Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Paladė @ 2014 02 03, 12:37)
ar manai, kad nesuvalgai? pabandyk smile.gif Niekada neišmetu, po kranu praskalauju ir į dėžutę sumetu.

Ar tikrai reikia skalauti unsure.gif Kažkur skaičiau, kad tas, kas lieka nuo kiaušinio, kaip tik augalam naudinga. Kažkaip gi tuos lūkštus paraugina laistymui. Aš ir džiovinamų neskalauju... Gal profesionalės pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2014 02 03, 12:41)
Ar tikrai reikia skalauti unsure.gif Kažkur skaičiau, kad tas, kas lieka nuo kiaušinio, kaip tik augalam naudinga. Kažkaip gi tuos lūkštus paraugina laistymui. Aš ir džiovinamų neskalauju... Gal profesionalės pakomentuos.

Vienam zurnale skaiciau, kad labai tinka pacius baltymus parauginti, tada praskiesti ir laistyti jais augalus ( kalba ejo apie kambarines geles), bet man jau cia per slykstu butu, nes rase, kad kvapelis buna is koto verciantis schmoll.gif

Kiausiniu lukstus ir as pradejau kaupti, tik dar nezinau kam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 03, 12:37)
ar manai, kad nesuvalgai? pabandyk smile.gif Niekada neišmetu, po kranu praskalauju ir į dėžutę sumetu.

Gal ir suvalgau, tiksliau daugiau kepiniams sunaudoju, kuriu stengiuosi pati nevalgyt biggrin.gif

QUOTE(Ginta. @ 2014 02 03, 12:38)
Gali būt, pas mus dažnai kainos sukeltos yra. Jeigu gerai pamenu tai 50vnt kainuoja 7,5lito

100 vienetu 2,19 svaro, perkant daugiau negu 6 ipakavimus pristatymas nemokamas ax.gif
As pernai uzsitavarinau 500 vienetu sau ir giminems biggrin.gif
Atsakyti
Su kiausiniu lukstais kazkaip niekad nebandziau pomidoru mulciuoti, ar po saknim deti juos. Sueina man jie tom paciom vistom sutrupinti. Nesu pelenus i siltnami ir tiek g.gif Nors pernai pas mane rode kalcio trukuma jie, tai teko kalcio salietra tresti viduri sezono ir kalio magnezija. Nepadejo ne is pavasario ankstyvo prinesti ir perkasti pelenai. Tai vat net nezinau,ka cia reiks siemet daryti g.gif Sako, kad dolomitmilciai negerai lyg i siltnami. tai vel tik pelenais pasitiketi belieka? Per daug ju ten nepilu. Iseina kokie 3 -4 kibirai 10 litru ant mano 20 kvadratu.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 02 03, 13:22)
Man pernai žymeklius atstojo paprasti plastmasiniai vienkartiniai peiliai

Man irgi jau kelinti metai yra nepamainomi žymekliai drinks_cheers.gif

Kas liečia tręšimą, ar kas bandėte sliekų biohumusą? Kaip atsiliepimai?
http://vermis.lt/lt/kaip-tresti/
Kažkaip mėšlo bijau į daržą vežtis dėl visokių kurklių, naudoju tik Activitą, bet čia gal dar geresnis variantas g.gif
Atsakyti
Ziurejau as kazkada ta biohumusa, bet tada man pigiau pasirode pirkti komposta g.gif
Atsakyti
Kiaušinių lukštai keliauja į kompostyną
Žymeklius darausi iš dvaro pieno butelių,labai gerai susikarpo biggrin.gif
Atsakyti
Va radau senukuos tu augalu etikeciu ax.gif
http://www.e-senukai...23990117_2.html
Papildyta:
Ebay pigiau iseina, dar jei susikoperavus siuntamas pigesnis butu g.gif
Atsakyti
Ar labai barsit jeigu pasiteirausiu biggrin.gif noriu ružavų pomidorų sėklų panašių kaip jaučio širdys, gal ką rekomenduosit??? Pas Loreta soduose taip gerai buvo, nuėjai ir prisirinkai, o dbr taip sunku išsirinkti doh.gif
Atsakyti
Ačiū merginos dėl komentarų apie Corazon ir Aurea 4u.gif Jei nerasiu Corazon sėklų pas save tai kažkaip bandysiu apseiti šiemet be jų. Nebenoriu jau pirkti, nes jei pirksiu būtinai dar kažko užsimanysiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2014 02 03, 13:29)
Va radau senukuos tu augalu etikeciu  ax.gif
http://www.e-senukai...23990117_2.html
Papildyta:
Ebay pigiau iseina, dar jei susikoperavus siuntamas pigesnis butu  g.gif

O aš jau kelinti metai nebeperku tų etikečių, geriau vietoj jų nusiperkų kokių sėklų. Pavasariop šeimynai pradedu girdyti Dvaro pieną kur plastmasiniuose buteliuose biggrin.gif Po to iš tų butelių prisidarau daug etikečių ir kabinamų ir smeigiamų. Visus augalus kuriuos noriu įvardyju, tiek šiltnamyje tiek lauke ir gėlytes ir daržoves. Negaila jei kokia etikete susigadina ar nusimeta. Draugai sako, kad kaip botanikos sode pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 vasario 2014 - 14:15
aš lukštus praskalauju, kad nesusmirstų, nes neturiu šalto rūsio, kur jie per žiemą būtų. balkone pavasariop pliusas. o kai naudoju trąšai iš karto, tai nereikia skalauti.
sodindama pomidorus po gerą saują į duobę pilu, papildomai kalcio nebereikalauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 03 vasario 2014 - 14:50
Aš irgi skalauju lukštus, nes laikau šalia šiukšlių dėžės po kriaukle- labai patogu ax.gif Jau kibirą tų lukštų prikaupusi turiu. Pernai naudojau sutraiškiusi nuo šliužų aplink salotas, nes pavasarį jie labai išalkę būna ir nugraužia jaunus daigelius iki šaknų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 vasario 2014 - 14:57