Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Aš pasiėmiau šiandienCrepe cap sleeve suknutę, tai kaip ant manęs siūta, idealiai tinka ir gražiai atrodo, bet medžiaga nėra bent man iš maloniausių, tokia truputėlį "dręskianti" pvz. nuogas rankas, pvz turiu BSBG polestero suknutes, tai tikrai malonios nešioti ant kūno. Vėliau pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Dideja,kokios cia garstuciu spalvos kelnes?

Atrodai tobulai. Net zada ateme,kaip grazu viskas,kaip skoninga ir kaip tinka
wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 02 14, 20:50)

Dideja,kokios cia garstuciu spalvos kelnes?
Atrodai tobulai. Net zada ateme,kaip grazu viskas,kaip skoninga ir kaip tinka
wub.gif  bigsmile.gif

Dekoju biggrin.gif

Abejos kelnes, tiek garstyciu spalvos, tiek tos raudonos - cafe capri in wool mirksiukas.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(regal @ 2014 02 14, 20:33)
Aš pasiėmiau šiandienCrepe cap sleeve  suknutę, tai kaip ant manęs siūta, idealiai tinka ir gražiai atrodo, bet medžiaga nėra bent man  iš maloniausių, tokia truputėlį "dręskianti" pvz. nuogas rankas, pvz turiu BSBG polestero suknutes, tai tikrai malonios nešioti ant kūno. Vėliau pasirodysiu ax.gif

drinks_cheers.gif prasom pasirodyti 4u.gif

ir dar labai smalsu, mergaites, pasirodykit su tais Sabrina coat smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 02 14, 11:26)
Skaitau komentarus del Sabrina paltuko, ir susipainiojau, tai su 88-92 TALL6 mazas g.gif

Pasiemiau siandien Tall4,tai man 1,69 m su 88-67-96 rankoves per ilgos ir ilgio tiek man gal nereikia. Tai jei atsiras norinciu, keisciau i 4 regular bet kokios spalvos, mano spalva Papaya... 4u.gif
Atsakyti
Dideja, temos puošmena wub.gif labai gražūs deriniai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 02 14, 22:11)
Dideja, temos puošmena wub.gif  labai gražūs deriniai.  wub.gif

Aciu uz komplimentus 4u.gif

Na, siai dienai kiek prisirinkau pagyru, tai ne tik Valentino dienai, bet iki kitu Kaledu uzteks biggrin.gif

Aciu, nuosirdziai, visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nieko specialiai nederinau, emiau is spintos ir rengiausi smile.gif Tikrai , manau, kiekviena cia besilankanti temos dalyve dar puikesniu derinuku uz mane pridetu, jei tik netingetu pasifotkinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 21:36)

Na, siai dienai kiek prisirinkau pagyru, tai ne tik Valentino dienai, bet iki kitu Kaledu uzteks biggrin.gif

Aciu, nuosirdziai, visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nieko specialiai nederinau, emiau is spintos ir rengiausi smile.gif  Tikrai , manau, kiekviena cia besilankanti temos dalyve dar puikesniu derinuku uz mane pridetu, jei tik netingetu pasifotkinti tongue.gif

aš kai tiek foto pamačiau, pirma mintis buvo: a neturi ką veikt? blink.gif blink.gif
nes aš labai tingėčiau taip fotkint ir jovalą spintoj daryt, pakol tiek derinių padarysi biggrin.gif

respekts i uvazhuxa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 22:39)
aš kai tiek foto pamačiau, pirma mintis buvo: a neturi ką veikt?  blink.gif  blink.gif
nes aš labai tingėčiau taip fotkint ir jovalą spintoj daryt, pakol tiek derinių padarysi biggrin.gif

respekts i uvazhuxa  lotuliukas.gif

na... neturejau siandien ka veikt blink.gif , laisvadienis buvo biggrin.gif Vaikas mokykloj, MB dirba biggrin.gif

ir siaip man relaksas, smutkes perziureti..., pasimatuoti... ax.gif tongue.gif

O koks ten jovalas nuo pakabos paimti ir po to atgal uzkabinti g.gif ilgai neuztrukau ax.gif

jei nereiketu vaiko is mokyklos paimti , buciau dar pridejusi derinuku.. nes rubu dar liko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 vasario 2014 - 21:48
QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 21:44)
na... neturejau siandien ka veikt, laisvadienis buvo biggrin.gif  Vaikas mokykloj, MB dirba biggrin.gif

ir siaip man relaksas, smutkes perziureti..., pasimatuoti... ax.gif  tongue.gif

O koks ten jovalas nuo pakabos paimti ir po to atgal uzkabinti g.gif  ilgai neuztrukau ax.gif

jei nereiketu vaiko  is mokyklos paimti , buciau dar pridejusi derinuku.. nes  rubu dar liko cool.gif

doh.gif biggrin.gif
pas mane dabar spintos turinys kaip pas vienuolę, užkietėjusią pedantę, kuriai prasideda migrena nuo nelygiai sudėtų daiktų arba jų pertekliaus, todėl viską pasilikau po minimumu ir širdis dainuoja nuo tokios tvarkos bigsmile.gif
gavos OT..atsiprašau
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 22:47)
doh.gif  biggrin.gif
pas mane dabar spintos turinys kaip pas vienuolę, užkietėjusią pedantę, kuriai prasideda migrena nuo nelygiai sudėtų daiktų arba jų pertekliaus, todėl viską pasilikau po minimumu ir širdis dainuoja nuo tokios tvarkos  bigsmile.gif
gavos OT..atsiprašau

a...tada geriau Tau mano tvarkos spintoj nematyti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 14, 21:36)
Nieko specialiai nederinau, emiau is spintos ir rengiausi smile.gif  Tikrai , manau, kiekviena cia besilankanti temos dalyve dar puikesniu derinuku uz mane pridetu, jei tik netingetu pasifotkinti tongue.gif

As vis stebiuosi kaip vienas ir tas pats rubas skirtingai gali atrodyti ir kaip koks netinkamas derinys su kitu rubu gali ji sugadinti arba iskelti to ruba reitinga. Tai Dideja, tu tikrai,manau,pademonstravai mums puiku skoni derinant rubus ir tiems rubams,visiems be isimties kaip mat pakelei reitingus! Labai grazu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 14, 19:00)
wub.gif  wub.gif baisiai ir aš patenkinta..labai vykę pirkiniai..o tai 75proc. būdavo nusivylimas.. o čia net pagalvojau: PAGALIAU tiko biggrin.gif

Ta pati pagalvojau pamacius - PAGALIAU! Tikrai sitas megztukas Tau geriausiai is visu buvusiu thumbup.gif sijonukas su rezervu irgi gerai mirksiukas.gif tilptu ir megztuka i vidu susikisti, nors berods minejai kad taip nenesioji
Atsakyti