Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(vaidastep @ 2014 02 02, 21:58)

O pas jus jinai vidury ar prie sienos ? kaip kad siule man Cobre jei neklystu blush2.gif
Gal foto kur galeciau paveizet blush2.gif

vidury http://siaudinetroba...tuvele-461.html

o pas jus tikrai geras variantas butu prie sienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 02 03, 00:09)

Akvilyte, kaip virtuve "naudojasi"...tiksliau , kaip su baltais viruves fasadais...ar labai jau matosi "virtuviniai kleckai" g.gif Kazkaip pradejo mane gasdinti, kad ant lygiai dazytos baltos matysis viskas... Pradejau mastyt gal, rinktis tokia, kur matosi siek tiek medzio struktura.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2014 02 02, 22:17)
Pradejau mastyt gal, rinktis tokia, kur matosi siek tiek medzio struktura.

tai jei bus sviesus vistiek matysis rolleyes.gif o siaip tai tikrai labai matosi viskas rolleyes.gif bet as i viska stengiuos ziuret pozityviai rolleyes.gif pasivalau dazniau, tai faktas kad svariau... o jei nesimatytu tai nepavalytum, bet tai nereiskia kad tu klecku ten ner ax.gif jau kelis kartus burnojau ant savo medinio stalvirsio nors jo taaaaip norejau, bet ner to blogo kas neiseitu i gera- tokios tvarkos virtuvej pas mane niekad nebuvo kaip dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 02 02, 21:57)
as tai uz filingines - lengvesne prieziura, butu ilgaamziskesnes ir patvaresnes. Virsuje tarpelis gerai, uz jo paemus galima butu dureles atverti ir uzverti. Rankeneliu (jei jos eskize yra pavaizduotos) nedeciau.

oi kaip ačiū už idėją dėl rankenėlių, nes jau buvau pradėjusi sukti galvą dėl jų - priešais stovi spinta su tokiom ilgom rankenom, kurios mano akimis niekaip nesižiūrėtų, o kitas priderint būtų irgi labai sunku
taigi uždėjau dar vieną pliusą prie filinginių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2014 02 02, 23:17)
Akvilyte, kaip virtuve "naudojasi"...tiksliau , kaip su baltais viruves fasadais...ar labai jau matosi "virtuviniai kleckai" g.gif Kazkaip pradejo mane gasdinti, kad ant lygiai dazytos baltos matysis viskas... Pradejau mastyt gal, rinktis tokia, kur matosi siek tiek medzio struktura.

pas mus būtent persimato medžio raštas tai nieko nesimato, reik pasilenkt iš arti pažiūrėt biggrin.gif visi tie filingų tarpeliai pilki, medžio rievės pilkos, tai ir nesimato nei dulkių, nieko. O vat pas draugus dramblio kaulo vienspalvė virtuvė, tai kampukai jau užpurvinti. O priežiuros patarimas būtų geriau nusiurbti su šepetuko antgaliu, o tik tada valyt šlapiai, jei reikia.

QUOTE(akvilyte @ 2014 02 02, 23:26)
tai jei bus sviesus vistiek matysis  rolleyes.gif  o siaip tai tikrai labai matosi viskas  rolleyes.gif bet as i viska stengiuos ziuret pozityviai  rolleyes.gif pasivalau dazniau, tai faktas kad svariau... o jei nesimatytu tai nepavalytum, bet tai nereiskia kad tu klecku ten ner  ax.gif  jau kelis kartus burnojau ant savo medinio stalvirsio nors jo taaaaip norejau, bet ner to blogo kas neiseitu i gera- tokios tvarkos virtuvej pas mane niekad nebuvo kaip dabar  ax.gif

mus nuo medinio stalviršio atkalbėjo ir kaskart džiaugiuosi, kai pamatau po gaminimo įvairių spalvų klanus... Pradžioje, kol dar planavom medinį dėt, buvau numačius ant viršaus dar kelias dideles ąžuolo lentas turėt visiems darbams.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 02, 22:35)
mus nuo medinio stalviršio atkalbėjo ir kaskart džiaugiuosi, kai pamatau po gaminimo įvairių spalvų klanus... Pradžioje, kol dar planavom medinį dėt, buvau numačius ant viršaus dar kelias dideles ąžuolo lentas turėt visiems darbams.

as turiu dideli silikonini kilimeli kuri tik tortus kepant naudoju, daugiau nepatogumu del gaminimo ner.... vienintele vieta kuri mane siutina tai vieta prie kriaukles... kriaukle be to padeklo, tai ispplauni kelis indus ir kur juos kist??? doh.gif pasitiesiu ranksluosti ir suguldau kol viska praplaunu ( nabuna kad nekraunu i indaplove) pora kart palikau per nakt taip sukrautus tau nuo to slapio ranksluoscio truputi ne kas pasidare.... na bet pamokos ismoktos biggrin.gif nusipirkau balta padekliuka ir dabar ten krausiu, o kai nenaudojamas spalciuj pasideda rolleyes.gif zodziu prie visko priprantama ir iprantama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 02 02, 19:43)
o is lauko daryt isejima nu nznz... tada jau geriau lauko WC su sirdute pasistatyt  g.gif

as rimtai atsakysiu, ok mirksiukas.gif biggrin.gif ? na geriau su sirdute nebutu, gal tik pigiau. juk name tai ir kanalizacija, ir vanduo ir kvapo nebus. o su sirdute ar be jos, bet tai juk lauko wc, tiesa? bent jau butent tokia jo funkcija mums tada nupasakojot. tai reikalui esant toki wc ir priziureti paprasta butu, nereiktu net avalynes nusiimineti - plyteles ant grindu, nubegimas grindyse papildomai padarytas, mazas dusiukas ir valio, vandeni paleidai ir nuplauni visus nesvarumus. Cia jau post factum, bet siaip pamasciau, kad mintis jusu gera, argumentai tai suvokiami net labai, o stai sprendimas tai... aisku, jums gyventi ir t.t. tik kai namas statomas nuo nulio, tai apmastoma juk viskas, todel tokie sprendimai labai jau marsietiski biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 02 vasario 2014 - 22:54
QUOTE(Cobre @ 2014 02 02, 22:53)
tai apmastoma juk viskas,

todel tokie sprendimai labai jau marsietiski  biggrin.gif

viska apmascius jis ten ir atsirado biggrin.gif

tobulu nebuna ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2014 02 02, 22:17)

Jau daugiau kaip metus turiu balta filingine dazyto mdf virtuve, ne dienos dar nepasigailejau. Apsitasko, imi ir nuvalai.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 02 02, 23:35)
oi kaip ačiū už idėją dėl rankenėlių, nes jau buvau pradėjusi sukti galvą dėl jų - priešais stovi spinta su tokiom ilgom rankenom, kurios mano akimis niekaip nesižiūrėtų, o kitas priderint būtų irgi labai sunku
taigi uždėjau dar vieną pliusą prie filinginių 4u.gif

As prisidedu su dar vienu pliusu uz filingus smile.gif
Ratanas tam reikalui per lengvas ir per minkstas, graviravimas gali konkuruoti su mustu/pasiputusiu atlosu, o filingai yra "stabili klasika", labiausiai tinkanti tiek nupiestam baldo eskizui, tiek jusu namu stiliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 02 03, 00:26)
As prisidedu su dar vienu pliusu uz filingus smile.gif
:

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 02 03, 00:09)
vidury http://siaudinetroba...tuvele-461.html

o pas jus tikrai geras variantas butu prie sienos  ax.gif

Aciu thumbup.gif ,buvau pamirsus apie jusu virtuve jau buvau macius ja blush2.gif ir klausinejau nemazai apie ja(bet tai kokius sedevrus jus ten kuriat wub.gif cia apie tortus as biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 02 02, 21:10)
Merginos ,prasysiu ir as pagalbos-nulupau savo virsutines virtuvines spinteles  bigsmile.gif Dabar sienoje atsivere skyles biggrin.gif
Parekomenduokit kur Kaune kokius virtuviu gamintojus,visgi turbut noresiu klasikiniu spinteliu su stikliukais g.gif Isvis kazi kas nors imsis tik jas gamint  g.gif
Ir ka rinktis-mdf,mpd

Kaune,Alante,Giedre dirbo manau ir dirba,man patiko,pataria ko reikia atsizvelgia ko nori. Mano dvi lentyneles su stikliuku,tik modernesnio tipo.Mediniai fasadai. Kam uzrodziau visi liko patenkinti.
Atsakyti