Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(solo2 @ 2014 02 05, 20:06)
Klausimas auginusioms Matina pomidorus kokio jie aukščio?
Vienur rašo iki 1,20 kitur aukštaūgiai blink.gif

Aš auginau iš loretossodai.lt, buvo aukštas labai
Atsakyti

...taip pas loreta rašo aukštaugis , vid vėlyvumo
o čia kad labai ankstyvas ir 1,20
http://www.sodininka...s-seklos-9.html

o ar toks ankstyvas ar kaip visi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 05 vasario 2014 - 20:26
QUOTE(solo2 @ 2014 02 05, 20:19)
o ar toks ankstyvas ar kaip visi smile.gif

Nepastebėjau, kad būtų ankstyvas, kartu su visais pradėjo nokti. Lapai jo labai dideli, keistos formos, retai išsidėstę, pomidorų kekėje gal po kokius 8, skonis man patiko (su rūgštele, nemiltingi). Paskui į pabaigą vaisiai labai susmulkėjo.
Atsakyti

4u.gif dėkui,tupdysim prie aukštaūgių
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2014 02 05, 19:38)

Ieškau tų banančikų, nu užsimaniau ir vsio doh.gif  o gal kas galėtų pasidalinti blush2.gif  bigsmile.gif

gal tokie tiks?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
esu pradedančioji daržininkė ir noriu paklausti, kur perkat sėklas Vilniuje? Žinau tik parduotuvę "Žalia stotelė" prie Kalvarijų turgaus. Gal yra kur koks kitas taškas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Kiek pamenu pernai buvo auginančių pomidorus Boney-MM. Ar jie tikrai buvo labai ankstyvi kaip kad rašoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2014 02 05, 20:38)
O aš šiandien radau panašius į geltoną citrina, kur ieškojom raudonų rolleyes.gif Auga apie 1.6 - 1.7m. Vaisiai 185-200g. Kažin ar čia tie g.gif lyg ir panašūs g.gif

Ieškau tų banančikų, nu užsimaniau ir vsio doh.gif  o gal kas galėtų pasidalinti blush2.gif  bigsmile.gif

Tikrai labai panašus ir jo aprašyme man viena vieta labai patiko:
Томаты этой серии сохраняют замечательный «томатный» вкус и запах, в отличие от многих зарубежных аналогов. thumbup.gif

Aš turiu "Orange banane", dar jo neauginau, dabar įdomu, ar čia tas pats "Banančik" ar "Banan oranževyj" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 06 vasario 2014 - 10:27
Nusipirkau dar dvi veisles, du hibridus, pasiziurejau jei neduok die nehibridai susirgs ir zus, nieko nebeturesiu, nes kazkaip visai nepasirinkau hibridu

марья искусница ir lialiafa, ziuresim kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 06, 10:20)
Labas rytas. Kiek pamenu pernai buvo auginančių pomidorus Boney-MM. Ar jie tikrai buvo labai ankstyvi kaip kad rašoma? g.gif

aš auginau, panašiai su betaliuxu buvo, tikrai ne anksčiau- gal per vėlai pasėjau, nežinau, bet nuo betaliukso nesiskyrė, netgi neaplenkė, aną pirmą ragavom
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 06, 12:27)
aš auginau, panašiai su betaliuxu buvo, tikrai ne anksčiau- gal per vėlai pasėjau, nežinau, bet nuo betaliukso nesiskyrė, netgi neaplenkė, aną pirmą ragavom

Aišku. Ačiū, už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 06, 10:20)

As ziurejau per rusus laida, tai jie ankstyvumu buvo Betalux pryliginti. Sake ir panasus kazkuo g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinkaa @ 2014 02 06, 10:14)
Sveikos, merginos  4u.gif
esu pradedančioji daržininkė ir noriu paklausti, kur perkat sėklas Vilniuje? Žinau tik parduotuvę "Žalia stotelė" prie Kalvarijų turgaus. Gal yra kur koks kitas taškas?  lotuliukas.gif

Ziurint, ko jums reikia. Net ir Maximose yra pasirinkimas.
Siaip man visai patinka Ermitazo pasiula, kaip pradedancio darzininko tikrai galetu patenkinti. Dar yra Schetelig parduotuve prie Thomas Philips netoli Paro Outlet, ten idomesniu seklu galima rasti.
Atsakyti