Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

mjo. galima tuo internetu burt, galima foto paprasyt, paprastai daug info duoda nuotraukos, bet tik ne tuo atveju, jei eini praeities dabarties ir teities issiburti, o turi konkreciu klausimu. del laiko, tai reikia pasakyti kada bent mazdaug, jei uztrunki, pasakai kad uztrunki ir kodel. neturejau dar tokiu problemu, kad del laiko kazkas priekaistautu.
pries 12 metu dirbau Kestucio gatvej kopijavime ties stotele pirmam aukste, antram aukste buvo burejos salonas. vardo tai jau niekaip nebegaliu prisimint. kai nebudavo zmoniu, kartu gerdavom kavytes ir t.t. pasisnekedavom apie viska. aisku, ji zinojo mano tuometini gyvenima ir tuometinius reikalus. nu ir syki pabure man. zaidimo kortom. As norejau Taro, bet neeme Taro, tik tas. kazkokiu konkreciu klausimu, kuris man rupejo tom dienom. tai burimas niekuo nesiskyre nuo cigones prie stoties, tipo tamsi drauge tau pavydi, sviesi padeda, gyvenime turesi tris vyrus ir keturis vaikus, o dabar tavo sunui ten kazkas negerai, nepamenu kas.
ir as paskui galvojau, taigi mes tiek laiko prasnekam prie tu kavu, kaip ji sugebejo nezinoti, kad as turiu ne berniuka, bet mergaite. Juk apie viska pasikalbedavom.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 22, 12:56)
ir as paskui galvojau, taigi mes tiek laiko prasnekam prie tu kavu, kaip ji sugebejo nezinoti, kad as turiu ne berniuka, bet mergaite. Juk apie viska pasikalbedavom.

Labai "gudri" matyt buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2014 11 25, 20:22)
Labai "gudri" matyt buvo  biggrin.gif

Na matyt. As gi mergiote tuomet mazamete ir i darba atsivesdavau kartais, kai i darza nenoredavo labai jau eit. Ir sitaip tu man nieko nepastebek, cia jau pasistengti reikia. Juolab, kad tikrai kalbejom apie viska, mano skyrybu periodas buvo. Tai cia su mano issipasakojimais tokie rezultatai. Neisivaizduoju, kokio lygmens burimai, jeigu kliente nieko jai papasakot nenori. Juk jei duodi info apie save, gauni kur kas tikslesnius atsakymus (kalbu tik uz Taro sriti ir ta metoda, kuri naudoju). Dabar manrods ten jau nieko nebera, tusti langai, mirtim atsiduoda, nors tokia gera vieta verslui, centras, mases zmoniu eidavo tada i ta kopijavima, nu tai mato kas antram aukste, studentai ir t.t. toj stotelej po langais.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 11 25, 22:02)
Na matyt. As gi mergiote tuomet mazamete ir i darba atsivesdavau kartais, kai i darza nenoredavo labai jau eit. Ir sitaip tu man nieko nepastebek, cia jau pasistengti reikia. Juolab, kad tikrai kalbejom apie viska, mano skyrybu periodas buvo. Tai cia su mano issipasakojimais tokie rezultatai. Neisivaizduoju, kokio lygmens burimai, jeigu kliente nieko jai papasakot nenori. Juk jei duodi info apie save, gauni kur kas tikslesnius atsakymus (kalbu tik uz Taro sriti ir ta metoda, kuri naudoju).  Dabar manrods ten jau nieko nebera, tusti langai, mirtim atsiduoda, nors tokia gera vieta verslui, centras, mases zmoniu eidavo tada i ta kopijavima, nu tai mato kas antram aukste, studentai ir t.t. toj stotelej po langais.

man atrodo, kad yra ten tas salonas ar bent reklama iki siol kabo. biggrin.gif ten dar vienas legendinis salia buvo kazkadais "pas liudmila" vadinosi.
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 11 25, 21:42)
man atrodo, kad yra ten tas salonas ar bent reklama iki siol kabo.  biggrin.gif ten dar vienas legendinis salia buvo kazkadais "pas liudmila" vadinosi.

Va va tas - pas Liudmilą - tai tikrai buvo gera būrėja, ne syk jau esu rašiusi apie ją ir kad jos ieškojau..nes taip taikliai ji "šaudė" kad tikrai norėjau reikalui esant pas ją nueit, gaila, kad ten jos jau nėra ir neaišku kur ji išviso dingusi..visaip jos ieškojau nete, bet neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DelRey @ 2014 11 27, 17:04)
Va va tas - pas Liudmilą -  tai tikrai buvo gera būrėja, ne syk jau esu rašiusi apie ją ir kad jos ieškojau..nes taip taikliai ji "šaudė" kad tikrai norėjau reikalui esant pas ją nueit, gaila, kad ten jos jau nėra ir neaišku kur ji išviso dingusi..visaip jos ieškojau nete, bet neradau sad.gif

negaliu pasakyti kas ten per bureja, nes ten ju buvo ne viena. mano sese pries geru 10 metu ten buvo pas kelias ir abi taip "saude", kad ne tik su ateitim nieko bendro tas neturejo, tai net su dabartim nesiriso. kazkas panasaus i ta mineta sunu, kai turi dukra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(♥vivo♥ @ 2014 11 27, 17:08)
negaliu pasakyti kas ten per bureja, nes ten ju buvo ne viena. mano sese pries geru 10 metu ten buvo pas kelias ir abi taip "saude", kad ne tik su ateitim nieko bendro tas neturejo, tai net su dabartim nesiriso. kazkas panasaus i ta mineta sunu, kai turi dukra.  biggrin.gif

ir as panasiu atsiliepimu girdejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinela @ 2014 11 05, 17:09)
Man kažkaip ne itin sekasi su būrėjais.  doh.gif Prieš maždaug 10 metų buvau pas Petriuką (Šančiuose) tai taip pat nusivyliau ir sakiau, niekad neisiu daugiau niekur, tačiau atisrado daug klausimų ir pasidomėjusi nusprendžiau eiti pas Gerdą, nes ne tik iš artimų aplinkinių, bet ir komentarų internete radau nemažai teigiamų atsiliepimų...

Sveiki, kokie atsiliepimai apie Gerda, kaip praejo seansas?
Atsakyti
Laba. Rašiau ankstesniame puslapyje, cituoju: Na teigiamo įspūdžio tikrai nepaliko ji man. Viską daro labai skubotai, į klausimus atsako maždaug taip: jeigu tuo tikėsi, taip ir bus arba pradeda dėstyti savo filosofijas, iš kurių naudos jokios, kai reikia tikslių atsakymų. Už 15min paėmė 50lt. Be to, seanso laiką pati sutrumpina užgesindama žvakę. Antrą kartą tikrai niekada neisiu ir niekam nerekomenduosiu. smile.gif
Atsakyti
isbandziau, pasiburiau pas ta mineta bureja is vinted.lt taromagic. labai patiko. pasake visiska teisybe, nors zinojo tik kelis sakinius. suzaveta. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kam teko apsilankyt pas Zita Adomaitienė (taro kortos,astrologija) savanoriu pr/utenos gv 1 ? Rytdienai uzsirasaiu,kadangi taippat neprisiskambinu Rasai,nors vakar sake uz valandos pasukt iki dabar vis dar nekelia telefono doh.gif Aciu:)
Yra teke pas Irina is silainiu lankytis,patiko,tik paciai vis reikia kalbet,kitaip ji tokia nedrasi bijo kalbet tiesa smile.gif
Atsakyti
[quote=cita71,2014 12 16, 19:11]
Sveikos merginos,gal kam teko apsilankyt pas Zita Adomaitienė (taro kortos,astrologija) savanoriu pr/utenos gv 1 ?
Atsakyti