Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

koks tos sienos, kur yra anga ilgis? sala bus virtuveje, ar galvojate ja iskisti i svetaines ribas?

turejau omenyje ne sala, bet va panasu varianta. tokios pussales gyli galima pasireguliuoti pagal savo norus ir galimybes, is svetaines puses galima daryti lentynas, spintele su stiklais ir pan. fantazijos reikalas smile.gif

g.gif user posted image
[/quote]
tos sienos ilgis 4 m ,jeidaryt toki stala kaip paveiksliuke tai gal ir sutilpciau i virtuves ribas ,bet jei daryt toki koki as buvau numacius tai nemanau kad tilptu i ribas g.gif ,bet ar tilptu tada 4 na gal 3 zmones prie to pusbario(as jau atsistojus pavalgyciau) smile.gif
prie tos salos kur as numacius tai sakaiu du is galo ir du is vienos puses ir kitos puses atsisetu,bet vel tas tarpas prie sienos tada butu tik kedei pastatyti ir nei praeitum tada pro ten,vel neisnaudotas plotas doh.gif
patinka man jusu ideja su siaura stintele atvirom lentynom ir tuo pusbariu drinks_cheers.gif
Aciu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2014 02 01, 20:25)
jei teisingai supratau, tai pati virtuves nisa ~4x4?

pagal tai kaip as isivaizduoju, tai daryciau as ta sala, ne kiek del papildomo darbastalio,kiek del to, kad valgyti kazkur reiks... nesiotis dar toliau i pagrindini kambari kaip ir nepatogu  g.gif saloj galesit ir dar kazkiek stalciu ar spinteliu pasidaryti  4u.gif

cia greitai primeciau planeli... kaip Cobre siule koki 30 cm plocio spintele su  lentynelem kuriose krepseliai  ar dar kas  dulkem kauptis gali buti  biggrin.gif
user posted image
o ta langeli panaikinti  blush2.gif

Taip panasiai 4/4,kaip supratau cobre kalbejo apie spintele su lentynom per visa ta siena su nisa ir tada uzaigti tuo pusbariu biggrin.gif
Aciu uz pabraizymus tokia as ir buvau numacius iki kol atejau cia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 02 01, 20:40)
drinks_cheers.gif kalbi mano lūpomis biggrin.gif O šaldytuvas, man rodos g.gif , numatytas garažo durų pusėj.
Papildyta:

Tai tegul būna 4u.gif tik jį reiktų "tiuninguoti", kad įsipaišytų į visumą biggrin.gif

Taip saldytuvas ,kur garazo durys ten ir orkaite imontuojama smile.gif
Atsakyti
[quote=Cobre,2014 02 01, 18:19]
user posted image
butent taip pas mane 4u.gif del virtuves "paslepimo" nuo kitos patalpos super dalykas (su ta mintim ir dariau taip), bet... jei valgom visi trys, tai as valgau atsistojus biggrin.gif ta kede prie sienos ilsisi biggrin.gif nu ziauriai nepatogu jei ko reikia aplink eiti pasiimti doh.gif laukiu nesulaukiu, kol keisim stalvirsi ir ta bara pakeisiu sala...
Papildyta:
[quote=vaidastep,2014 02 01, 18:55]prie tos salos kur as numacius tai sakaiu du is galo ir du is vienos puses ir kitos puses atsisetu,bet vel tas tarpas prie sienos tada butu tik kedei pastatyti ir nei praeitum tada  pro ten,vel neisnaudotas plotas  doh.gif
patinka man jusu ideja su siaura stintele atvirom lentynom ir tuo pusbariu  drinks_cheers.gif
[/quote]

uztektinai tos vietos 4u.gif 4m- 0,6 pastatomos spinteles, -1,2 tarpas iki salos, -1,2 sala, prie sienos lieka 1m 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 02 01, 18:40)
Tai tegul būna 4u.gif tik jį reiktų "tiuninguoti", kad įsipaišytų į visumą biggrin.gif

naikinti biggrin.gif vienintele man i galva saunanti mintis- pakabinti uzrasu lenta su kreidelem kad ji visiskai uzdengtu biggrin.gif ir praktiska viska uzsirasyti, ir vaikams papeckioti patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 01 vasario 2014 - 19:07
QUOTE(neinzy @ 2014 02 01, 21:18)
uztektinai tos vietos  4u.gif  4m- 0,6 pastatomos spinteles, -1,2 tarpas iki salos, -1,2 sala,  prie sienos lieka 1m  4u.gif
Papildyta:
naikinti  biggrin.gif  vienintele man i galva saunanti mintis- pakabinti uzrasu lenta su kreidelem kad ji visiskai uzdengtu  biggrin.gif ir praktiska viska uzsirasyti, ir vaikams papeckioti patiks  biggrin.gif

Tai sakot negerai tas pusbaris ,nepasiteisino ? gal nuotraukele imestumet kaip pas jus yra blush2.gif
Atsakyti

TuDa jusu namuciau nuostabus wub.gif ,jei nepaslaptis antram aukste balkiai atlieka kazkokia reiksme ar tik kaip papuosimas blush2.gif
Atsakyti
Kazkuri ieskojo sviestuvo, lyg ir femme, tokio neriniuoto, tai panasu barborosnamuose maciau 4u.gif
vaidastep, as Jums nepavydziu, man cia beskaitant apie Jusu virtuve kaip reikalas galva susisuko, isivaizduoju, kad pas Jus visai minciu lavinos atakuoja doh.gif doh.gif STIPRYBES 4u.gif 4u.gif
Gal kuri uzmatete virtuviniu sviestuvu elementariu stikliniu gaubtu, tokiu ant laido kabanciu, pamaniau, gal nieko i mano plokstinuke virtuve tiktu. Reikia lubas parodyti, balkius, gal kokiu minciu visoms kils, nes as kol kas tik prie tu stikliniu linkstu. Kaina man svarbi - nedaugiau 100 Lt uz vnt 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
siaip tai as nesiulau butinai pusbario. jei nera noro uzdengti virtuve nuo svetaines, tai tada ir nebutina.
as is principo siulau slieti prie sienos, bus isbaigciau, vietos padaugetu (praejimas nuo saldytuvo puses butu platesnis, tai ten ir kedems vietos butu daugiau), o ir virtuveje pasidejimo irgi daugiau butu, jei prie angos su siena darosi lentynos siauros. o jau daryti ja, kaip spintele ir stala kartu, ar kaip pusbari, cia jau galima nuspresti paciam, zinant poreikius ir iprocius, zinant, koks vaizdas tiks ir patiks, o koks erzins ir neleis dziaugtis naujais namais.
na gerai, bus per viduri, su apejimais is abieju pusiu. Nesumastau, ka gero tas gali duoti. sedeti patogu nebus, ta siena pastoviai gres apdauzyti su kedemis, jei kas sedes, tai vistiek patogaus judejimo nebus, apejimai neisvengiami. O is neinzy projektelio matosi, kokia nyki ta siena su langeliu bus. Del judejimo, tai jau sakiau, kad pussale patogiau butu, jei butu sliejama prie tos sienos, kuri yra priesas anga, bet ar tai imanoma?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 02 01, 17:55)

Aciu uz pabraizymus tokia as ir buvau numacius iki kol atejau cia biggrin.gif

Nieko as nebesuprantu. Kad visos jusu pirmos mintys cia atejus buvo nedeti spinteliu palei langa g.gif Cia pabraizyta visai kitaip.

Del virtuves isdestymo ir as greit kreipsiuos, nes reikes sakyt kur santechnika ir laidus vedzioti, tai norisi is anksto zinot kur kas stoves. O siuo metu kaip bedeliociau, del duru gausybes ir kvailu ismatavimu niekas man ten netelpa, viskas nepatogiai atrodo ir t.t. Bet dar reikia foto padaryti. Tikiuos padesit
Atsakyti
Vaidastep, pamasciau ir sakau, kad gal yra dar vienas variantas.

vistik daryti virtuve U formos.
jei tikrai 4x4 virtuve tada deliociau:

palei siena su saldytuvu ir palei langa gaunasi spinteles po 60 cm.
palei siena su anga - 35 cm.

sala daryti per viduri, iscentruojant ir deti ja ne i ploti, o i ilgi, daryti ja 60 cm, kaip spinteles. tada dar grubiai lieka is visu pusio po 1.20 m apejimui.

jei darysite net ne pusbari, o sala ar pussale, tai ji nezeminta bus per auksta sedejimui, bus papildomas galvos skausmes del kedziu. reiks pirkti tokias pusbarines kedes. nezinau, kaip jos tiksliau vadinasi. va kazkas tokio butu

user posted image
user posted image

as jums siulau va toki varianta, kai jusu ta pailga sala jau kambario teritorijoje pazemetu ir pereitu i stala. norint is abieju pusiu pastatyti po dvi kedes, jums pakaktu 1.2-1.3m ilgio stalo, o ploti galite drasiai palikti ta pati 0.6m. arba paplatinti iki 0.7m. butu nedaug, bet manau, kad patogiau, nei valgyti palei pussale ar stala, nes ji tam aukstoka. va kazka tokio jums siulau, tik cia nera to pratesimo, pereinancio i stala, bet jei labai reiks, tai rasciau smile.gif

user posted image

pasideliokite, tai manau, kad turetumet patogia virtuve ir valgoma stala, ir issvajota sala, gana ilga jos darbastali, priejima prie jos is visu pusiu, kas patogu dirbant, valant.

galima ir sudetingiau. prie pussales is svetaines puses daryti kazka tokio

user posted image

arba imantresnis variantas. bet esme ta pati

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2014 02 01, 23:59)
Nieko as nebesuprantu. Kad visos jusu pirmos mintys cia atejus buvo nedeti spinteliu palei langa  g.gif Cia pabraizyta visai kitaip.

as supratau, kad pakabinamu nenori, o ne spineliu palei langa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 02 vasario 2014 - 00:19
vaidastep, as Jums nepavydziu, man cia beskaitant apie Jusu virtuve kaip reikalas galva susisuko, isivaizduoju, kad pas Jus visai minciu lavinos atakuoja doh.gif doh.gif STIPRYBES 4u.gif 4u.gif

Aciu labai 4u.gif jus net neisivaizduojat kas pas mane galvoj daros doh.gif uzmiegu (jei uzmiegu )ir atsikeliu su virtuve galvoj doh.gif
Papildyta:
[quote=Cobre,2014 02 02, 01:39]
siaip tai as nesiulau butinai pusbario. jei nera noro uzdengti virtuve nuo svetaines, tai tada ir nebutina.
Supratau viska ka jus siulot ,aciu labai uz jusu sugaista laika 4u.gif
As seip planuoju(planavau tiksliau) lotuliukas.gif statyt valgomojo stala iskart uz virtuves ribu ,bet kazkaip neisipaiso jis ten ,nes iseitu tarp tu garazo duru ir zidinio kazkur toj vietoj ,o toliau jau minkstoji dalis ,telikas kampe ar as cia nusigrybavau su tokiais planais? Nes kitaip niekiap neiseina kitoj pusej visur durys eina ,nieko negalima statyt doh.gif
O del virtuves tai isbandysiu visus varijantus ,dabar ideju pilna galva ir aciu jum visoms ir kiekvienai atskirai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 02 01, 21:11)
TuDa jusu namuciau nuostabus wub.gif ,jei nepaslaptis antram aukste balkiai atlieka kazkokia reiksme ar tik kaip papuosimas blush2.gif

Ačiū 4u.gif šeimininkai ne ką prastesni lotuliukas.gif Dėl balkių mansardoje tai jokia paslaptis, dalis atlieka stogo įtempimo funkciją, o kiti sudėti vardan simetrijos ir vientisumo.
Dėl valgomojo stalo svetainėje g.gif gal norėtumėt tokio varianto, kaip aukštesnė, kietesnė sofa, prie jos pastatytas pietų stalas, kad ir ovalus, ar apvalus, ir pristumtos kelios kėdės. Tik tokiu atveju reiktų parinkti aukštesnę komodą tv. Būtų panašus pvz, kaip pas mus poilsio kambaryje. Taip pavyktų ir erdvę išsaugoti, ir turėti 2 funkcines zona 1-ame 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 02 02, 09:41)

... jus net neisivaizduojat kas pas mane galvoj daros  doh.gif uzmiegu (jei uzmiegu )ir atsikeliu su virtuve galvoj  doh.gif

Ir tai labai gerai 4u.gif tik mąstant, tariantis ir diskutuojant įmanoma pasiekti geriausių rezultatų biggrin.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 02 01, 23:59)
O siuo metu kaip bedeliociau, del duru gausybes ir kvailu ismatavimu niekas man ten netelpa, viskas nepatogiai atrodo ir t.t. Bet dar reikia foto padaryti. Tikiuos padesit

visos virtuves yra kvailai isplanuotos lotuliukas.gif .
Jei pas mane butu protingas isplanavimas, gal jau seniai nauja virtuve tureciau, o dabar pasistaciau sena - kai kur truksta, kai kur lieka, bet uztat labai patogi. Ir kol nebus visiskai aisku, kokia ta nauja turi buti, tol, matyt (ilgai dar) jos nebus doh.gif .
Pastebejau, kad su kiekvienais metais noriu vis maziau spinteliu ir plyteliu virtuveje smile.gif .

p.s. mano virtuve turi viena istriza siena, prie kurios stovi virykle su gartraukiu, todel labai aciu Cobrei uz nuoroda i kampinius gartraukius 4u.gif .
Atsakyti
O as pamasciau, kad kuo durnesnis isplanavimas, tuo originalesnis interjeras gali gautis biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 02 02, 09:41)
As seip planuoju(planavau tiksliau) lotuliukas.gif statyt valgomojo stala  iskart uz virtuves ribu ,bet kazkaip neisipaiso jis ten ,nes iseitu tarp tu garazo duru ir zidinio kazkur toj vietoj ,o toliau jau minkstoji dalis ,telikas kampe ar as cia nusigrybavau su tokiais planais? Nes kitaip niekiap neiseina kitoj pusej visur durys eina ,nieko negalima statyt  doh.gif
O del virtuves tai isbandysiu visus varijantus ,dabar ideju pilna galva ir aciu jum visoms ir kiekvienai atskirai 4u.gif

niekaip nesuprantu, jus sakote, kad mastete apie valgomojo stala. bet pries tai jus sakete, kad sala jums reikalinga dar ir tam, kad susedus pavalgyti. tai jei salia mastete apie stala, kam tada sviesta sviestuota daryti? tada tikrai verta daryti paaukstina sala, kad pridengti virtuves zona ir jei bus poreikis, tai su laiku pora baro kedziu ten susiveikti.

del tu duru i garaza, tai vis man jos mastant virtuves isplanavima is galvos neisejo. tarp garazo ir virtuves dar kazkoks tam buras yra? Ar taip jau su batais ir varvolinsite tiesiai i svetaines zona? g.gif O palikineti viska paciame garaze, tai ka as zinau, vistiek ir kvapai ir dregme, dulkes.
Atsakyti