Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Gal teko auginti šiuos hibridus?
http://tomato-perez....-letnii-sad.htm
Atsakyti
Jolituxxxx ir Gonzikai-AČIŪ 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 01 31, 17:55)
biggrin.gif tokio gurmaniško pomėgio dar nepastebėjau  lotuliukas.gif Esmė tame kad sėja ne pati užsiimsiu tai va kokie rezultatai bus (būtų) neaišku. Pas anytą nėra vietos per gėles ant palangių, o pas mus tuos kelis mėnesius kasdien nebūtų, MB aišku nesužiūrėtų plius dar katinas cekavas daržininkas  doh.gif Tai va bijau kad grįžus rasiu ne visai tai ko norėjau (pagal pabraižytą planą). Va vasarą išvažiuot nebaisu kai viskas kur reikia auga  ax.gif

O gėlių šventė gal Olandijoj?

A man tai baisu išvažiuot net žiema, nes ir tada sugeba nušaldyt orhidėjas, o apie daigus tai patyliu kas ten gali būt tarkim 2 sav palikus doh.gif Mat aš pati auginuosi ir dar uošviams paprikų daigų priauginu. Pas mane sodininkas triušis. Čia kada pabėgo kai buvom svečiuose tai gurmanas orchidėjas kelias nugraužė žemiau padėtas iki pat šaknų. Bet pasirinko tai rūšines, tų paprastučių kur Lietuvoje nesunku gauti net nelietė doh.gif

Aga Olandijoje... Jau senai svajoju ir niekaip nenuvažiuoju, vis kažkas sutrukdo.

Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2014 01 31, 18:20)
Jolituxxxx ir Gonzikai-AČIŪ 4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gero auginimo ir derliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 31 sausio 2014 - 18:29
mamkos,.kurios padekavojot uz kontrabanda mirksiukas.gif ,kad augaliukai augtu stiprus,butu sveiki ir derlingi,o ju nuotraukos dziugintu musu akis ir glostytu sirdi wub.gif
Atsakyti
Alo, palata,
miegam, sėjam, ravim ar kame reikals- ko mirtina tyla nuo vakar? sakyčiau- bletvarkė, nėr ką skaityt, tiesiog g.gif
man iš žemų patiko balkonstar- ne toki ir maži bumbuliukai, nemažai, nors krūmiukas nedickas, o bajaja jau krūmas kaip reikiant, bet irgi patikęs wub.gif Aišku, katra su kas trečiu dančiu, kaip ex sako, arba dar rečiau- gali būt problemiška su perkandimu ar žiaumojimu gomuriu, bo kietoki. Kitų mažių dar neauginus kažkaip g.gif
Atsakyti
Surasiau jau planeli, veliau ikelsiu teismui smile.gif
Man visai kvankt, sugalvojau nakti, kad visai miela butu ideti lauktuvem krikstynu proga(geguzes gale nusimato) po vazoninio pomidoro daiga. Kazin ar supras sveciai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal turit nuomoniu apie Parto F1 , jie bus auginami terasoje ar tinka? gal kas auginot, kaip derlingumas, pirma kart juos auginsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 02 01, 10:52)

nu visai gera mintis, jei svečiai prijaučiantys žalumai thumbup.gif Nežinant žmonių nelabai gali ką ir komentuot. Aš mamoms per motinos dieną vis po pomidoro daigą ir kvietką vazonike įteikiu, abi patenkintos. O pernai kaiminkai gimtadieniui gegužės mėn. įteikiau pomidorą gražų gražų, su žiedais, irgi suprato mintį..
Apie vazonikuose auginimą- jei tik būtų kur žemės, kad įkišt- vazonuose nelaikyčiau, nes tada pastoviai tręšt reiktų, kitaip arba derliaus nebus, arba dar kas, o ir laistyt nuolat reiktų lakstyt, žiūrėt kas vazone daros- ar skruzdės nepuola, ar šaknys telpa ir pan. Aš už laisvę šaknims ( čia po savo bandymų augint vazonuose priėjau prie tokių išvadų)
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 01, 12:09)
nu visai gera mintis, jei svečiai prijaučiantys žalumai thumbup.gif  Nežinant žmonių nelabai gali ką ir komentuot. Aš mamoms per motinos dieną vis po pomidoro daigą ir kvietką vazonike įteikiu, abi patenkintos. O pernai kaiminkai gimtadieniui gegužės mėn. įteikiau pomidorą gražų gražų, su žiedais, irgi suprato mintį..
Apie vazonikuose auginimą- jei tik būtų kur žemės, kad įkišt- vazonuose nelaikyčiau, nes tada pastoviai tręšt reiktų, kitaip arba derliaus nebus, arba dar kas, o ir laistyt nuolat reiktų lakstyt, žiūrėt kas vazone daros- ar skruzdės nepuola, ar šaknys telpa ir pan. Aš už laisvę šaknims ( čia po savo bandymų augint vazonuose priėjau prie tokių išvadų)

o as bandysiu seis metais augint ne vazuonose bet kibiruose mirksiukas.gif nes neturiu nei siltnamio, nei kur lauke augint, turiu 15 litru kibirus taitikiuosi saknims vietos uzteks. o kada reik sodint pomidorus jaigu jie augs terasoje? sodinsiu situos : http://www.e-seklos....idorai_parto_f1
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

taip norisi kazka savo usiaugint tongue.gif
Atsakyti
nelabai ir patarsiu, esu auginus kibiruose, tai pirmas darbas- daug skylių dugne ir lėkštutė po apačia ,ant akmenų pastatyt kibirą, kad paliejus nemirktų šaknys, jei nebus kas ,,išgeria" ar išpila. Pusei vasaros atėjus jie vargt pradėjo, mažiau megzt naujų vaisių, tai išverčiaulauk ir sodinau į pievą- atsigavo, o kibiras buvo pilnutėlis šaknų ( auginau 10 ir 15l kibiruose, sakyčiau reiktų bent 20l ar bačkučių kokių be dugno, ir statyt ant žolės tada) Nu bet čia jau mano nuomonė, mačiau kitoj temoj,kad merginos užsiaugina balkonuose puikius derlius vazoniukuose. Nežinau tik kuom tręšia ir kas ten kaip. Vistik tai nemažai maisto reikalaujanti daržovė. Pernai išbandžiau humuso arbatėlę- humuso saują užpili vandeniu, pastovi gerokai, vis pamaišant, ir ja lieji, vėl užpilant tirščius. visai neblogai maitinosi, bet aš su gėlėm tą dariau ( pirmąkart nenubieso, tai gal ir pomidorčikam vazonuose būt geras maistas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 01 vasario 2014 - 11:57
Pernai giminaite augino vazonuose pomidorus. Daigai buvo turginiai. Turejo ji kazkiek tu pomidoru. Jai tiko, nes ju seimos poreikiai pomidorams - mazdaug 2 pomidorai triju asmenu seimai dviems dienoms uztenka biggrin.gif

Mane jau lanko pomidoriniai sapnai, sianakt visa nakti risau pomidorus ir agukus siltnamyje, tokie grazus buvo biggrin.gif

jolituxxx, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 01 vasario 2014 - 13:27
QUOTE(Kulke @ 2014 02 01, 13:02)
Mane jau lanko pomidoriniai sapnai, sianakt visa nakti risau pomidorus ir agukus siltnamyje, tokie grazus buvo  biggrin.gif

jolituxxx, aciu  4u.gif

Aš tai sapnavau irgi pomidorus, kad užsisakinėjau sėklas, kad valgiau, kad daug priaugo doh.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti