Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 02 07, 00:36)
blink.gif  blink.gif  :blink:jeckau sveckau,kas do grozis blink.gif 

Pradzioj galvojau, kad kokia naujoke pas mus prisiraso, o cia nuo pomidoriniu fantaziju Marmaledas atjaunejo, bet, kad gerai veikia lotuliukas.gif
Taigi Marmaledas keicia ivaizdi, Valentinas gi arteja. Ji pas mus prisitaiko prie svenciu.

As dar jokiu seklu nesidelioju blush2.gif , galvoju, kai ateis seja, tada patys susidelios. Nes tai 10 kartu reiks pergalvoti. Paziuriu i seklu stalciuka ir ramiai miegu.

O man tas puslapis nieko neuzkliuvo, gal ne tokia isranki esu g.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2014 02 08, 00:16)
Odalija sveikinu su startu 4u.gif

Pomidorienes ko tokios kritiskos  tongue.gif  taigi buvot pasigedusios  kad Sekluva elektronines prekybosneturi. Prasom, turekite ir dziaukites  biggrin.gif

Piktos, nes nera kur issilieti, seja dar neprasidejo , o pirstukai jau niezti mirksiukas.gif . O dar visus norus i siltnamius sukisti reikia doh.gif . Va ne lengva uzduotis laukia daugelio
Mergiotes, gal kas apsiimsit sukurti nauja tema, baiginejam gi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 vasario 2014 - 22:28
QUOTE(Para @ 2014 02 07)
Piktos, nes nera kur issilieti, seja dar neprasidejo , o pirstukai jau niezti  mirksiukas.gif . O dar visus norus i siltnamius sukisti reikia  doh.gif . Va ne lengva uzduotis laukia daugelio
Mergiotes, gal kas apsiimsit sukurti nauja tema, baiginejam gi  ax.gif

Sakai ner kur isiliet g.gif varot tadu visos sniego i siltnamius prišiupeliuot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 08, 00:31)
Sakai ner kur isiliet g.gif  varot tadu visos sniego i siltnamius prišiupeliuot  cool.gif

Deficitas, ir gali buti, kad net iki kito gruodzio lotuliukas.gif . Net prisluoti neiseitu. Pas mus Panevezyje sniego kaip ant spurgu cukraus pudros, tik palaizymui mirksiukas.gif . Reikes is sulinio pavasari vandeni pumpuoti.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 07, 23:31)
Sakai ner kur isiliet g.gif  varot tadu visos sniego i siltnamius prišiupeliuot  cool.gif

O tai kur sniego gaut doh.gif , pas mus nei lašo nėra schmoll.gif Tai ką daryt, vandenį pilt į šiltnamį ar dar palaukt, kaip jūs galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 02 07, 23:34)
Deficitas, ir gali buti, kad net iki kito gruodzio  lotuliukas.gif . Net prisluoti neiseitu. Pas mus Panevezyje sniego kaip ant spurgu cukraus pudros, tik palaizymui  mirksiukas.gif . Reikes is sulinio pavasari vandeni pumpuoti.

Pas mane ant pievos irgi kaip cukraus pudra doh.gif viskas vejo isgairinta, tai ir sakau, nebent prisiupeliuot, nes prikast tai jau nesigautu biggrin.gif Bet uztat kaip visi pykciai isgaruoja padirbejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 02 07, 16:29)
ėėėė... tikrai ne reiklaminė schmoll.gif  Samocviet Izumrudny ir paprastų mirtingųjų šiltnamyje taip puikiai atrodo. Auginau juos prieš kelis metus, kekės kartais net stambesnės būna nei toje "reklaminėje" fotkėje. Derėjimas nuos-ta-bus thumbup.gif  O jau pomidoriukų skonis skooonis... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu,prie paprastų mirtingųjų, tai gal ir nereikėtų tamstai lygintis ax.gif Nors kai pamačiau,kad ir pas tavi visi keturi žiedukai kekėj nubyrėję,taip gera paliko ant dūšios biggrin.gif Sėsiu tris šitus,kad jau taaaaip skanu...
QUOTE(Ingriukas77 @ 2014 02 07, 17:04)
Pernai auginau Tasty ir Tolstoj tai kazkas nesigavo, augalai buvo kaip medziai (nors genejom) o derlius mazas. Vyras sako, kad gal cia kaltas tas PP siltnamis, nes pirmi metai ji turim...

Tasty neauginau,bet Tolstoj tai tikrai derlingi ir be super super priežiūros g.gif Radau užpernykščią fotkę,kai kurie buvo sudurnavoję ir po 12-14 pomidorų kekėse turėjo.Gal ir šiemet reiktų pasėt ...
http://public.fotki....i/100-3623.html
QUOTE(matuke @ 2014 02 07, 23:16)
Odalija sveikinu su startu 4u.gif

Pomidorienes ko tokios kritiskos  tongue.gif  taigi buvot pasigedusios  kad Sekluva elektronines prekybosneturi. Prasom, turekite ir dziaukites  biggrin.gif

Prisidedu prie sveikinimų ir geros prekybos 4u.gif
Šiaip tai Sėklelės labiau norėjo su rusišku asortimentu,bet ir Sėkluvos hibridai labai neblogi.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 07, 22:03)
man atvertė
man tik nerodo paveiksliukų prie subkategorijų, o kas dar blogai?

Ir man atvertė, bet ką bepaspausčiau, rodo tik tuščius langelius arba tik vos keli agurkų paveiksliukai. Daugiau nieko.

Pritariu daimuros mintims, kad tokia betvarkė nesukelia pasitikėjimo. Prieš atidarant prekybą, reiktų pirmiausiai patiems šeimininkams apsižiūrėti, pasitikrinti kaip veikia elektroninis puslapis ir susitvarkyti nesklandumus.

QUOTE(matuke @ 2014 02 07, 23:16)
Pomidorienes ko tokios kritiskos  tongue.gif 

O ar reikėjo įjungti durnių ir sakyt, kad viskas čiki? Kai bus už ką pagirti - tikrai pagirsim smile.gif

QUOTE(Para @ 2014 02 07, 23:26)
Piktos, nes nera kur issilieti

Nepūskim burbulo, nemačiau nei vieno pikto posto, tik pora pastabų, kurios išties teisingos 4u.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 02 08, 01:49)
Nors kai pamačiau,kad ir pas tavi visi keturi žiedukai kekėj nubyrėję,taip gera paliko ant dūšios  biggrin.gif Sėsiu tris šitus,kad jau taaaaip skanu...

taip taip, adija, byra ir pas mano pomidorus žiedukai, kaip ir pas visas kitas pomidorienes biggrin.gif visų džiaugsmui netgi visą kekę kartais prarandu wink.gif lotuliukas.gif
O kam tau tų Samocvietų tiek? blink.gif Man irgi buvo labai skanūs, bet vieno daigo per akis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2014 02 07, 21:50)

Tituliniam visiškas bardakas 4u.gif
Atsakyti
Odalija,sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif su puslapiu dar padirbet reiktu,bet kaip saunu,kad nebereiks pavydet kitoms bigsmile.gif ,nes pas mus sekluvos ner,o del seklu lekt i kita miesta.... doh.gif oi kokia durna mintis ryte sove galvon doh.gif vietoj hidro gelio panaudoti sauskelniu [aisku nenaudotu]turini g.gif ax.gif greitai rasot visus trukumus,kad nesugalvociau'akurat' taip pasielgti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 08 vasario 2014 - 09:34
Odalija, sveikinu 4u.gif
Jau seniai reikėjo Sėkluvos internetinės parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2014 02 07, 21:50)

sveikinu su startu 4u.gif kadangi pati turiu ir elektroninę, tai žinau kiek darbo prie jos, o dar kol išmoksti viską, nėra kas parodo, pamokina- klysti, darai, taisai, perdarai. Taip kad jei tai tik pradžia- nėra ko kabinėtis- nei vienas negimėm mokėdami. Mano biski kita kategorija, bet atima žiauriai daug laiko, kadangi prekės vienetais, nėra kelių vienodų, dažniausiai, o dar nuotraukos, aprašymai ir pan. Aišku, pas tave paprasčiau- suvesi kartą- paskui tik kiekius susižiūrėt beliks ir užsakymus vykdyt.
Mano akiai- trūksta spalvų šiek tiek, ar ryškesnių antraščių, išsiskleidžiančių katalogų ir pan.bet aš prie savo dar nevisiškai išbaigus norus, tad prie kito kabinėtis būtų kažkaip negražu 4u.gif
Atsakyti
na jeigu ,Odalija,musu didziausia kritike taves neapsaude savo strelemis,gyvensi 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif GAUDVILE,neuzpyk user posted image[/IMG]
Atsakyti