Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Kulke, ačiū gavau šiandien tigriukų sėklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 01 31, 15:43)
O kam tau du Aladino daigai. Dar net nežinai ar tau patiks jo skonis. Pirmam kartui tikrai bus gana vieno, jis puikiai dera, derliaus užteks smile.gif

Kaip tai KAM bigsmile.gif is gobsumo aisku , gerai dera tai pomidoru daug bus biggrin.gif
Jei rimtai apie skoni, tai per tiek daigu tikrai bus is ko ta skanu atsirinkti smile.gif

QUOTE(ate42 @ 2014 01 31, 15:45)
. Norint sodinti pakojy vistiek reikės normalius atstumus daryt, protas neleis grūsti.  Tarp kitko sprendimas buvo teisingas-jei sodini augalą-sodink protingai, kitaip nei aukštaūgiui gerai, nei mažiuliui, o galų gale ir pati nepralysi. g.gif

As tai kitaip keliu klausima-praejimas tai dzin, vistiek as tarp daigu nelandzioju, pasidarau praejimus tarp eiliu. Man klausimas kyla-ar uzteks maistiniu medziagu ???
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 31, 14:42)
Paprikų užmačiau dar kurių norėčiau  biggrin.gif Aišku ir pomidorų atrasčiau norimų  ax.gif Mačiau ir aladino lempa ten yra  mirksiukas.gif

gundai doh.gif biggrin.gif aš irgi nemažai ko norėčiau bet gal kitiems metams atidėti kai bus daugiau norinčių? g.gif Gal asortimentas dar įvairesnis bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 31, 15:50)
Kaip tai KAM  bigsmile.gif  is gobsumo aisku , gerai dera tai pomidoru daug bus  biggrin.gif
Jei rimtai apie skoni, tai per tiek daigu tikrai bus is ko ta skanu atsirinkti  smile.gif
As tai kitaip keliu klausima-praejimas tai dzin, vistiek as tarp daigu nelandzioju, pasidarau praejimus tarp eiliu. Man klausimas kyla-ar uzteks maistiniu medziagu ???

Maisto? Tam trąšos skirtos. lotuliukas.gif o rimtai, tai vėdinimo nebus, juk žemaūgiai neskabomi.Plečiasi į šonus, stumdo pagrindinius augalus.
daryk, kaip aš-prisiaugink daigų, o kai nebus kur kišti brungiausias ir sumeistravos ką nors. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Straipsniukas apie 2014 vasara ax.gif
http://www.lrytas.lt...tm#.UuucFRBdUwZ
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 01 31, 14:53)
gundai  doh.gif  biggrin.gif aš irgi nemažai ko norėčiau bet gal kitiems metams atidėti kai bus daugiau norinčių?  g.gif Gal asortimentas dar įvairesnis bus g.gif

Nežinau ar ištversiu iki kitų metų doh.gif Gal MB gražiai kreditinės paprašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2014 01 31, 14:55)

Sausio mėn dėl šalčių tai neatspėjo.....
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2014 01 31, 15:54)
Maisto? Tam trąšos skirtos. lotuliukas.gif  o rimtai, tai vėdinimo nebus, juk žemaūgiai neskabomi.Plečiasi į šonus, stumdo pagrindinius augalus.
daryk, kaip aš-prisiaugink daigų, o kai nebus kur kišti brungiausias ir sumeistravos ką nors. drinks_cheers.gif

Sodinciau tik Betaliuxus i tarpus 60cm
O siltnamis antras mum neaktualu-prie namu nera tam vietos, be to auginam dar ir lauko pomidorus sodyboje uz 75km nuo namu cool.gif
As kaip balta varna, nedrebu del siltnamiu skaiciaus ar pramoniniu erdviu biggrin.gif noreciau aisku didesnio siltnamio jei butu galimybes ar poreikis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2014 01 31, 14:55)

Labiausiai patiko paskutinė pastraipa - „Šiemet yra aktyvios saulės metai, kurie kartojasi kas 11 metų. Tie metai – nenuspėjami“, - aiškino papročių saugotojas doh.gif Perskaitai du puslapius, o paskui paaiškėja, kad viskas čia šiaip, for fun
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 31, 14:59)
Nežinau ar ištversiu iki kitų metų  doh.gif Gal MB gražiai kreditinės paprašyt  lotuliukas.gif

50/50 man nusimato kelionė į kitą kraštą keliems mėnesiams tai įjungiau stabdį ir kol nežinosiu tiksliai kas ir kaip nieko neužsisakinėsiu. Baisiai nesinori palikt savo sėklų anytos ir MB globai, nieks nepopins ir negrūdins augaliukų čia tai faktas, raminu save bent tuo kad gal ten rasių baisiai įdomių pomidorų sėklų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 31, 15:13)
Labiausiai patiko paskutinė pastraipa - „Šiemet yra aktyvios saulės metai, kurie kartojasi kas 11 metų. Tie metai – nenuspėjami“, - aiškino papročių saugotojas  doh.gif Perskaitai du puslapius, o paskui paaiškėja, kad viskas čia šiaip, for fun

profesorius bijo, jog gali buti apkaltintas neissipildzius prognozems g.gif juk iprate viska priimti pazodziui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ankstyvuosius pasejau jabloki na sniegu, sakiau sodinsiu visai prie tako tarp aukstaugiu, kol jiems reiks vietos ankstyvieji nusiraus g.gif Lauke sodinu viska kas lieka netilpe i siltnami, turiu vietele atokaitoj pagal kaimynes tvora ir vadinu visus patvoriniais biggrin.gif neperku specialiai laukui pomidoru schmoll.gif
QUOTE(ledi_x @ 2014 01 30, 20:14)
Pernai tarp zemaugiu pomidoru  sodinau  arbuzus, tai labai pasiteisino  smile.gif

Vat sita mintis ir man kirba g.gif pasodint arbuzu tarp pomidoru g.gif Mano 11-metis turi miniatiurini siltnami, ten arbuzus augina, bet kad tokiam mazam tik 3-5 uzauga unsure.gif Reiktu paeksperimentuot ir paleist juos i didiji siltnami tarp pomidoru ax.gif
Atsakyti