Kulke, ačiū gavau šiandien tigriukų sėklas

QUOTE(Ex @ 2014 01 31, 15:43)
O kam tau du Aladino daigai. Dar net nežinai ar tau patiks jo skonis. Pirmam kartui tikrai bus gana vieno, jis puikiai dera, derliaus užteks 

Kaip tai KAM

Jei rimtai apie skoni, tai per tiek daigu tikrai bus is ko ta skanu atsirinkti

QUOTE(ate42 @ 2014 01 31, 15:45)
. Norint sodinti pakojy vistiek reikės normalius atstumus daryt, protas neleis grūsti. Tarp kitko sprendimas buvo teisingas-jei sodini augalą-sodink protingai, kitaip nei aukštaūgiui gerai, nei mažiuliui, o galų gale ir pati nepralysi. 

As tai kitaip keliu klausima-praejimas tai dzin, vistiek as tarp daigu nelandzioju, pasidarau praejimus tarp eiliu. Man klausimas kyla-ar uzteks maistiniu medziagu ???
QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 31, 14:42)
Paprikų užmačiau dar kurių norėčiau
Aišku ir pomidorų atrasčiau norimų
Mačiau ir aladino lempa ten yra 

gundai

QUOTE(matuke @ 2014 01 31, 15:50)
Kaip tai KAM
is gobsumo aisku , gerai dera tai pomidoru daug bus
As tai kitaip keliu klausima-praejimas tai dzin, vistiek as tarp daigu nelandzioju, pasidarau praejimus tarp eiliu. Man klausimas kyla-ar uzteks maistiniu medziagu ???

Maisto? Tam trąšos skirtos.

daryk, kaip aš-prisiaugink daigų, o kai nebus kur kišti brungiausias ir sumeistravos ką nors.

QUOTE(saridon'e @ 2014 01 31, 14:53)
gundai
aš irgi nemažai ko norėčiau bet gal kitiems metams atidėti kai bus daugiau norinčių?
Gal asortimentas dar įvairesnis bus 

Nežinau ar ištversiu iki kitų metų

QUOTE(ledi_x @ 2014 01 31, 14:55)
Sausio mėn dėl šalčių tai neatspėjo.....
QUOTE(ate42 @ 2014 01 31, 15:54)
Maisto? Tam trąšos skirtos.
o rimtai, tai vėdinimo nebus, juk žemaūgiai neskabomi.Plečiasi į šonus, stumdo pagrindinius augalus.
daryk, kaip aš-prisiaugink daigų, o kai nebus kur kišti brungiausias ir sumeistravos ką nors.

Sodinciau tik Betaliuxus i tarpus 60cm
O siltnamis antras mum neaktualu-prie namu nera tam vietos, be to auginam dar ir lauko pomidorus sodyboje uz 75km nuo namu

As kaip balta varna, nedrebu del siltnamiu skaiciaus ar pramoniniu erdviu

QUOTE(ledi_x @ 2014 01 31, 14:55)
Labiausiai patiko paskutinė pastraipa - Šiemet yra aktyvios saulės metai, kurie kartojasi kas 11 metų. Tie metai nenuspėjami, - aiškino papročių saugotojas

QUOTE(jolituxxx @ 2014 01 31, 14:59)
50/50 man nusimato kelionė į kitą kraštą keliems mėnesiams tai įjungiau stabdį ir kol nežinosiu tiksliai kas ir kaip nieko neužsisakinėsiu. Baisiai nesinori palikt savo sėklų anytos ir MB globai, nieks nepopins ir negrūdins augaliukų čia tai faktas, raminu save bent tuo kad gal ten rasių baisiai įdomių pomidorų sėklų

QUOTE(daimura @ 2014 01 31, 15:13)
Labiausiai patiko paskutinė pastraipa - Šiemet yra aktyvios saulės metai, kurie kartojasi kas 11 metų. Tie metai nenuspėjami, - aiškino papročių saugotojas
Perskaitai du puslapius, o paskui paaiškėja, kad viskas čia šiaip, for fun

profesorius bijo, jog gali buti apkaltintas neissipildzius prognozems

Ankstyvuosius pasejau jabloki na sniegu, sakiau sodinsiu visai prie tako tarp aukstaugiu, kol jiems reiks vietos ankstyvieji nusiraus
Lauke sodinu viska kas lieka netilpe i siltnami, turiu vietele atokaitoj pagal kaimynes tvora ir vadinu visus patvoriniais
neperku specialiai laukui pomidoru
Vat sita mintis ir man kirba
pasodint arbuzu tarp pomidoru
Mano 11-metis turi miniatiurini siltnami, ten arbuzus augina, bet kad tokiam mazam tik 3-5 uzauga
Reiktu paeksperimentuot ir paleist juos i didiji siltnami tarp pomidoru

QUOTE(ledi_x @ 2014 01 30, 20:14)
Vat sita mintis ir man kirba