Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 29, 17:18)
mergaitės, gal kas turit tokią striukytę? http://www.landsend....431877-_-434921 kaip dydžiai?

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 01 29, 16:15)
O į ką keičiat šią kosmetikos priemonę?

Man patinka kremai su spalva, pvz Guinot( veliau galesiu patikslint jei ka) Neblogas ir l'oreal BB pasirode. Čia tuo atveju jei spalvos reikia, o jei konturavimui, tada gal Guerlain terracota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 01 29, 16:04)
Blogas daigtas,nelygiai dengia  schmoll.gif
Proksi, akivaizdu paprastai, kai raso nelietuviska mokykla baige, kada- be lietuviskos klaviaturos ir panasiai... O mes kalbam apie tiesiog berascius .

oi man priminėt kaip kažkada senai mano viena draugė draugavo su vaikinu, ir kai jis jai pradėjo nebepatikti, tai priežastis nr.1 buvo, kad ji negalėjo pakęsti, jog jis rašo sms'us su klaidom lotuliukas.gif tiesiog yra žmonių kuriems akis bado tie blogai parašyti žodžiai ir viskas, reikia su tuo susitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 01 29, 17:38)
Man patinka kremai su spalva, pvz Guinot( veliau galesiu patikslint jei ka) Neblogas ir l'oreal BB pasirode. Čia tuo atveju jei spalvos reikia, o jei konturavimui, tada gal Guerlain terracota  g.gif

Pasidomėsiu apie terracotta, nes BB kremų nemėgstu smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 01 29, 17:04)
Blogas daigtas,nelygiai dengia  schmoll.gif

ania g.gif o tiek pagyru girdejau ax.gif
Atsakyti
Man visai patiko, aš viso veido ir nedengiu, tik prabraukiu skruostus ar kaktą pagal poreikį.
Gal dar priklauso ant kokio pagrindo ir kokiu šepečiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggrass: 29 sausio 2014 - 17:20
QUOTE(ggrass @ 2014 01 29, 17:18)
Man visai patiko, aš viso veido ir nedengiu, tik prabraukiu skruostus ar kaktą pagal poreikį.
Gal dar priklauso ant kokio pagrindo ir kokiu šepečiu...

man ir patinka, tik aš nesu didelė kosmetikos priemonių žinovė blush2.gif tik minimaliai..... kai namuose su vaikučiais, tai viskas naturaliai smile.gif
mergytės, o iš paulaschoice.com kokią priemonę perkate spuoguotai odai? su BHA kažką?
Atsakyti
http://www.landsend....-coat/id_257402

o sita?
koki dydi su 95 cm per krutine rekomentuotumete? aciu
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 01 29, 18:03)
ania g.gif o tiek pagyru girdejau ax.gif

aš naudoju, nu lyg nedėmėta būnu g.gif prieš kelis metus esu vieną išmetus tai buvo kažkas panašaus, po to vėl nusipirkau, bet man rodos kad aš nemokėjau tepti jos dar šepetį bet kokį turėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2014 01 29, 17:36)
aš naudoju, nu lyg nedėmėta būnu g.gif prieš kelis metus esu vieną išmetus tai buvo kažkas panašaus, po to vėl nusipirkau, bet man rodos kad aš nemokėjau tepti jos dar šepetį bet kokį turėjau  verysad.gif

aš naudoju tos pačios firmos tą platų šepetėlį, man tinka 4u.gif
Atsakyti
is macys.com pirksite siandien?
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2014 01 29, 17:30)
http://www.landsend....-coat/id_257402

o sita?
koki dydi su 95 cm per krutine rekomentuotumete? aciu

nesuper mate ja "gyvai", man su 100 cm per krutine rekomendavo M imti, jums gal tuomet S g.gif As vis galvoju apie ja, bet bijau del to dirzo, ar graziai man atrodys g.gif svarbiausia nuolaida ne tokia didele, kazkaip is principo atrodo, na dar kokius 5$ nuleistu rupuziokai biggrin.gif
Atsakyti