Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

driu, nerealiai grazu wub.gif Ir salis labai labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
driu, dailus derinukas 4u.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 27, 12:12)
cia viskas normaliai-kitokio tipo figurai tiesiog  sukurta ax.gif

Vadinamom, kriaušės tipo, taip išeitų... blush2.gif

QUOTE(Lopez @ 2014 01 27, 12:13)
Vilčių kad itiilpsiu į 4 dydi beveik neliko  doh.gif

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 27 sausio 2014 - 12:17
QUOTE(driu @ 2014 01 27, 09:39)
Labas rytas  4u.gif
Dedu kasmyro foto, nzn net ka ir pasakyt, sunesiosiu aisku, bet gal S'a reikejo imt g.gif aisku ilgio man mazoka, plonytis labai, bet spalva patiko  4u.gif

driu, super.. Labai grazu, tinka.. wub.gif aisku man asmeniskai patiktu, jei jis butu platesnis- tai manau tas M man bus kaip tik drinks_cheers.gif Turiu jau gauti ji.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 27 sausio 2014 - 12:23
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 27, 13:16)
driu, dailus derinukas  4u.gif
Vadinamom, kriaušės tipo, taip išeitų...  blush2.gif
console.gif

drinks_cheers.gif , bijau jau as Jcrew sukneliu, nes uztaikiau pora kart ant tokiu...
Atsakyti
Merginos, o kurią valandą papildymai būna? ax.gif Vis dar apie 12.30? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriausias @ 2014 01 27, 12:53)
Merginos, o kurią valandą papildymai būna?  ax.gif  Vis dar apie 12.30?  g.gif

siandien pries 12 ziurejau ir dabar, nepasikeite niekas g.gif
Atsakyti
Papilde, apie 50 vienetu, apie 12val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 sausio 2014 - 12:58
Bet tai kaip megztinių kainas užkėlė, ot suskiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 01 27, 12:10)
Man jis per ryškus pasirode smile.gif kažkaip prie isbalusio ir neissimiegoto veido žiauriai atrodo tongue.gif
Bet Aireda paprotino, kad vasara kitom akim į ji pazvelgsiu, tai sakau gal dar paturesiu  biggrin.gif

labai gerai paprotino drinks_cheers.gif tikrai daznai vasariniai rubai ziema nesiziuri gerai, o zieminiai vasara. irgi savo kailiu isitikinau

QUOTE(Lopez @ 2014 01 27, 12:13)
Vilčių kad itiilpsiu į 4 dydi beveik neliko  doh.gif

Jus jos jau laukiat ane? Parasykit ismatavimus kai gausit, gali buti kad man kaip tik 4 dydzio reikes 4u.gif
Atsakyti
Idedu foto ruzavu factory marskinuku. Spalva realiai ryskesne, ne tokia priblukusi ax.gif Kazkas rase, kad jie alyviniai, tai tikrai ne alyvine ta spalva, o ryskiai rozine, tokia kaip tu geliu mirksiukas.gif
Geles visoms sios temos lankytojoms 4u.gif
user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Aireda, grazus marskinukai wub.gif

Ir Tau jie idealiai gula bigsmile.gif

Reikejo man vistik juos imti, kol su nuolaidom buvo ax.gif smile.gif

Puikus palyginimas su puokste smile.gif

Tie marskinukai gi vintage berry spalvos, ane g.gif

Tai tuomet as ja puikiai isivaizduoju, nes turiu tokios spalvos factory sijonuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 01 26, 22:34)
pas mane su THINSULATE drinks_cheers.gif  nera nei labari stiri nei plani, labai smagus tiek lady tiek metro

o del sudeties as kalbu butent JUODAI spalvai tas wool nesvarbu , akd bus maisyta su neilonu ar kuo vis vien trauks puka doh.gif  doh.gif  nori nenori, tik skau kitos tai nekreipia demesio susitaiko  su tuo
pati JUODOS spalvos turejau FUNNEL IR METRO, abu vienodai trauke, pukelius, visi spintoje sukabinti buvo vienu metu ir dar vintage berry ir retro jade ir cocoonas pilkas, nei vienas nerenka tiek puku kaip juodi
cocoona visa rudeni pradevejau wub.gif  wub.gif  nei vieno pukelio, vintage berry taip pat nieko nereikia valyti, o ju sudetis tai vienoda visi su wool

isitikau 100 proc. jei juoda spalva reikia nors laselio kasmyro sudetyje,

pritariu del kasmyro turiu 18m senumo Pierro Cardin'o paltuka, mama palepino, kai panele buvau... smile.gif Bet ne juoda, rysk melyna. Tai niekad nieko netrauke ir nesivele. Tobulas buvo wub.gif Ir padejau i palepe tik del to, kad atsibodo. O kokybe nepriekaistinga ir audinukas... Tiesa dar tais laikais audiniai budavo geerokai kokybiskesni. Kasmyro ten buvo daugiau nei 10%... wub.gif

Driu, megstukas lb graziai gula.
Aireda, koookia grazi puokste wub.gif ir marskinukai super. Toks, sakyc, spalvu dopingas gerulis! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 27 sausio 2014 - 13:47