sita. karjera manau bus trumpa. keliems makaronu prikabins ir baigtas darbas.  hihihi.gif
paskutiniu metu as tik internetu buriuosi. esu isbandziusi 3 burejas. pati pirmoji internetine bureja, pas kuria kreipiausi tikrai atsiunte toki teksta i copy paste labai panasu. rysio su realybe ten buvo labai mazai. as jai ta pasakiau ir atgavau visus pinigus. nenoriu jai daryti antireklamos. ji labai garsi lietuvoje. tikrai gali kiekvienam nepavykti. jei issiskyrem taikiai ir be nuostoliu as neviesinsiu jos duomenu. o kitos dvi neblogai buria ir tikrai kreipsiuosi ateityje.

Ir garsi ir nepataikė, pakopino..na kaip minėjau, bent aš nepasitikiu per atstumą..kai nematau ar tikrai ji dirba mano klausimu ir kiek ji tai skiria laiko ir kaip... na čia tik mano nuomonė kuri tikrai niekuomet nepasikeis...

Atsakyti
[quote=DelRey,2014 11 14, 08:26]
Ir Olga mato ir Gerda mato, ir abi nuiminėja..šiai "procedūrai" pasirinkau Olga
aciu uz atsakyma! ir kaip Jums rezultatai? Bet turbut ji pirma turi matyti ar zmogus turi ta prakeiksma ir pan? Jums nustate, ar zinojote ir ejote , kad ji nuimtu. Ir siaip kaip bureja ji gera?
Atsakyti
QUOTE(DelRey @ 2014 11 20, 12:26)
Iš kur gali žinoti kiek ji laiko skiria tavo užklausos (laiško) analizavimui? va tas man ir nepatinka, kad tu nematai nei kiek ji laiko užtrunka prie tavo situacijos nei kaip ji tai apdoroja..
O kas liečia apmokėjimą iš anksto, na jai sumokėdama irgi tiek sąžiningumo iš jos gali sulaukt, juk pilna aferistų ypač patogi terpė internetinė..
Ir garsi ir nepataikė, pakopino..na kaip minėjau, bent aš nepasitikiu  per atstumą..kai nematau ar tikrai ji dirba mano klausimu ir kiek ji tai skiria laiko ir kaip... na čia tik mano nuomonė kuri tikrai niekuomet nepasikeis...

o pagal atsakymus matau ko verta bureja ir jau tada nesvarbu kiek laiko ji analizavo mano klausima. pati kartais sedziu ilgai, kartais trumpai. irgi visaip buna. kartais nepataikau ir perziureti dar tenka is naujo, tai uzima daug laiko, bet ka padarysi, svarbu klientas liktu patenkintas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 20 lapkričio 2014 - 14:29
[quote=rmetta,2014 11 20, 12:14]
[quote=DelRey,2014 11 14, 08:26]
Ir Olga mato ir Gerda mato, ir abi nuiminėja..šiai "procedūrai" pasirinkau Olga
aciu uz atsakyma! ir kaip Jums rezultatai? Bet turbut ji pirma turi matyti ar zmogus turi ta prakeiksma ir pan? Jums nustate, ar zinojote ir ejote , kad ji nuimtu. Ir siaip kaip bureja ji gera?
[/quote]

Rezultatus esu aprašiusi keletą psl atgal..ir kaip būrėjas taipogi esu aprašiusi, tad jei nepatingėsi perversk, paskaitinėk..nes nenoriu kartotis..
Žinojau (nes pasakė Gerda) ir dar ji pasakė..o ir pati supratau, kad kažkas yra negerai, nes juodas periodas metų metais tęstis negali..
Atsakyti