Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(zaRAza @ 2014 02 09, 14:43)
Merginos, kas turit sia suknele gal galite pakomentuoti dydi, kokybe, audini. Nera ji labai plonyte? Gal net pamusalas yra? Liemuo savo vietoj, ar po (.)(.) kaip ir dazna jcrew suknele? g.gif
user posted image

QUOTE(linamog @ 2014 02 09, 14:48)
Liemuo po pazastim.

nu kad neee ax.gif man su 168cm liemuo vietoj, beveik smile.gif nu noretusi gal kokio cm zemiau bet ne daugiau schmoll.gif
Vasarai manau ji labai faina bus. Pati medvilnine ir dar pamusalas irgi medvilninis. Tikrai ne plona, nepersisviecia. Zaraza jeigu labai smalsu galiu i az imest foto, ten as su 2 dydziu, kuris man siek tiek mazokas, imesiu veliau viesai su 4 dydziu 4u.gif tik man dar ilgio ciut ciut mano amziuje truksta kad be pedkelniu galeciau eit, tai dar nesiu atlenkinet 4u.gif

ai ir dar ji tiesiog sukurta kriauses formos figurai. Nes virsutine dalis mazesne nei apatine, tai jeigu (.)(.) nemazi tai reikia butinai ziuret ismatavimus, nes gali reiket didesnio dydzio nei iprastai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 09, 15:03)
nu kad neee  ax.gif man su 168cm liemuo vietoj, beveik  smile.gif nu noretusi gal kokio cm zemiau bet ne daugiau  schmoll.gif
Vasarai manau ji labai faina bus. Pati medvilnine ir dar pamusalas irgi medvilninis. Tikrai ne plona, nepersisviecia. Zaraza jeigu labai smalsu galiu i az imest foto, ten as su 2 dydziu, kuris man siek tiek mazokas, imesiu veliau viesai su 4 dydziu  4u.gif tik man dar ilgio ciut ciut mano amziuje truksta kad be pedkelniu galeciau eit, tai dar nesiu atlenkinet  4u.gif

ai ir dar ji tiesiog sukurta kriauses formos figurai. Nes virsutine dalis mazesne nei apatine, tai jeigu (.)(.) nemazi tai reikia butinai ziuret ismatavimus, nes gali reiket didesnio dydzio nei iprastai  4u.gif

prašau įmeskite ir man į až nuotrauką su suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 09, 11:14)
Man rodos Tu ir buvai swingo pradininke cia biggrin.gif  g.gif
Puikiai ant Taves atrode ir mergaites pradejo pirkt tongue.gif

Gal, dar Aleja.lt irgi pasirodė, o dabar visos jcrew pacientės turi turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 09, 17:21)
Gal, dar Aleja.lt irgi pasirodė, o dabar visos jcrew pacientės turi turbūt  lotuliukas.gif

aš neturiu. Pažiūrėti man labai gražu, bet žinau, kad jis mano figūrai (kriaušės tipo) netinka verysad.gif
Atsakyti
Gavau factory sijonuką su kuriuo neseniai sauleleee rodėsi, tik mano kita spalva. Dydis 00. Ir jcrew megztukas labai malonus prie kūno, dydis XS wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 09, 16:21)
Gal, dar Aleja.lt irgi pasirodė, o dabar visos jcrew pacientės turi turbūt  lotuliukas.gif

Aš neturiu ir manęs nevilioja. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 02 09, 17:33)
aš neturiu. Pažiūrėti man labai gražu, bet žinau, kad jis mano figūrai (kriaušės tipo) netinka verysad.gif

tai kad as irgi kriause, bet man labai smagiai jis, ir kitos lyg neispeike kad blogai atrodo ax.gif

Laiminga mergina, sijonukas labai dailiai atrodo, dydis puikiai, o jau spalva kokia skani wub.gif megztuko lyg per pecius didesnio noretusi g.gif , bet itariu tada Jums per laisvas jis butu sonuose unsure.gif

dar tuo paciu paklausiu blush2.gif tie bateliai juodi kur matyti labai ant auksto kablo ? man reik kazko panasaus, bet, kad ne spilka kulnas butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 02 09, 17:46)
tai kad as irgi kriause, bet man labai smagiai jis, ir kitos lyg neispeike kad blogai atrodo  ax.gif

Laiminga mergina, sijonukas labai dailiai atrodo, dydis puikiai,  o jau spalva kokia skani  wub.gif megztuko lyg per pecius didesnio noretusi  g.gif , bet itariu tada Jums per laisvas jis butu sonuose  unsure.gif

dar tuo paciu paklausiu  blush2.gif  tie bateliai juodi kur matyti labai ant auksto kablo ? man reik kazko panasaus, bet, kad ne spilka kulnas butu  ax.gif

dėkui. Su megztukais taip visada. Rankovės trumpos ir pečiai ne vietoj.. jeigu randu rūbą, kur pečių siūlės vietoj laimei mano nebūna ribų. doh.gif
Kulnas berods 7,5cm ar 8cm. Šiaip labai patogus ir stabilus. Pirkau batų kalne.
O kulnas ne špilka, padarytas jis labai patvarus ir su keltim sujungtas.

O iš kur čia tas JUMS atsirado? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 09 vasario 2014 - 17:52
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 09, 18:37)
Gavau factory sijonuką su kuriuo neseniai sauleleee rodėsi, tik mano kita spalva. Dydis 00. Ir jcrew megztukas labai malonus prie kūno, dydis XS  wub.gif

kokios spalvos fainos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 09, 18:37)
Gavau factory sijonuką su kuriuo neseniai sauleleee rodėsi, tik mano kita spalva. Dydis 00. Ir jcrew megztukas labai malonus prie kūno, dydis XS  wub.gif

Sijonukas thumbup.gif Tiek dydis puikiai parinktas, tiek spalva wub.gif

O koks cia megztukas g.gif Gal jackie pullover? Rankoves velgi to "idomaus" ilgio tongue.gif
Gal reiktu tada kiek i virsu kilstelt g.gif

Spalviskai taip skaniai ziurisi derinukas, tik man norisi sviesiu pedkelniu ax.gif
Arba tada tamsaus virsaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 09, 18:01)
Sijonukas  thumbup.gif Tiek dydis puikiai parinktas, tiek spalva wub.gif

O koks cia megztukas g.gif Gal jackie pullover? Rankoves velgi to "idomaus" ilgio tongue.gif
Gal reiktu tada kiek i virsu kilstelt g.gif

Spalviskai taip skaniai ziurisi derinukas, tik man norisi sviesiu pedkelniu ax.gif
Arba tada tamsaus virsaus smile.gif

aga, jackie smile.gif rankoves reiks kelt į viršų, nes žinau, kad vaizdas kaip išaugtinio megztuko. bet šį manau tikrai sunešiosiu pati.
foto dariau kad tik pasirodyt, nederinus smile.gif
nes pėdkelnes yra mano priešas nr. 1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 09, 19:06)
aga, jackie smile.gif rankoves reiks kelt į viršų, nes žinau, kad vaizdas kaip išaugtinio megztuko. bet šį manau tikrai sunešiosiu pati.
foto dariau kad tik pasirodyt, nederinus smile.gif
nes pėdkelnes yra mano priešas nr. 1 biggrin.gif

A, aisku smile.gif
As turejau jackie pullover ir XS ir S dydi...man truko tiek megztuko ilgio, tiek ir rankoviu ilgio - pardaviau.
Bet pats megztukelis , tai isties mielas, tamplus toks ir minkstutis wub.gif
Atsakyti