Aš pasiėmiau šiandienCrepe cap sleeve suknutę, tai kaip ant manęs siūta, idealiai tinka ir gražiai atrodo, bet medžiaga nėra bent man iš maloniausių, tokia truputėlį "dręskianti" pvz. nuogas rankas, pvz turiu BSBG polestero suknutes, tai tikrai malonios nešioti ant kūno. Vėliau pasirodysiu 

Dideja,kokios cia garstuciu spalvos kelnes?
Atrodai tobulai. Net zada ateme,kaip grazu viskas,kaip skoninga ir kaip tinka

QUOTE(Faustina2000 @ 2014 02 14, 20:50)
Dideja,kokios cia garstuciu spalvos kelnes?

Dekoju

Abejos kelnes, tiek garstyciu spalvos, tiek tos raudonos - cafe capri in wool

Papildyta:
QUOTE(regal @ 2014 02 14, 20:33)
Aš pasiėmiau šiandienCrepe cap sleeve suknutę, tai kaip ant manęs siūta, idealiai tinka ir gražiai atrodo, bet medžiaga nėra bent man iš maloniausių, tokia truputėlį "dręskianti" pvz. nuogas rankas, pvz turiu BSBG polestero suknutes, tai tikrai malonios nešioti ant kūno. Vėliau pasirodysiu 

ir dar labai smalsu, mergaites, pasirodykit su tais Sabrina coat

QUOTE(***Natalija*** @ 2014 02 14, 11:26)
Skaitau komentarus del Sabrina paltuko, ir susipainiojau, tai su 88-92 TALL6 mazas 

Pasiemiau siandien Tall4,tai man 1,69 m su 88-67-96 rankoves per ilgos ir ilgio tiek man gal nereikia. Tai jei atsiras norinciu, keisciau i 4 regular bet kokios spalvos, mano spalva Papaya...

Dideja, temos puošmena
labai gražūs deriniai.

QUOTE(Girl. @ 2014 02 14, 22:11)
Aciu uz komplimentus

Na, siai dienai kiek prisirinkau pagyru, tai ne tik Valentino dienai, bet iki kitu Kaledu uzteks

Aciu, nuosirdziai, visoms

Nieko specialiai nederinau, emiau is spintos ir rengiausi

QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 21:36)
Aciu uz komplimentus
Na, siai dienai kiek prisirinkau pagyru, tai ne tik Valentino dienai, bet iki kitu Kaledu uzteks
Tikrai , manau, kiekviena cia besilankanti temos dalyve dar puikesniu derinuku uz mane pridetu, jei tik netingetu pasifotkinti 

aš kai tiek foto pamačiau, pirma mintis buvo: a neturi ką veikt?

nes aš labai tingėčiau taip fotkint ir jovalą spintoj daryt, pakol tiek derinių padarysi

respekts i uvazhuxa

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 22:39)
aš kai tiek foto pamačiau, pirma mintis buvo: a neturi ką veikt?
nes aš labai tingėčiau taip fotkint ir jovalą spintoj daryt, pakol tiek derinių padarysi
respekts i uvazhuxa

respekts i uvazhuxa

na... neturejau siandien ka veikt

ir siaip man relaksas, smutkes perziureti..., pasimatuoti...

O koks ten jovalas nuo pakabos paimti ir po to atgal uzkabinti

jei nereiketu vaiko is mokyklos paimti , buciau dar pridejusi derinuku.. nes rubu dar liko

QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 21:44)
na... neturejau siandien ka veikt, laisvadienis buvo
Vaikas mokykloj, MB dirba
ilgai neuztrukau
jei nereiketu vaiko is mokyklos paimti , buciau dar pridejusi derinuku.. nes rubu dar liko

pas mane dabar spintos turinys kaip pas vienuolę, užkietėjusią pedantę, kuriai prasideda migrena nuo nelygiai sudėtų daiktų arba jų pertekliaus, todėl viską pasilikau po minimumu ir širdis dainuoja nuo tokios tvarkos

gavos OT..atsiprašau
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 22:47)

pas mane dabar spintos turinys kaip pas vienuolę, užkietėjusią pedantę, kuriai prasideda migrena nuo nelygiai sudėtų daiktų arba jų pertekliaus, todėl viską pasilikau po minimumu ir širdis dainuoja nuo tokios tvarkos

gavos OT..atsiprašau
a...tada geriau Tau mano tvarkos spintoj nematyti...

QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 21:36)
Aciu uz komplimentus
Tikrai , manau, kiekviena cia besilankanti temos dalyve dar puikesniu derinuku uz mane pridetu, jei tik netingetu pasifotkinti 

As vis stebiuosi kaip vienas ir tas pats rubas skirtingai gali atrodyti ir kaip koks netinkamas derinys su kitu rubu gali ji sugadinti arba iskelti to ruba reitinga. Tai Dideja, tu tikrai,manau,pademonstravai mums puiku skoni derinant rubus ir tiems rubams,visiems be isimties kaip mat pakelei reitingus! Labai grazu!

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 19:00)

Ta pati pagalvojau pamacius - PAGALIAU! Tikrai sitas megztukas Tau geriausiai is visu buvusiu