Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AUSRONE @ 2014 02 07, 15:43)
A jau kokie Izumrudai wub.gif  wub.gif Fantastiškai gražiai atrodo wub.gif Po tokių vaizdų matyt ne vienai ateis noras ir šiuos gražuolius dar įtraukti į sąrašus biggrin.gif

Itrauktu, bet neturi, reiskias ir nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 02 07, 15:43)
A jau kokie Izumrudai wub.gif  wub.gif Fantastiškai gražiai atrodo wub.gif Po tokių vaizdų matyt ne vienai ateis noras ir šiuos gražuolius dar įtraukti į sąrašus biggrin.gif

jau įtrauktas, tik dabar vietoj vieno bus du smile.gif Ale ką išmesti g.gif ?
Atsakyti
Merginos, patarkit man pradedanciai pomidoru augintojai kokias veisles pasirinkti, kad butu ankstyvi, paskui velyvesni ir velyvi... jei taip buna smile.gif Nereikia man nei juodu, nei pukuotu, nei gigantu. Normaliu pomidoru ir kad butu ant vieno augalo daug ir skanus:)
Pernai auginau Tasty ir Tolstoj tai kazkas nesigavo, augalai buvo kaip medziai (nors genejom) o derlius mazas. Vyras sako, kad gal cia kaltas tas PP siltnamis, nes pirmi metai ji turim...
Atsakyti
Nusipirkau siandien toki substrata seklom daiginti

http://www.e-senukai...ui-84-sc_2.html

ar esat naudoje ar tinkamas bus, i ka turiu atkreipti demesi?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 07, 16:54)
jau įtrauktas, tik dabar vietoj vieno bus du smile.gif Ale ką išmesti g.gif ?

Išmesk tą gobšą mintį iš galvos smile.gif Bus gana ir vieno daigo. Augink dviem stiebais ir neturėsi kur dėt to derliaus.. marinavimui nelabai tinkami, trūkinėja. Skaniausi tik švieži.
Atsakyti
Norėjau ankstyvų, tai man pasiūlė "Kiržač" F1, gal kas kokį komentariuką mirksiukas.gif
user posted image

Panevėžietės, jei norit "Marfų" ir neturit, tai kitą savaitgalį sakė, kad turėtų atsivežti, čia kalbu apie cent.turgų.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 02 07, 17:14)
Nusipirkau siandien toki substrata seklom daiginti

http://www.e-senukai...ui-84-sc_2.html

ar esat naudoje ar tinkamas bus, i ka turiu atkreipti demesi?

As kaip tik toki naudoju,nezinau kodel ji nusipirkau, nes galvojau kad durpetos ant lenteles buvo parasyta taip. Jis yra pilnas visokiu siuksliu medgaliuku ir siaip stambiu grumstu, man tikrai nepatinka, bet greit baigsiu ta maisa ir pirksiu durpetos.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 07, 18:24)
As kaip tik toki naudoju,nezinau kodel ji nusipirkau, nes galvojau kad durpetos  ant lenteles buvo parasyta taip. Jis yra pilnas visokiu siuksliu  medgaliuku ir siaip stambiu grumstu, man tikrai nepatinka, bet greit baigsiu ta maisa ir pirksiu durpetos.

As irgi si naudoju. Pritariu jums. Bet nesu isranki, tai man jis gerai naudojasi tikrai.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 07, 19:59)
As irgi si naudoju. Pritariu jums. Bet nesu isranki, tai man jis gerai naudojasi tikrai.

Persodinejimui ir ispikavimui didesniems daigams gerai, bet seklu sejimui tikrai negeras. Reikia nemazai laiko sugaist kol isrankioji viska ir dar kol sutrini tuos grumstus, juk seklytes kai kurios labai mazos ir koks grumstas pasitaikes neleidzia isdygt o cia isvien grumstai.As irgi neisranki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 02 07, 14:58)
Ar gera kina Activit trasu 5kg-9lt  g.gif

Ar naudojote pomidorams ir kt kultūroms šias trašas, kalio,magnio ir kt kiekiai nedideli tai trašų kiekis reikalingas tikriausiai didesnis nei neorganinių?Na+kad nitratų derlius mažesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 07 vasario 2014 - 19:16
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 07, 19:59)

as irgi ji naudoju,ir pretenziju jam neturiu bigsmile.gif ir pirmadieni i ji sutupdziau betalux'us ir ola polkas.betalux'ai jau iskiso baltas nosytes. wub.gif polkos gyvasties dar nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 07, 19:12)
Persodinejimui ir ispikavimui didesniems daigams gerai, bet seklu sejimui tikrai negeras. Reikia nemazai laiko sugaist kol isrankioji viska ir dar kol sutrini  tuos grumstus, juk seklytes kai kurios labai mazos ir koks grumstas pasitaikes neleidzia isdygt o cia isvien grumstai.As irgi neisranki bigsmile.gif

As i ji sejau petunijas bigsmile.gif Sudygo 100 procentu thumbup.gif O paprikoms as naudoju ji maisyta su kompostu. Sumaisau lygiom dalim ir sudaigintas seklas sutupdau-viskas liuks. Pernai taip pat buvo. O Jums nedygsta kas nors jame?
Atsakyti