Merginos, patarkit man pradedanciai pomidoru augintojai kokias veisles pasirinkti, kad butu ankstyvi, paskui velyvesni ir velyvi... jei taip buna Nereikia man nei juodu, nei pukuotu, nei gigantu. Normaliu pomidoru ir kad butu ant vieno augalo daug ir skanus:) Pernai auginau Tasty ir Tolstoj tai kazkas nesigavo, augalai buvo kaip medziai (nors genejom) o derlius mazas. Vyras sako, kad gal cia kaltas tas PP siltnamis, nes pirmi metai ji turim...
Išmesk tą gobšą mintį iš galvos Bus gana ir vieno daigo. Augink dviem stiebais ir neturėsi kur dėt to derliaus.. marinavimui nelabai tinkami, trūkinėja. Skaniausi tik švieži.
As kaip tik toki naudoju,nezinau kodel ji nusipirkau, nes galvojau kad durpetos ant lenteles buvo parasyta taip. Jis yra pilnas visokiu siuksliu medgaliuku ir siaip stambiu grumstu, man tikrai nepatinka, bet greit baigsiu ta maisa ir pirksiu durpetos.
As kaip tik toki naudoju,nezinau kodel ji nusipirkau, nes galvojau kad durpetos ant lenteles buvo parasyta taip. Jis yra pilnas visokiu siuksliu medgaliuku ir siaip stambiu grumstu, man tikrai nepatinka, bet greit baigsiu ta maisa ir pirksiu durpetos.
Persodinejimui ir ispikavimui didesniems daigams gerai, bet seklu sejimui tikrai negeras. Reikia nemazai laiko sugaist kol isrankioji viska ir dar kol sutrini tuos grumstus, juk seklytes kai kurios labai mazos ir koks grumstas pasitaikes neleidzia isdygt o cia isvien grumstai.As irgi neisranki
Ar naudojote pomidorams ir kt kultūroms šias trašas, kalio,magnio ir kt kiekiai nedideli tai trašų kiekis reikalingas tikriausiai didesnis nei neorganinių?Na+kad nitratų derlius mažesnis
as irgi ji naudoju,ir pretenziju jam neturiu ir pirmadieni i ji sutupdziau betalux'us ir ola polkas.betalux'ai jau iskiso baltas nosytes. polkos gyvasties dar nerodo
Persodinejimui ir ispikavimui didesniems daigams gerai, bet seklu sejimui tikrai negeras. Reikia nemazai laiko sugaist kol isrankioji viska ir dar kol sutrini tuos grumstus, juk seklytes kai kurios labai mazos ir koks grumstas pasitaikes neleidzia isdygt o cia isvien grumstai.As irgi neisranki
As i ji sejau petunijas Sudygo 100 procentu O paprikoms as naudoju ji maisyta su kompostu. Sumaisau lygiom dalim ir sudaigintas seklas sutupdau-viskas liuks. Pernai taip pat buvo. O Jums nedygsta kas nors jame?