Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

LaimingaMergina, man viskas labai grazu, tiek pirmam derinyje, tiek kitam mirksiukas.gif Sijonukas puikus ir labai tinka mirksiukas.gif

Tik man pirmame derinyje noretusi kokio spalvoto salio arba papuosalo, kad atitrauktu demesi nuo peciu ir suderintu ta visa derini mirksiukas.gif Nes tokiam variante man kazko truksta, o ir labai krenta i akis peciu linija ax.gif Bet suprantu, kad gal ir nuo nuotraukos rakurso susidaro toks ispudis.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 09, 18:15)
A, aisku smile.gif
As turejau jackie pullover  ir XS ir S dydi...man truko tiek megztuko  ilgio, tiek ir rankoviu ilgio - pardaviau.
Bet pats megztukelis , tai isties mielas, tamplus toks ir minkstutis wub.gif

aš kai ištraukiau iš maišo man irgi baisu pasidarė dėl ilgio, bet su sijonuku aukštu liemeniu tiks..toks jis jau soft wub.gif wub.gif
Ne mums jcrew megztukų rankoves siūva doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 02 09, 18:15)
LaimingaMergina, man viskas labai grazu, tiek pirmam derinyje, tiek kitam mirksiukas.gif Sijonukas puikus ir labai tinka mirksiukas.gif

Tik man pirmame derinyje noretusi kokio spalvoto salio arba papuosalo, kad atitrauktu demesi nuo peciu ir suderintu ta visa derini mirksiukas.gif Nes tokiam variante man kazko truksta, o ir labai krenta i akis peciu linija ax.gif Bet suprantu, kad gal ir nuo nuotraukos rakurso susidaro toks ispudis.

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 09, 17:51)
O iš kur čia tas JUMS atsirado?  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pati tik po to pamaciau kaip parasiau rolleyes.gif is iprocio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 09, 17:37)
Gavau factory sijonuką su kuriuo neseniai sauleleee rodėsi, tik mano kita spalva. Dydis 00. Ir jcrew megztukas labai malonus prie kūno, dydis XS  wub.gif

Labai gražu, o spalva visiškai niam wub.gif
Atsakyti
Merginos, neapsakomai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Gerai, kad ilindau -vai vai vai kiek praleidus buciau doh.gif

QUOTE(melynake28 @ 2014 02 07, 19:22)
Enura rubeliai super visi ziurisi 4u.gif
Mergaites patarkit ar man normaliai si tunika atrodo ar didesnes reikia?i

melynake28, man atrodo graziai jis jums thumbup.gif Ikeliu foto kaip ant manes ta tunikute, nu ir dar ten prilipinta fotke kasmyriuko dryziuko biggrin.gif
Aisku nuotrauka neissami, nedaug matosi- visad labai susikaupus fotkinu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 09 vasario 2014 - 19:45
QUOTE(enura @ 2014 02 08, 21:29)
Aciu sauleleee  4u.gif na jeigu jau tokia grazi atrodo reiks bandyt susidraugaut man su ja  g.gif

Enura, nejuokauk, lb grazi palaidinuke. Man lb lb patiko derinuke su pilku ilgesniu megstuku wub.gif wub.gif wub.gif Labai tau tinka thumbup.gif

Eirinija - thumbup.gif ... kaip smagu pamatyti ziema ir sviesesnes sp dzinsus... uhhh jau kaip norisi pavasariauzzz.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 09 vasario 2014 - 20:13
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 09, 20:43)
  Ikeliu foto kaip ant manes ta tunikute, nu ir dar ten prilipinta fotke kasmyriuko dryziuko  biggrin.gif
Aisku nuotrauka neissami, nedaug matosi- visad labai susikaupus fotkinu  biggrin.gif

erinija, grazu 4u.gif Ten su kepuriuku tokia modiste thumbup.gif mirksiukas.gif

o kasmyras dryzuotasis, tai ten tas boxi? rankoves velgi "idomaus" ilgio biggrin.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt parašyti populiariųjų marškinukų (nebutinai šio rašto) išmatavimus? Domina M ir L dydžiai kiek cm ties pažastukais.
user posted image
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Erinija rubeliai labai graziai atrodo,Laimingosmerginos taip pat patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 09, 15:37)
Gavau factory sijonuką su kuriuo neseniai sauleleee rodėsi, tik mano kita spalva.

eiktu sau uoginis toks bigsmile.gif wub.gif labai gerai atrodo! as laukiu tokio pacio tik navy spalvos ir 0 dydzio, nes 00 man vos vos, geriau pavalgius nebegaliu kvepuot normaliai biggrin.gif ale kur mano sijonas, 31d sausio iskeliavo,visos gavo o as jokiu ziniu negavau g.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 09, 17:43)

labai smagi tunika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 09, 19:43)
  Ikeliu foto kaip ant manes ta tunikute

nugis labai gerai ant Taves atrodo thumbup.gif sitos spalvos apskritai grazesne nei pilka

QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 09, 20:04)
Enura, nejuokauk, lb grazi palaidinuke. Man lb lb patiko derinuke su pilku ilgesniu megstuku  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Labai tau tinka  thumbup.gif

aciu Lauryna 4u.gif vat su megztuku ji man irgi patiko, o viena kazkaip g.gif reik atras prie ko priderint. Va galvoju gal (nepamenu dabar pavadinimo) su tuo pilku sijonuku kur surisamas juostele, kur Laiminga Mergina kazkada rodesi, su juo gal graziai ziuresis ax.gif kaip tik tureciau pasiimti ji rytoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 02 09, 20:38)
eiktu sau uoginis toks  bigsmile.gif  wub.gif labai gerai atrodo! as laukiu tokio pacio tik navy spalvos ir 0 dydzio, nes 00 man vos vos, geriau pavalgius nebegaliu kvepuot normaliai  biggrin.gif ale kur mano sijonas, 31d sausio iskeliavo,visos gavo o as jokiu ziniu negavau  g.gif

šitas irgi 31d. pas MM sakiausi. šiandien gavau.
na man 00 irgi tik tik, bet pakolkas gerai bus. iš 0 irgi neiškrisčiau
o spalva labai man patinka wub.gif nerėkianti, o tokia labai sultinga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 02 09, 20:40)
su tuo pilku sijonuku kur surisamas juostele, kur Laiminga Mergina kazkada rodesi, su juo gal graziai ziuresis  ax.gif kaip tik tureciau pasiimti ji rytoj  bigsmile.gif

a turėjai kantrybės dar jį gaudyti? bigsmile.gif
Atsakyti