Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2014 01 29, 19:34)
Jei jūs šviesi- tada tik mėlyna, jei tamsi- abi gražu būtų cool.gif

g.gif , aš tokia į šviesesnę pusę, bet galvojau apie smėlinę g.gif man kažkaip komfortiška spalva (gerai jaučiuosi su tokiais atspalviais), dabar mėlynos jau ir nebėra M dydžio ax.gif tai ka čia daryt doh.gif
Atsakyti
Prisidedu prie gausių sveikinimų su gimtadieniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 01 29, 21:13)
jūs man naujokei pasakykit. kai gaunat kelias saskaitas, ar jas reikia apmokėti skirtingais pavedimais?  4u.gif ar sudedat?  4u.gif  kolkas kiek pirkau tai vis ta pati parduotuve  blush2.gif  4u.gif

man kadangi pavedimai nekainuoja, tai kiekvieną sąskaitą apmoku atskirai smile.gif bet jei reiktų mokėt už pavedimus, tikrai visas sumas sudėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 01 29, 20:25)
g.gif , aš tokia į šviesesnę pusę, bet galvojau apie smėlinę g.gif man kažkaip komfortiška spalva (gerai jaučiuosi su tokiais atspalviais), dabar mėlynos jau ir nebėra M dydžio ax.gif tai ka čia daryt doh.gif

Ryškesnę skarelę ar šaliką pasirišt, kad nesusilietų viskas į vieną dėmę ir tiek bėdos biggrin.gif
Atsakyti
na taip, dar ir "pasišpakliuoti" privaloma biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal naudojate konsilerius, kokius? Man paakiams reikia.
Atsakyti
jei jau i kosmetikos tema, tai mane labai domina Guerlain lingerie de peau pagrindas, gal zinote kur galima pigiau nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 01 29, 21:33)
man kadangi pavedimai nekainuoja, tai kiekvieną sąskaitą apmoku atskirai smile.gif bet jei reiktų mokėt už pavedimus, tikrai visas sumas sudėčiau smile.gif

ačiū . supratau. maniau kad merginom patogiau kai atskirai sumokama su kiekvienu sask koduku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 01 29, 22:29)
ačiū . supratau. maniau kad merginom patogiau kai atskirai sumokama su kiekvienu sask koduku  4u.gif  4u.gif

tai pavedimo paskirty parasot savo nicka ir nukopinat visus kodukus, kurie yra atsiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 01 29, 16:13)
kai rašot žinutę, yra toks IMG mygtukas viršuje. Va ten reikia įkopijuot nuotraukos linką. Jei turite nuotrauką kompiuteryje, reikia ją talpinti kokiam nors photobucket ar pan  4u.gif

ACIU,PABANDYSIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2014 01 29, 17:04)
Blogas daigtas,nelygiai dengia  schmoll.gif
Proksi, akivaizdu paprastai, kai raso nelietuviska mokykla baige, kada- be lietuviskos klaviaturos ir panasiai... O mes kalbam apie tiesiog berascius .

MAN VIENODAI KURI KAIP RASO BELE SUPRANTU KA RASO tongue.gif
Ka perkam? 4u.gif
Atsakyti
Kur vaikam galima razt graziu guminiu botuku?
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2014 01 29, 20:37)
O gal zinote kaip su dydziais siu striukyciu? Su 103 per krutine M uztektu ar L reiktu?  ax.gif
http://www.landsend....parka/id_265048

M
Atsakyti