Gal teko auginti šiuos hibridus?
http://tomato-perez....-letnii-sad.htm
QUOTE(saridon'e @ 2014 01 31, 17:55)

O gėlių šventė gal Olandijoj?
A man tai baisu išvažiuot net žiema, nes ir tada sugeba nušaldyt orhidėjas, o apie daigus tai patyliu kas ten gali būt tarkim 2 sav palikus

Aga Olandijoje... Jau senai svajoju ir niekaip nenuvažiuoju, vis kažkas sutrukdo.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2014 01 31, 18:20)
Gero auginimo ir derliaus

mamkos,.kurios padekavojot uz kontrabanda
,kad augaliukai augtu stiprus,butu sveiki ir derlingi,o ju nuotraukos dziugintu musu akis ir glostytu sirdi

Alo, palata,
miegam, sėjam, ravim ar kame reikals- ko mirtina tyla nuo vakar? sakyčiau- bletvarkė, nėr ką skaityt, tiesiog
man iš žemų patiko balkonstar- ne toki ir maži bumbuliukai, nemažai, nors krūmiukas nedickas, o bajaja jau krūmas kaip reikiant, bet irgi patikęs
Aišku, katra su kas trečiu dančiu, kaip ex sako, arba dar rečiau- gali būt problemiška su perkandimu ar žiaumojimu gomuriu, bo kietoki. Kitų mažių dar neauginus kažkaip
miegam, sėjam, ravim ar kame reikals- ko mirtina tyla nuo vakar? sakyčiau- bletvarkė, nėr ką skaityt, tiesiog

man iš žemų patiko balkonstar- ne toki ir maži bumbuliukai, nemažai, nors krūmiukas nedickas, o bajaja jau krūmas kaip reikiant, bet irgi patikęs

Merginos gal turit nuomoniu apie Parto F1 , jie bus auginami terasoje ar tinka? gal kas auginot, kaip derlingumas, pirma kart juos auginsiu

QUOTE(Irikira @ 2014 02 01, 10:52)
nu visai gera mintis, jei svečiai prijaučiantys žalumai

Apie vazonikuose auginimą- jei tik būtų kur žemės, kad įkišt- vazonuose nelaikyčiau, nes tada pastoviai tręšt reiktų, kitaip arba derliaus nebus, arba dar kas, o ir laistyt nuolat reiktų lakstyt, žiūrėt kas vazone daros- ar skruzdės nepuola, ar šaknys telpa ir pan. Aš už laisvę šaknims ( čia po savo bandymų augint vazonuose priėjau prie tokių išvadų)
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 01, 12:09)
nu visai gera mintis, jei svečiai prijaučiantys žalumai
Nežinant žmonių nelabai gali ką ir komentuot. Aš mamoms per motinos dieną vis po pomidoro daigą ir kvietką vazonike įteikiu, abi patenkintos. O pernai kaiminkai gimtadieniui gegužės mėn. įteikiau pomidorą gražų gražų, su žiedais, irgi suprato mintį..
Apie vazonikuose auginimą- jei tik būtų kur žemės, kad įkišt- vazonuose nelaikyčiau, nes tada pastoviai tręšt reiktų, kitaip arba derliaus nebus, arba dar kas, o ir laistyt nuolat reiktų lakstyt, žiūrėt kas vazone daros- ar skruzdės nepuola, ar šaknys telpa ir pan. Aš už laisvę šaknims ( čia po savo bandymų augint vazonuose priėjau prie tokių išvadų)

o as bandysiu seis metais augint ne vazuonose bet kibiruose

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
taip norisi kazka savo usiaugint

nelabai ir patarsiu, esu auginus kibiruose, tai pirmas darbas- daug skylių dugne ir lėkštutė po apačia ,ant akmenų pastatyt kibirą, kad paliejus nemirktų šaknys, jei nebus kas ,,išgeria" ar išpila. Pusei vasaros atėjus jie vargt pradėjo, mažiau megzt naujų vaisių, tai išverčiaulauk ir sodinau į pievą- atsigavo, o kibiras buvo pilnutėlis šaknų ( auginau 10 ir 15l kibiruose, sakyčiau reiktų bent 20l ar bačkučių kokių be dugno, ir statyt ant žolės tada) Nu bet čia jau mano nuomonė, mačiau kitoj temoj,kad merginos užsiaugina balkonuose puikius derlius vazoniukuose. Nežinau tik kuom tręšia ir kas ten kaip. Vistik tai nemažai maisto reikalaujanti daržovė. Pernai išbandžiau humuso arbatėlę- humuso saują užpili vandeniu, pastovi gerokai, vis pamaišant, ir ja lieji, vėl užpilant tirščius. visai neblogai maitinosi, bet aš su gėlėm tą dariau ( pirmąkart nenubieso, tai gal ir pomidorčikam vazonuose būt geras maistas)
Pernai giminaite augino vazonuose pomidorus. Daigai buvo turginiai. Turejo ji kazkiek tu pomidoru. Jai tiko, nes ju seimos poreikiai pomidorams - mazdaug 2 pomidorai triju asmenu seimai dviems dienoms uztenka
Mane jau lanko pomidoriniai sapnai, sianakt visa nakti risau pomidorus ir agukus siltnamyje, tokie grazus buvo
jolituxxx, aciu

Mane jau lanko pomidoriniai sapnai, sianakt visa nakti risau pomidorus ir agukus siltnamyje, tokie grazus buvo

jolituxxx, aciu

QUOTE(Kulke @ 2014 02 01, 13:02)
jolituxxx, aciu

jolituxxx, aciu

Aš tai sapnavau irgi pomidorus, kad užsisakinėjau sėklas, kad valgiau, kad daug priaugo

Prašom