koks tos sienos, kur yra anga ilgis? sala bus virtuveje, ar galvojate ja iskisti i svetaines ribas?
turejau omenyje ne sala, bet va panasu varianta. tokios pussales gyli galima pasireguliuoti pagal savo norus ir galimybes, is svetaines puses galima daryti lentynas, spintele su stiklais ir pan. fantazijos reikalas

[/quote]
tos sienos ilgis 4 m ,jeidaryt toki stala kaip paveiksliuke tai gal ir sutilpciau i virtuves ribas ,bet jei daryt toki koki as buvau numacius tai nemanau kad tilptu i ribas

prie tos salos kur as numacius tai sakaiu du is galo ir du is vienos puses ir kitos puses atsisetu,bet vel tas tarpas prie sienos tada butu tik kedei pastatyti ir nei praeitum tada pro ten,vel neisnaudotas plotas

patinka man jusu ideja su siaura stintele atvirom lentynom ir tuo pusbariu

Aciu!

Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2014 02 01, 20:25)
jei teisingai supratau, tai pati virtuves nisa ~4x4?
pagal tai kaip as isivaizduoju, tai daryciau as ta sala, ne kiek del papildomo darbastalio,kiek del to, kad valgyti kazkur reiks... nesiotis dar toliau i pagrindini kambari kaip ir nepatogu
saloj galesit ir dar kazkiek stalciu ar spinteliu pasidaryti
cia greitai primeciau planeli... kaip Cobre siule koki 30 cm plocio spintele su lentynelem kuriose krepseliai ar dar kas dulkem kauptis gali buti

o ta langeli panaikinti
pagal tai kaip as isivaizduoju, tai daryciau as ta sala, ne kiek del papildomo darbastalio,kiek del to, kad valgyti kazkur reiks... nesiotis dar toliau i pagrindini kambari kaip ir nepatogu

cia greitai primeciau planeli... kaip Cobre siule koki 30 cm plocio spintele su lentynelem kuriose krepseliai ar dar kas dulkem kauptis gali buti

o ta langeli panaikinti

Taip panasiai 4/4,kaip supratau cobre kalbejo apie spintele su lentynom per visa ta siena su nisa ir tada uzaigti tuo pusbariu

Aciu uz pabraizymus tokia as ir buvau numacius iki kol atejau cia

Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 02 01, 20:40)

Papildyta:
Tai tegul būna

Taip saldytuvas ,kur garazo durys ten ir orkaite imontuojama