Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(ggrass @ 2014 01 29, 18:18)
Man visai patiko, aš viso veido ir nedengiu, tik prabraukiu skruostus ar kaktą pagal poreikį.
Gal dar priklauso ant kokio pagrindo ir kokiu šepečiu...

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 01 29, 18:30)
man ir patinka, tik aš nesu didelė kosmetikos priemonių žinovė blush2.gif  tik minimaliai..... kai namuose su vaikučiais, tai viskas naturaliai smile.gif
mergytės, o iš  paulaschoice.com kokią priemonę perkate spuoguotai odai? su BHA kažką?

QUOTE(augjogx @ 2014 01 29, 18:36)
aš naudoju, nu lyg nedėmėta būnu g.gif prieš kelis metus esu vieną išmetus tai buvo kažkas panašaus, po to vėl nusipirkau, bet man rodos kad aš nemokėjau tepti jos dar šepetį bet kokį turėjau  verysad.gif

4u.gif
o tai kur perkat, pasidalinkit smile.gif
Atsakyti

Mergytes,gal kas turit OAKLEY pukini palta ,ar kokybiskas,,atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 01 29, 18:25)
4u.gif
o tai kur perkat, pasidalinkit smile.gif

Aš pirkau vaistinėje Kaune, šalia Soboro prie traumatologinio skyriaus:) bet dabar esu mačiusi Gintarinėje vaistinėje, mačiau pasiūlymą šiuose Beta.lt ar masinis.lt puslapiuose buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 29 sausio 2014 - 18:40
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 01 29, 17:18)
mergaitės, gal kas turit tokią striukytę? http://www.landsend....431877-_-434921 kaip dydžiai?

Turiu oranzine S dydzio. Gera su 93-94 cm per krutine
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2014 01 29, 16:20)
O jie mergaitiški ar berniukiški? Aš savo vaikui irgi 8 dydį užsakiau, bet iki 17cm dar labai toli jam...

mergaitiški pas mane smile.gif vat jai irgi su 15,5 cm pėdute jie gerokai per dideli tiek iš ilgio, tiek iš pločio smile.gif
Atsakyti
[quote=linamog,2014 01 29, 15:23]
Per anonimizeri arba per Tunnel.

Būtų gerai, jei žinočiau kas tai blush2.gif Gal galit paaiškinti doh.gif
Atsakyti
Gerdulka, su gimtadieniu!!!
happybday.gif birthday.gif 000552.gif

Sierra -70% off nuo pradinės, nuoroda.
FGU4188R

Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2014 01 29, 17:40)
Turiu oranzine S dydzio. Gera su 93-94 cm per krutine

gal galit pečių liniją pamatuot? pas mane pečiai platūs, o krūtinė nedidelė...
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 01 29, 18:59)
Per anonimizeri arba per Tunnel.
Būtų gerai, jei žinočiau kas tai blush2.gif  Gal galit paaiškinti doh.gif

Puslapi, kuris jusu neileidzia, reikia apgauti, kad neva jus lendat ne is Lietuvos, o is USA tinklo. Tam naudojami puslapiai, kurie paslepia jusu buvimo vieta, arba instaliuojama nemokama programele Tunnel Bear (paguglinkit ir pasirinkit pagal jusu naudojama narsykle), kuria instaliavus, atsidarius ir pasukus rodyklele i ON pozicija, galit narsyklej vesti norimo psl adresa ir narsyti be trukdziu. Baigusi narsyti, rodyklele pasukat i OFF, kad nesinaudotu jusu menesinis narsymo limitas.
Atsakyti
Nu kokios grazios man tos striukytes, tik spalvos neissirenku:
http://www.landsend....parka/id_265048

melyna ar smeline g.gif g.gif kuri grazesne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 01 29, 19:39)
Aš pirkau vaistinėje Kaune, šalia Soboro prie traumatologinio skyriaus:) bet dabar esu mačiusi Gintarinėje vaistinėje, mačiau pasiūlymą šiuose Beta.lt ar masinis.lt puslapiuose buvo g.gif

As pirkau Kauno akropoly kazkoks grozio salonas per 2 aukstus yra.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2014 01 29, 19:20)
Nu kokios grazios man tos striukytes, tik spalvos neissirenku:
http://www.landsend....parka/id_265048

melyna ar smeline g.gif  g.gif kuri grazesne? 4u.gif

As sau smeline ziuriu, nes labai noriu sviesiu spalvu, bet siaip ir melyna man labai grazi, viena megstamiausiu wub.gif
Atsakyti