Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(linamog @ 2014 02 14, 17:16)
Aciu, nesiuos namo. biggrin.gif

As siunciau Tau dideli... rolleyes.gif su heliu... rolleyes.gif Tai galesi ne nestis, o skrist mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dideja, puikus derinukai, paskutinis mano akiai graziausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 14, 15:22)
Dar paterorizuokit, kad cia tik J.Crew tiek, o kur kitu firmu... lotuliukas.gif

Jums rodo, gal dar toms, kurios mate, o naujai atsidariusioms turetu neberodyt. Cia jau interneto ypatybes.

drinks_cheers.gif tai as taip ir sakiau lotuliukas.gif sakau tai isivaizduok kiek dar kitu firmu megztiniu jeigu po tiek pat blink.gif o dar kur kelnes, sijonai, sukneles bigsmile.gif lotuliukas.gif

del foto rodymu 4u.gif net nezinojau
Atsakyti
Oi Dideja, liuks viskas. thumbup.gif Taip skaniai susiziurejo. wub.gif
Labai papuosei temute. mirksiukas.gif

Galetu Linamog savo kolekcija kada parodyt. blush2.gif Ten turbut istisas lobynas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 02 14, 19:28)
*Oi Dideja, liuks viskas.  thumbup.gif Taip skaniai susiziurejo.  wub.gif
Labai papuosei temute.  mirksiukas.gif

**Galetu Linamog savo kolekcija kada parodyt.  blush2.gif  Ten turbut istisas lobynas. biggrin.gif

* Aciu 4u.gif

** drinks_cheers.gif ir as taip pagalvojau smile.gif
Pas ja ir is senu-geru kolekciju, manau, nemazai rastusi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dideja, nuostabu! thumbup.gif

Siandien gavau:

Factory, M dydzio. Man laaaaabai faini thumbup.gif minkstuciai, neverzia per pecius. Krutine 95cm, per krutine galetu gal truputi siauriau buti, bet abejoju, kad S dydzio butu tokie pat patogus. Jau laukiu kitokios spalvos

user posted image

J.crew, 8 dydis... dar apmastymuose, labai dailus, bet... per pecius kaip ir gerai, bet per liemeni noretusi siauriau, gal bandyti i 6 dydi keisti g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 14 vasario 2014 - 18:44
QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 13:55)
Rubai visi jau matyti,bet temai paivairinti...  rolleyes.gif

skoningi derinukai, dailūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Dideja, viskas puikiai, nieks nestorina, nekudina, viskas pukiai. thumbup.gif O ta verinuką įdomu įdeda? g.gif
Atsakyti
Dideja, po tavo foto as net is kazkur uzuodziu hiacintus, reiškia greit pavasaris bigsmile.gif bigsmile.gif
Viskas perfecto, puikiai suderinta ir nuostabiai žiūrisi thumbup.gif

Berods tu minėjai, kad Blythe po skalbimo sėda..taip ir buvo..išskalbiau savo, rankom, šaltam vandeny ir visks..šūds..rankovės trumpos, pečiai traukia..kaip gaila siaubas..vienkartinė kažkokia doh.gif

Rodaus ir aš eilinį kartą smile.gif Visgi panos, kas nerizikuoja, tas negeria šampano schmoll.gif
Dvejojau ir meditavau aš ties tuos megztuku ilgai ir nelaimingai, bijojau, kad bus trumpas, o bet tačiau jį galėčiau pavadinti vienu iš sėkmingiausių pirkinių bigsmile.gif
Lyginant su kitais XS galima sakyti, kad jis šiek tiek didintas, nes šiek tiek paltokas jeigu bendrai imti Xs standartus, bet pečiai VIETOJE ( dieve dieve kiek džiaugsmo man buvo), o kad šiek tiek platesnis nebėda..man asmeniškai jis labai dailutis ir visai nekanda..nors tokiems dalykams aš jautroka.

Sijonukas, dydis Tall 0, turi būti ant liemens, man jis žemiau ir galima sakyti, kad ne vietoje, bet čia tik laiko klausimas, kada jis man bus idealus (paėmiau ant išaugimo), nes ilgis super (18,5inch). Jį galima pavadinti tikru veltinuku, nes medžiaga stora ir žiemai labai tinkamas nešioti, jau nedrąsu būtų sakyti, kad su tokiu sijonu užpakalį nušalsi biggrin.gif galima būtų šiek tiek pasiaurinti (matosi skirtumas foto kur suėmusi laikau), bet mano atveju tai neaktualu smile.gif

Derinukai bendram vaizdui susidaryti (norėjau nešioti juos kaip kompletuką pirmoje foto, tik nedera jie šiek tiek, nebent megztuką į vidų kišt, bet abejoju ar tinkamai žiūrėsis)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2014 02 14, 19:36)
Dideja, nuostabu!  thumbup.gif

QUOTE(evelinki @ 2014 02 14, 19:39)
skoningi derinukai, dailūs mirksiukas.gif

Aciu, visoms 4u.gif Jauciuosi pakyleta lotuliukas.gif
Nieks nieko neisbrokijo, o ko gi daugiau reik biggrin.gif

QUOTE(victoria` @ 2014 02 14, 19:41)
Dideja, viskas puikiai, nieks nestorina, nekudina, viskas pukiai.  thumbup.gif O ta verinuką įdomu įdeda? g.gif

Aciu 4u.gif
Verinuka as pirkausi gal pries pora-trejeta menesiu, pigiai , per nuolaidas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 19:42)
*Dideja, po tavo foto as net is kazkur uzuodziu hiacintus, reiškia greit pavasaris  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Viskas perfecto, puikiai suderinta ir nuostabiai žiūrisi  thumbup.gif

**Berods tu minėjai, kad Blythe po skalbimo sėda..taip ir buvo..išskalbiau savo, rankom, šaltam vandeny ir visks..šūds..rankovės trumpos, pečiai traukia..kaip gaila siaubas..vienkartinė kažkokia  doh.gif

Dekui 4u.gif Taip graziai cia Tu su tais hiacintais... wub.gif

** Del Blythe...tai as zinok, ju pati net nedrisau skalbt, visas daviau i "Jogle"...bet jos nabages "isduzo" dar iki skalbimu... ax.gif Bet vistiek as jas myliu tongue.gif

Del Tavo naujojo megztuko... Puikus 4u.gif Ant Taves gula super, tikrai, viskas tip top thumbup.gif
Man grazu tiek su sijonuku, tiek su dzinsais rolleyes.gif
O jei dar ir nekanda, tai tikrai vykes pirkinukas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 18:42)
Dideja, po tavo foto as net is kazkur uzuodziu hiacintus, reiškia greit pavasaris  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Viskas perfecto, puikiai suderinta ir nuostabiai žiūrisi  thumbup.gif

Berods tu minėjai, kad Blythe po skalbimo sėda..taip ir buvo..išskalbiau savo, rankom, šaltam vandeny ir visks..šūds..rankovės trumpos, pečiai traukia..kaip gaila siaubas..vienkartinė kažkokia  doh.gif

Rodaus ir aš eilinį kartą smile.gif Visgi panos, kas nerizikuoja, tas negeria šampano  schmoll.gif
Dvejojau ir meditavau aš ties tuos megztuku ilgai ir nelaimingai, bijojau, kad bus trumpas, o bet tačiau jį galėčiau pavadinti vienu iš sėkmingiausių pirkinių  bigsmile.gif
Lyginant su kitais XS galima sakyti, kad jis šiek tiek didintas, nes šiek tiek paltokas jeigu bendrai imti Xs standartus, bet pečiai VIETOJE ( dieve dieve kiek džiaugsmo man buvo), o kad šiek tiek platesnis nebėda..man asmeniškai jis labai dailutis ir visai nekanda..nors tokiems dalykams aš jautroka.

Sijonukas, dydis Tall 0, turi būti ant liemens, man jis žemiau ir galima sakyti, kad ne vietoje, bet čia tik laiko klausimas, kada jis man bus idealus (paėmiau ant išaugimo), nes ilgis super  (18,5inch). Jį galima pavadinti tikru veltinuku, nes medžiaga stora ir žiemai labai tinkamas nešioti, jau nedrąsu būtų sakyti, kad su tokiu sijonu užpakalį nušalsi  biggrin.gif  galima būtų šiek tiek pasiaurinti (matosi skirtumas foto kur suėmusi laikau), bet mano atveju tai neaktualu smile.gif

Derinukai bendram vaizdui susidaryti (norėjau nešioti juos kaip kompletuką pirmoje foto, tik nedera jie šiek tiek, nebent megztuką į vidų kišt, bet abejoju ar tinkamai žiūrėsis)
[

nu labai graziai tas megztukas ziurisi,ir sijonukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 18:53)
Dekui 4u.gif  Taip graziai cia Tu su tais hiacintais... wub.gif

** Del Blythe...tai as zinok, ju pati net nedrisau skalbt, visas daviau i "Jogle"...bet jos nabages "isduzo" dar iki skalbimu... ax.gif Bet vistiek as jas myliu tongue.gif

Del Tavo naujojo megztuko... Puikus 4u.gif  Ant Taves gula super, tikrai, viskas tip top  thumbup.gif
Man grazu tiek su sijonuku, tiek su dzinsais  rolleyes.gif
O jei dar ir nekanda, tai tikrai vykes pirkinukas 4u.gif

wub.gif wub.gif baisiai ir aš patenkinta..labai vykę pirkiniai..o tai 75proc. būdavo nusivylimas.. o čia net pagalvojau: PAGALIAU tiko biggrin.gif

Pas mane kai susikaupia 10 marškinių lyginimui aš irgi Joglę prisimenu, bet vis neatiduodu jiems..vieną kart rūbą sugadino, tai bijau..jau pati išsiskalbsiu, nei jie sugadins ir man teks su jais pyktis biggrin.gif
Atsakyti