Dideja, po tavo foto as net is kazkur uzuodziu hiacintus, reiškia greit pavasaris
Viskas perfecto, puikiai suderinta ir nuostabiai žiūrisi
Berods tu minėjai, kad Blythe po skalbimo sėda..taip ir buvo..išskalbiau savo, rankom, šaltam vandeny ir visks..šūds..rankovės trumpos, pečiai traukia..kaip gaila siaubas..vienkartinė kažkokia
Rodaus ir aš eilinį kartą

Visgi panos, kas nerizikuoja, tas negeria šampano
Dvejojau ir meditavau aš ties tuos megztuku ilgai ir nelaimingai, bijojau, kad bus trumpas, o bet tačiau jį galėčiau pavadinti vienu iš sėkmingiausių pirkinių
Lyginant su kitais XS galima sakyti, kad jis šiek tiek didintas, nes šiek tiek paltokas jeigu bendrai imti Xs standartus, bet pečiai VIETOJE ( dieve dieve kiek džiaugsmo man buvo), o kad šiek tiek platesnis nebėda..man asmeniškai jis labai dailutis ir visai nekanda..nors tokiems dalykams aš jautroka.
Sijonukas, dydis Tall 0, turi būti ant liemens, man jis žemiau ir galima sakyti, kad ne vietoje, bet čia tik laiko klausimas, kada jis man bus idealus (paėmiau ant išaugimo), nes ilgis super (18,5inch). Jį galima pavadinti tikru veltinuku, nes medžiaga stora ir žiemai labai tinkamas nešioti, jau nedrąsu būtų sakyti, kad su tokiu sijonu užpakalį nušalsi

galima būtų šiek tiek pasiaurinti (matosi skirtumas foto kur suėmusi laikau), bet mano atveju tai neaktualu

Derinukai bendram vaizdui susidaryti (norėjau nešioti juos kaip kompletuką pirmoje foto, tik nedera jie šiek tiek, nebent megztuką į vidų kišt, bet abejoju ar tinkamai žiūrėsis)