Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų buldogai

QUOTE(lacosta @ 2014 01 27, 22:37)
Iskelta galva ir tiesiai ziurinciu suniu..... Manau su tigriniu pvz aiskiai parodziau kuom skiriasi is padilbu i virsu ir tiesiai aukstyn..... Any way kas norejo tas suprato....
..
Gi jau seniai pripazinau kad esu kalta del visu jusu ir kitu pasaulio nelaimiu ir vokia kitokia, kokia tik pageidaujate wink.gif

Nu ne visi matyt žino, ką reiškia "iš padilbų". Cituoju iš žodyno:
"padìlbomis. padìlbom. padilbõm padelbus akis, iš padilbų, šnairai: Panarinęs galvą, žiūrėjo padilbom į šeimininkę, atkakliai, užsispyrusiai. Ji vis padìlbom žiūri. Ko čia smoksai padilbõm?! Tik Silvestras šnypštė pro nosį ir žvalgėsi padilbomis. Ko tu žiūri ant mañ padilbom?!"

O šiaip eik geriau ilsėtis smile.gif Nes tikrai kas norėjo suprato, o kas norės - visada ras prie ko prikibti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dovile* @ 2014 01 27, 16:41)
Na didziaja vedam i lauka, bet stengiuosi jos nerengti, nes tada matau kada jai salta ir metas namo eiti. O mazaji ismetu arba i kiema arba i teresa, nes is jo vaiksciotojas dar nekoks smile.gif greiciau gaunasi kad susisuku ji i adijala ir panesioju ant ranku po parka  lotuliukas.gif . Ziema veranda geras dalykas, bet kai ateis vasara bus prakeiksmas nes smirdes, todel mes nusprendem leisti tik kai salta, kitu atveju tegu zygiuoja i kiema.

Ka darote su suniuku pedutemis ziema? Gal kokiu kremuku tepate? ar kokias kitas spa proceduras darote? 4u.gif
Papildyta:

Mazasis dar mazas tik 3 menesiukai, tai prie jo iki kitu metu nelisiu, o beto jis taip pat megejas pagriauzti kilima  lotuliukas.gif  gerai, kad tas kilimas man nepatinka tai negaila biggrin.gif. O stai didziajai jau kazkur 1,5 metuku ir yra prie tinginio. Mastau apie jos dantuku prieziura. Geriau ideti siek tiek idirbio dabar kad ateity netureti problemu smile.gif

Dovile,pamirsai pridurti,kad pas teve tokiu salciu nera kaip lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 01 28, 16:09)
Dovile,pamirsai pridurti,kad pas teve tokiu salciu nera kaip lietuvoje  smile.gif

Jurin, as saviskiu nerengiu, tik nestukes ir tik ryte, ir tik kai minusas dvizenklis.
Gyvem tokioj vietoj, kur salcio buna paprastai laipsniu kartais net dviem daugiau nei pranesta max per zinias wink.gif

peduciu taip pat niekuom netepu, tiesa per tokius salcius savo sunu su pavadziais pasivaikscioti nevedam, tik isleidziam toleto reikalams, taigi jie buna tiek kiek patys nori /gali.

As apsktirai nelendu prie savo sunu su jokiais valikliais, plovikliais, tepikliais ir pan. Namie teturiu gera sampuna, dantu pastos sunims ( kuria panaudoku tik kai reikalas visai prispiria blush2.gif ) ir prepucijaus plovimo skysti patinams, kuri panaudoju dazniausiai tik rujameciu (nes tada pas juos isskyru daugiau) o siaip mergos sutvarko
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 01 28, 16:47)
Jurin, as saviskiu nerengiu, tik nestukes ir tik ryte, ir tik kai minusas dvizenklis.
Gyvem tokioj vietoj, kur salcio buna paprastai laipsniu kartais net dviem daugiau nei pranesta max per zinias wink.gif

peduciu taip pat niekuom netepu, tiesa per tokius salcius savo sunu su pavadziais pasivaikscioti nevedam, tik isleidziam toleto reikalams, taigi jie buna tiek kiek patys nori /gali.

As  apsktirai nelendu prie savo sunu su jokiais valikliais, plovikliais, tepikliais ir pan. Namie teturiu gera sampuna, dantu pastos sunims ( kuria panaudoku tik kai reikalas visai prispiria  blush2.gif ) ir prepucijaus plovimo skysti patinams, kuri panaudoju dazniausiai tik rujameciu (nes tada pas juos isskyru daugiau) o siaip mergos sutvarko

Na as ir nenorejau pasakyti,kad juos reikia rengti.Kiekvienas pagal situacija...As ir nerengiu ,nors rubeliu turim smile.gif .Nerengiu nes toje pacioje klimat.zonoje kaip ir Dovile smile.gif Bet pedutes tepu karts nuo karto ,ziemos metu.Nes pajutau skirtuma .
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 01 28, 19:26)
Na as ir nenorejau pasakyti,kad juos reikia rengti.Kiekvienas pagal situacija...As ir nerengiu ,nors rubeliu turim  smile.gif .Nerengiu nes toje pacioje klimat.zonoje kaip ir Dovile  smile.gif Bet pedutes tepu karts nuo karto ,ziemos metu.Nes pajutau skirtuma .

aisku smile.gif tiesiog kartais net gaila suns kai pamatai jau prie +5 su storiausiu megztiniu ir visa perkaitusi... po to ir raumenu uzdegimai, ir plauciu ir visa kita.....

Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 01 28, 17:47)
o siaip mergos sutvarko

o pacios merginos susitvarko po saves nes kai pirma karta sirgo manoji tai nelabai susitvarkydavo vaikas.... tai ir nezinau ar ateity bus geriau?
Papildyta:
QUOTE(Jurin @ 2014 01 28, 17:09)
Dovile,pamirsai pridurti,kad pas teve tokiu salciu nera kaip lietuvoje  smile.gif

Taip bet reikia nepamirsti, kad maniskiai ir ner priprate prie -20 lotuliukas.gif jiems ir mazas minusiukas jau kelia nepasitenkinima. Jei reikes eiti toli. Bet po kiema duotis netrukdo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dovile* @ 2014 01 28, 19:58)
o pacios merginos susitvarko po saves nes kai pirma karta sirgo manoji tai nelabai susitvarkydavo vaikas.... tai ir nezinau ar ateity bus geriau?
Papildyta:
Taip bet reikia nepamirsti, kad maniskiai ir ner priprate prie -20  lotuliukas.gif  jiems ir mazas minusiukas jau kelia nepasitenkinima. Jei reikes eiti toli. Bet po kiema duotis netrukdo  doh.gif

Tikrai nesusitvarko, nei pacios mergickos nei bernai. Standarto prasme gerai sudetas prancuzu buldogas tiesiog negali pasiekti savo tu vietu. Pas man mergos kai kurios viena kita aptvarko, bet vistiek tenka nuolat su sluota vaikscioti ir sienas plauti
Atsakyti
AS po pirmo karto supratau tai maniskis aiskino ne ne ax.gif vaikscios su triusikais reiskias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dovile* @ 2014 01 28, 21:25)
AS po pirmo karto supratau tai maniskis aiskino ne ne  ax.gif  vaikscios su triusikais reiskias smile.gif

triusikai superine iseitis svaros namie prasme smile.gif

bet pagalvojus apie tai kas tuose triusikuose vyksta - t.y. kiek bakteriju ten sedi, o rujos metu kales kales lytiniai takai visiskai atviri... na cia mano asmenine nuomone, bet suo tokios higienos kaip zmogus juk nesilaiko, tai as linkus saviskem trauzu nenaudoti, naudoju tik tada kai turi ateiti sveciu ar pan, zodziu - trumpam ir ne nuolat.
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2014 01 27, 23:37)
Any way kas norejo tas suprato....

Karteliu as niekam nekeliu, vienintele kartele egzistuojanti man yra standartas toks koks parasytas, o va kur as pati nusistatineju karteles- tai yra sveikata ir mano sunu sveikatos tyrimai

butent, kas kaip nori, tas taip supranta, jums atrodo kad jusu demetuko visos foto is padilbu?..o man atrodo kad tik viena is padilbu, o kitos lygiai taip pat pakelta galva ir ziuri i virsu, kaip ir kiti sunys mano idetose foto ax.gif vistiek jus bet kokia kaina bandot pritempt kad jusu demetuko zvilgsnis labai normalus, ir matyt dar geriau nei norma- nes 'kaip pagal uzsakyma' lotuliukas.gif nulis savikritikos savo veisimui cool.gif

sau karteliu nekeliat, bet svetimus sunis greit sukritikuojat.. uztai nereikia pykti, kad kiti irgi drysta kazka pastebeti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(tss @ 2014 01 29, 11:31)
butent, kas kaip nori, tas taip supranta,  jums atrodo kad jusu demetuko visos foto is padilbu?..o man atrodo kad tik viena is padilbu, o kitos lygiai taip pat pakelta galva ir ziuri i virsu, kaip ir kiti sunys mano idetose foto ax.gif vistiek jus bet kokia kaina bandot pritempt kad jusu demetuko zvilgsnis labai normalus, ir matyt dar geriau nei norma- nes 'kaip pagal uzsakyma'  lotuliukas.gif  nulis savikritikos savo veisimui cool.gif

sau karteliu nekeliat, bet svetimus sunis greit sukritikuojat.. uztai nereikia pykti, kad kiti irgi drysta kazka pastebeti  doh.gif

taip 'visos' tos kurias tamsta sudejot atsidarykit tu uzsiseivintu savo foto opcijas ir pamatysit, jei ir taip nematot ( beje sitoj vietoj atsiimu savo zodzius, kad mokate zaisti su fotoaparatu) kad tai yra kadras po kadro foto wink.gif
matyt kitu metu fotografuotu tokiu blogu nera lotuliukas.gif

svetimus sunis tamsta pati pirma pradejot vadinti , cituoju 'monstriniais suniukais', Sexy pasaulinej atrode kaip vargse su pamote - o pacios kale tikriausiai ir vel buvo apserta tavegiliu - nes to pacio atsispyrimio nebuvo ir ausys isleisto buvo.... krentantis liezuvis - yra labai didelis trukumas pagal standarta, sita jusiskio trukuma mate visi kas stebejo ringa, o nepigmentuotas treciojo voko krastas yra tiesiog trukumelis pas demeta suny- ka as pati ir parasiau nes tamsta matyt tiek standarto neasate issianalizavus.....

Man tas dmetas suniukas yra kaip pagal uzsakyma - nes patinas pataise ten kur reikejo, STANDARTO prasme jis dideliu trukumu KOL KAS neturi - nes jis tik 5 men amziaus - nebent pas jus visi jau nuo pat gimimo buna tobuli....tobulo suns as apskritai nesu macius, jei matete PARODYKIT BENT CIA SM - nors paziuresiu vardan geresnio isprusimo, kad zinoti kaip tas sbuklas atrodo.....

Vis tik vat uch kaip sunku, kai i draugus nepasiraso.... kai teisejai sunis perka... kai yra daug laiminciu skirtingose pasaulio salyse sunu,... kad man paciai saves girti nereikia pirmai progai pasitaikius...o vat kai kam ima ir neparduoda tu tokiu s... sunu visu brokuotu ir bekritikos ivertintu biggrin.gif

Taip taip pas mane nei savikritikos, nei gedos, nei dar ko nors, kaip ir sakiau esu kaip tik tokia, kokia norite 4u.gif

[attachmentid=231193] wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 29 sausio 2014 - 12:23
QUOTE(lacosta @ 2014 01 29, 11:50)
bet pagalvojus apie tai kas tuose triusikuose vyksta - t.y. kiek bakteriju ten sedi, o rujos metu kales kales lytiniai takai visiskai atviri... .

Na manoji turi kelete. Kiekviena diena keiciu smile.gif, o vakarais isplaunu... bet jei palieku apacioj ir baldu negaila tai leidziu laisvai lakstyt bet kadangi nakti pas mus lovoj miega tai jau man nelabai patinka, tada aprengiu grazuole. Nors jai belekaip nepatinka biggrin.gif
Atsakyti