Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Man irgi su viskuo salta,tik retais atvejais buna silta lotuliukas.gif Ir kojos sala,dar tikejausi,kad siemet tos ziemos nebus,tai nei batu siltu nenusipirkau,o su kasdieniniais Emu jau i darba nesinori eit,tai dabar tenka sildytuvqa det prie koju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 01 27, 16:31)
taip gaunasi, kad cia ne jaunikliu, amzinai salanciu moteru klubas pas mus lotuliukas.gif

Tai daugujma jau cia arti trisdesimt ar po trisdesimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri jau gavot si paltuka? Ir galetumet parasyti ismatavimus ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 27, 11:27)
taip  4u.gif

savaitgali nedalyvavau temoje, labai smalsu ar nepraleidau Alejos.lt sukneles demonstracijos?  blush2.gif

Neu neu... Dar neturiu ka rodyt. As pati prie el pasto prilipus.. Laukiu kada laiskutis pasirodys doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 27 sausio 2014 - 16:39
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 01 27, 16:39)
Neu neu... Dar neturiu ka rodyt. As pati prie el pasto prilipus.. Laukiu kada laiskutis pasirodys  doh.gif  blink.gif

svarbu nepraziopsojau biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,
jei kam nors netiks Sabrina paltukas, 2 dydzio dark camel spalvos, mielai priglausiu:).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 26, 21:18)
hihihi.gif Ziu jau 2 yra  ax.gif

aš kitą įsidėjau vakar į favortus ir visą dieną galvoju,kad labai keistai apmirus tema, tad pradėjau ieškot kitos, na ir suradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 01 27, 20:19)
aš kitą įsidėjau vakar į favortus ir visą dieną galvoju,kad labai keistai apmirus tema, tad pradėjau ieškot kitos, na ir suradau ax.gif

Persistengem su erinija ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 27, 12:23)
drinks_cheers.gif , bijau jau as Jcrew sukneliu, nes uztaikiau pora kart ant tokiu...

vadinasi, man ji tiktu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 01 27, 15:31)
taip gaunasi, kad cia ne jaunikliu, amzinai salanciu moteru klubas pas mus lotuliukas.gif

aš taip pat esu tokia smile.gif Šiandien buvau apsivilkus maikute, tippiu ir kašmyriniu kardiganu- šalta, tad teko dar ir vilnonį šaliką ant pečių užsimesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 27 sausio 2014 - 19:52
Atkeliavo siandien WATERFLORAL PASTICHE WOOL SCARF - maniau jis bus is tu storesniu vilnoniu, nes senesnes kolekcijos, bet jis plonytis. Nors sakyciau storesnis uz SITA ir lengvesnis/puresnis. Esu labai labai patenkinta - realybej jis man dar grazesnis nei foto ir plonumas netrukdo, nes spalvos pavasarines, tai manau puikiai susinesios siltesniais orais. Jau isivaizduoju kaip derinsiu su neon amethyst swingu as ji wub.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 01 27, 14:25)
Idedu foto ruzavu factory marskinuku. Spalva realiai ryskesne, ne tokia priblukusi ax.gif Kazkas rase, kad jie alyviniai, tai tikrai ne alyvine ta spalva, o ryskiai rozine, tokia kaip tu geliu mirksiukas.gif

Grazu thumbup.gif O kaip ju dydziai - atitinka LT dydzius ar imt toki, koki paprastai JCrew perku?
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 01 27, 14:10)
Man jis per ryškus pasirode smile.gif kažkaip prie isbalusio ir neissimiegoto veido žiauriai atrodo tongue.gif
Bet Aireda paprotino, kad vasara kitom akim į ji pazvelgsiu, tai sakau gal dar paturesiu  biggrin.gif

Pažvelgsi pažvelgsi, va atšils - ir nuotaikos pasikeis, ir veidas parausvės mirksiukas.gif O ne, tai visuomet spėsi parduoti smile.gif

Taip ir nesupratau, kurį kašmyriuką šiandien ryte Driu demonstravo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 01 27, 20:04)
Taip ir nesupratau, kurį kašmyriuką šiandien ryte Driu demonstravo  g.gif

Si 4u.gif
https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 27, 20:25)
Persistengem su erinija ax.gif biggrin.gif

ax.gif
Niu jei tokiais tempais judesim- tai netrukus kelsimes i Tavo tema biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Perfecta @ 2014 01 27, 21:04)
Taip ir nesupratau, kurį kašmyriuką šiandien ryte Driu demonstravo  g.gif

Collection featherweight cashmere drop-shoulder boyfriend sweater
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 27 sausio 2014 - 20:50