Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2014 01 31, 10:44)
Tai nelabai suprantu, kokio ūgio yra Korol Sibiri ir Rozovyj Miod, kadangi šiemet abu planuoju sodint, tai jau reikėtų šiltnamyje jiems vietą numatyti, ar per vidurį, kur aukščiau, ar šone, kur iki 1,6 m...

ir aš visai susibalamūtijau dėl jų. ir dar dėl dramblių - Оранжевый слон ant pakelio 1m, ЧЁРНЫЙ СЛОН 1,2-1,6 m. Ar ir tie jau mutavo?
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 01 31, 11:44)
Tai nelabai suprantu, kokio ūgio yra Korol Sibiri ir Rozovyj Miod, kadangi šiemet abu planuoju sodint, tai jau reikėtų šiltnamyje jiems vietą numatyti, ar per vidurį, kur aukščiau, ar šone, kur iki 1,6 m...

Pas mane šiltnamyje Korol Sibiri ir Rozovy Miod buvo tikrai ne mažiau 2m aukščio krūmai.
Nežinau kodėl pas kitas mažiukai krūmai, gal auginimo sąlygos kitokios g.gif Rusiškam filmuke Korol Sibiri buvo šiltnamyje demonstruojamas ir aiškiai matėsi kad aukštaūgis.
Atsakyti
Rozovij miod aukstas pakankamai... Korol sibiri, priklauso nuo seklu is kur gavot wink.gif... Ex bus auksti, is tam tikru pakeliu(pvz mano) iki 1 m. Bet kaip panenu, ne tik pas mane tokie uzaugo sia vasara....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 31 sausio 2014 - 11:12
Aišku, kad nieks neaišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 31, 11:09)
Aišku, kad nieks neaišku  biggrin.gif

aišku tai, kad sėklos pirktos iš skirtingų vietų ir skirtingais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2014 01 31, 11:49)
Karaliaus neturiu, o Miodą ten kur 1,6 m. sodinu.

QUOTE(Paladė @ 2014 01 31, 11:49)
ir aš visai susibalamūtijau dėl jų. ir dar dėl dramblių - Оранжевый слон ant pakelio 1m, ЧЁРНЫЙ СЛОН 1,2-1,6 m. Ar ir tie jau mutavo?

Dramblio dar nei vieno neauginau smile.gif

QUOTE(Ex @ 2014 01 31, 11:58)
Pas mane šiltnamyje Korol Sibiri ir Rozovy Miod buvo tikrai ne mažiau 2m aukščio krūmai.
Nežinau kodėl pas kitas mažiukai krūmai, gal auginimo sąlygos kitokios g.gif  Rusiškam filmuke Korol Sibiri buvo šiltnamyje demonstruojamas ir aiškiai matėsi kad aukštaūgis.

QUOTE(tany @ 2014 01 31, 11:58)
Rozovij miod aukstas pakankamai... Korol sibiri, priklauso nuo seklu is kur gavot wink.gif... Ex bus auksti, is tam tikru pakeliu(pvz mano) iki 1 m. Bet kaip panenu, ne tik pas mane tokie uzaugo sia vasara....

mmmm, da .....kiek augintojų, tiek ir variantų biggrin.gif Reiks matyt aukštesnėje vietoje sodint abi veisles g.gif sunku su tom rusiškom sėklom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 31 sausio 2014 - 11:32
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 30, 23:53)
Pernai sodinau kmici, betaliuxa, madam, krasotka ir kasper,

nuotraukos superines bigsmile.gif o kokia veisle pirmoje nuotraukoje?
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2014 01 31, 11:44)
nuotraukos  superines  bigsmile.gif o kokia  veisle pirmoje  nuotraukoje?

kmicis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 30, 20:49)
Aš išsiaiškinau su temos profe, sako, galima. Bandysiu, gi tuos mažius visada galima "švelniai palydėti" komposto link, jei jau bardakas šiltnamyje darysis. Eksperimentiniai mažiukai bus 4, sėsiu juos jau šį savaitgalį.

Kadangi aiskiniesi profiu lygiu tai klausiu tada taves del to zemuku sodinimo tarpuose.
Koks turi buti tarpas tarp aukstaugiu pomidoru, kad galetum tarp ju isodinti ankstyva zemaugi g.gif

QUOTE(solo2 @ 2014 01 30, 21:01)
Šiaip Black Princ gan vėlyvas,lauke derliaus sulaukti manau nelengva.Pernai auginau šiltnami vieną daigą tai buvo pats nederlingiausias verysad.gif ,kažkas jam nepatiko ar toks jau jis yra. g.gif

Cia jau sena tiesa, kad tos pacios veisles auga skirtingai del skirtingu salygu. Pas mane Black Prince augo graziai, buvo pakankamai derlingi smile.gif

As pavyzdziui pastebejau kad pas mane veisles elgiasi labai panasai kaip pas Zika bigsmile.gif
Zikai, dedu visas viltis i Jazon mirksiukas.gif
Atsakyti
Matomai daug priklauso nuo grunto,pas mane smėliukas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 30, 22:50)
auginau pernai - neblogai derėjo, skonis vidutinis(skanesnis už Tolstoj), aukštis apie 1.80, šiais metais nesodinsiu smile.gif

Na man ir Tolstoj buvo nelogi tongue.gif ,o šitie Carmelo prie tamsesnių veislės tai gal ir saldumo daugiau turi ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 31 sausio 2014 - 12:58
QUOTE(solo2 @ 2014 01 31, 12:58)
Matomai daug priklauso nuo grunto,pas mane smėliukas cool.gif

tada galit į mane ir Adiją orientuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 01 31, 09:29)
as apie geltona snekejau, KOrol sibiri, su Rozovij miod viskas tvarkoje buvo....

Tai pas tave jis aukštas buvo? Ir kaip dėl liaunumo nes pas mane tai manekenas. g.gif Manąjam gal kas nepatiko, bet pomidorai tai skanūs buvo ir jų nemažai. Žadėjau šiemet sodint lauke, ale jei sumąstys dabar aukšti augti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 31 sausio 2014 - 13:23