Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

[quote=mamagabi,2014 01 30, 21:23]
Ar kazkaip taip? Gartrauki planuojate atvira ar slapta/spinteleje?
Jei iseis tai va tokio labai noreciau ,arba kazka panasaus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 30, 17:39)
Aš esu ne kartą pasisakiusi prieš bet kurio gamintojo retro stiliaus orkaites čia aptarinėjamų stilių virtuvėse. Yra daug kokybiškų ir be jokių pretenzijų į vienokį ar kitokį stiliuką orkaičių. Dabar žiūrint į paskutinę rodomą virtuvę nežinai kas čia svarbesnis- baldai ar orkaitė... Suprantu, kad tuoj pasipils burnojimai ant manęs lotuliukas.gif  bet aklas stiliaus vaikymasis niekuomet neduoda gero rezultato.

Tikrai neketinu burnoti ant jusu. Bet kas vienam garzu, kitam visai ne. As negaliu pakesti klasikineje virtuveje moderniu orkaiciu doh.gif
O smegas man graziausias is visu retro orkaiciu.
Niekas neskirsto kas svarbiau, baldai ar buitine technika, manau turetu buti vertinama visa visuma.
Orkaite ir as mieliau buciau dejusi, balta, bet jau kaip kazkas minejo smegas baltas tik su sidabro spalvos furnitura - tai mums sis variantas netiko. Taigi nusprendeme deti kremine orkaite ir rankeneles su kremine keramika, grindys taip pat kremines spalvos, viskas cia labai susirisa.

O kai nusibos orkaite, tai ja pakeisim kita, kaip ir rankeneles, nematau cia problemos ax.gif
Atsakyti
Vaidastep, gartraukis grazus, bet jam erdves reikia, pagal nuotrauka pas Jus ne tiek jos ir daug 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kuzdaite,2014 01 30, 22:05]
Vaidastep, gartraukis grazus, bet jam erdves reikia, pagal nuotrauka pas Jus ne tiek jos ir daug 4u.gif mirksiukas.gif

90cm ten yra ,nebus toks didelis kaip nuotraukoj juk ten ir didele virykle ,o pas mane bus normali 60 cm ar kiek jos ten buna 56cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 01 30, 18:21)
Na visi nieko žiūrisi bigsmile.gif Gal visgi atviras lentynas daryt g.gif

pabuk kuri laika be dureliu, o kai emocijos nusistoves, tada ir pamatysi ar tau ju reikia, ar ne.

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 30, 19:17)
Vida777, pirkau Furnitane, mazos "sagos" 9 su centais, pailgos 19 su centais 4u.gif

aciu! Man nera taip svarbu kur pigiau, svarbu, kad tiktu. Jei is Furnitano, tai as jas zinau, o sagutes ir pas mane tokios pat.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 30, 17:45)
Man norisi, kad butu sviesi. Ne juoda. Nes man juoda visai netiktu.
Bet pradedu bijoti ne juodos kaitlentes.
O siaip man svarbiau bus gamintojas.

Kitas klausimas. Ar tokia plokste jau skandinaviskas interjeras? Tik spalva butu pieniska, cia kazkokia rozine.
Kokios tiktu rankeneles? Va apie pastarasias tai tikrai neturiu jokiu minciu unsure.gif

Juoda kaitlentė, kaip ir orkaitė, tinka visada 4u.gif

Pati fasadinė plokštė dar nesukuria vieno ar kito stiliaus- stilių nulemia pasirinktos dekoratyvinės detalės- spintelių karnyzai, rankenėlės, įvairūs koloniukai ir....čia keletas virtuvių su panašiu fasadu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
TuDa, paskutine plokste tai tikrai panasi. Suprantu, kad visuma sukuria, kaip ir saket rankeneles (karniziniukai bus). Reikes gyvai eiti ziureti tu rankeneliu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 31, 09:27)
TuDa, paskutine plokste tai tikrai panasi. Suprantu, kad visuma sukuria, kaip ir saket rankeneles (karniziniukai bus).  Reikes gyvai eiti ziureti tu rankeneliu...  g.gif

Va šitai virtuvei tai panaudoti tokie patys fasadai, kaip rodėt 4u.gif

user posted image

user posted image

Kas liečia rankenėles, tai labai gražus sprendimas durelėse vienokios, o stalčiukuose kitokios- tarpusavyje derančios biggrin.gif Tokiam fasade, kur aptarinėjam durelėse galėtų būti bumbulai, o stalčiukuose- kriauklytės.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 31, 10:40)

Kas liečia rankenėles, tai labai gražus sprendimas durelėse vienokios, o stalčiukuose kitokios- tarpusavyje derančios biggrin.gif Tokiam fasade, kur aptarinėjam durelėse galėtų būti bumbulai, o stalčiukuose- kriauklytės.

Turesiu omeny, toki varianta, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2014 01 28, 18:19)
RK labai viskas grazu ir mazosios kambarys,ir laiptine

QUOTE(Vikuute @ 2014 01 28, 20:36)
Rytine kava labia grazu  4u.gif noreciau pasiteirauti kur pirkote staliuka prie sofutes ir kokio jis aukscio smile.gif

Staliukas is Jav.

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 29, 10:21)
Rytine, pirma foto tai kaip is zurnalo wub.gif  grazumelis wub.gif

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 29, 10:35)
RK, grazi darni visuma  cool.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 29, 12:48)
Rytine Kava, grazus darbo kambariukas wub.gif Labai idomiai mergaitei kampelis suruostas, gales pamokytes ruosti 4u.gif

ACIU MERGINOS 4u.gif

Cia is svenciu laikotarpio keleta foto turiu:
patiko man tas uzrasas - lipdukas, parsisiunciau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas TuDa pavyzdziu, tai nestinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Va paskutine nuotrauka geras pavyzdys, kas galvoja apie permatoma stikla, nera jis toks siaubas baubas 4u.gif As desiu permatoma, o gal jau idejo lotuliukas.gif Tegul matosi tie indai, taip tik graziau, aisku, sulciaspaudziu gi nekrausi ten lotuliukas.gif Man ten ir apsvietima sudejo, kaip belangeje, bus jaukiau lotuliukas.gif
Ir labai, jau labai grazu kilimukai virtuveje wub.gif Vasaros sezonui pasiieskosiu, dabar negaliu, daug silumos sues doh.gif
TuDa, kodel nieko nesakote apie mano virtuves rankenas, tinka, netinka, per aukstai/zemai?Ar laukiate galutinio rezultato? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 30, 20:34)
Jei iseis tai va tokio labai noreciau ,arba kazka panasaus  ax.gif
user posted image

Tuomet ant tos sienos bus trys skirtingi elementai, ir tarsi issibarste sienoje: skyle/anga, TV ir i kampa ispaustas dekoratyvus gartraukis. Tokiam gartraukiui, kad jis matytusi visu savo groziu kaip akcentas, reikia ploto/laisvos sienos, kitaip nera prasmes ji daryti toki dekoratyvu ir "kisti" i pati kamputi. Bandau iliustruoti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 31 sausio 2014 - 13:26