Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Chochloma - aukšti, vidutinio vėlyvumo, vaisiai geltoni,bet daugiau į oranžinius. Pailgi, turintys nedaug sulčių, 40-75gr svorio. Tinkami džiovinimui, marinavimui, skanūs valgyti švieži. Pailginta zolotaya rybka.
Esu mačiusi ir čyxloma pavadinimu. Ar tai tik rašymas, ar ir kita veislė-pasakyti negaliu. Auginus tik šią.
Mano patirtis nėra didelė, išbandžiusi + - apie 250 skirtingų veislių..
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 02 05, 00:11)
Šiandien gal kokias 20 min stovėjau eilėje, permečiau pomidorus, tai apie 250 veislių turi. Sakė, dar ne visos blink.gif Paprašysiu, gal leis nufotografuoti, tada ramiai namie išsinagrinėsiu asortimentą.

Nu jau kaip gundausi į tą turgelį nulėkt biggrin.gif mažai man dar doh.gif vienos veislės labai ieškau, tai gal rasiu g.gif

QUOTE(Regila @ 2014 02 05, 08:56)
Mano patirtis nėra didelė, išbandžiusi + - apie  250 skirtingų veislių..

Nu sakyčiau, visai nedidelė biggrin.gif

Aš vakar susėjau visus čilius ir paprikas assa.gif
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 02 04, 22:59)
gal atsimenat kokie pomidorai buvo čyxloma? geltoni ar oranžiniai? Pas mane žiauriai gerai derėjo ir skanus buvo tokie svelniai geltoni. Pomidoras aukštas turbūt 2m kekės dideles gausios buvo apkibęs pomidorais. Nežinau pavadinimo susimaišė. Itariu kad čuxloma

http://tomato-perez....56-chuhloma.htm

http://www.seedspost...LEMENT_ID=58082
Atsakyti
Sveikos ,prieš kokius 3 metus auginus čiuxloma ir xoxloma -šitie tai tikrai raudoni ir man buvo skanesni,o auginau juos todėl kad sakė geriau dera kai abu šalia susodinti biggrin.gif kas neturi daug sėklų prisipirkęs tai verta pabandyti ,o sėklų yra Sėklelėj
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2014 02 05, 09:52)
Sveikos ,prieš kokius 3 metus auginus čiuxloma ir xoxloma -šitie tai tikrai raudoni ir man buvo skanesni,o auginau juos todėl kad sakė geriau dera kai abu šalia susodinti biggrin.gif  kas neturi daug sėklų prisipirkęs tai verta pabandyti ,o sėklų yra Sėklelėj

Gal turi foto tu xoxloma. Ar taip ir auginai kaip rekomenduoja-vienu stiebu, ir kekes raso kad gausios 12-15 pom. Ar ziedu nenumete, tiek ir sunokino bigsmile.gif
Jei taip, tai noriu poros seklu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 05, 09:25)
Gal turi foto tu xoxloma. Ar taip ir auginai kaip rekomenduoja-vienu stiebu, ir kekes raso kad gausios 12-15 pom. Ar ziedu nenumete, tiek ir sunokino  bigsmile.gif
Jei taip, tai noriu poros seklu doh.gif

dėl sėklų reikėtu namie pažiūrėt ar turiu g.gif o nuotraukas iš mano kompo virusas ištrynė ,gal dar pas dukra kur yra ,gerai nepamenu kai auginu virš 40 veisliu ir tas buvo prieš 3 metus ar ten mėtė tuos žiedus kas ar ne, bet kelis metus neauginau vis su tom naujovėm žaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kas auginate pomidorus Vanessa. Aš nusipirkau sėklyčių vakar ir noriu info kaip jie ar gausiai dera ir ar skanūs ir kokio dydžio būna pomidoriukai.. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makausike: 05 vasario 2014 - 10:22
QUOTE(makausike @ 2014 02 05, 10:22)
Sveikutės  gal kas auginate pomidorus Vanessa. Aš nusipirkau sėklyčių vakar ir noriu info kaip jie ar gausiai dera ir ar skanūs ir kokio dydžio būna pomidoriukai.. Ačiū

O ant pakelio neparašyta? Juk pirkot todėl, kad kažkuo patraukė - nuotrauka ant pakelio, aprašymas.

Aš tai pirmiausia viską išsiaiškinu, tik po to perku..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 05, 11:31)
O ant pakelio neparašyta? Juk pirkot todėl, kad kažkuo patraukė - nuotrauka ant pakelio, aprašymas.

Aš tai pirmiausia viską išsiaiškinu, tik po to perku..

Tai ant pakelių visko daug ir gražaus parašyta buna , o natūroje kai augini daug kas neatitinka , todėl ir klausiu .
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2014 02 05, 10:40)
Tai ant pakelių visko daug ir gražaus parašyta buna , o natūroje kai augini daug kas neatitinka , todėl ir klausiu .

sprendžiant iš to, ką pateikė google, tai ne rusiškas pomidoras, taigi tai, kas užaugs, turėtų atitikti informaciją ant pakelio smile.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau, kad ant pakelio rašytų, ar miltingi ar sultingi, nes daugmoj vienu apibūdinuimu eina - mėsingi smile.gif
Kai vakar peržiūrėjau visas savo veislinių pomidorų sėklas, kurias planuoju šiemet sėti, tai pasirodo beveik visi mėsingi g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 02 05, 11:50)
Aš tai norėčiau, kad ant pakelio rašytų, ar miltingi ar sultingi, nes daugmoj vienu apibūdinuimu eina - mėsingi  smile.gif 
Kai vakar peržiūrėjau visas savo veislinių pomidorų sėklas, kurias planuoju šiemet sėti, tai pasirodo beveik visi mėsingi  g.gif  unsure.gif

tikrai ne visi mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti