Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

Darbas viešbutyje, kol kas mano pradžia nuo kambarių tvarkymo.
Žmonių name be mūsų dar 6 laugh.gif 4 merginos iš to paties viešbučio ir šeimininkai, vyras buvęs miestelio meras bigsmile.gif Kambarys paprastas, antram aukšte - spinta, lova, staliukas ir fotelis smile.gif Kol kas nėra ką pasakoti, po pirmųjų darbo dienų bus galima daugiau pasakyti smile.gif
Šiaip viešbutis atrodo gražus, aplinka man patiko, toks truputį senovinis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Linut, kai siandien sveikatos, praejo 33? 4u.gif as iskrovos dienas darydavau tik su vandeniu ir obuoliu per diena. pirmos dienos buvo sunkiai o paskui pripratau, taip kokius du menesius dariau smile.gif

Dieter, sekmes darbuojantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Lindau į albumą, pasidairiau ten neblogai biggrin.gif Visų nuotraukas apžiūrėjau, visos jūs nuostabios oro_buckis.gif Ir jūsų šeimynos super thumbup.gif
Beje, kad jau nelabai turėjau veiklos, tai perkuičiau savo kompiuterį ir ką radau ir pati šiek tiek sukėliau biggrin.gif Būsiu ką čia pafotkinus irgi reiks parodyti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

DIETER gero darbelio mirksiukas.gif o kitos merginos kokiu tautybiu ir vaikinai....

PERLA o tavasis vyriokas kaip g.gif
Atsakyti
sveikutes
dieter dziugu girdte kad viskas tavrkoje bigsmile.gif
perla kaip sunelis laikosi? 4u.gif
visom buckiai blush2.gif
as jau saviskiui bilietukus prigrebiau ant velyku namo thumbup.gif
sian masiniuka savo isploviau, tai blizga mano ratai thumbup.gif
kavuoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2014 02 04, 15:27)
PERLA o tavasis vyriokas kaip  g.gif

kuris? biggrin.gif

QUOTE(alinaz @ 2014 02 04, 17:39)

perla kaip sunelis laikosi?

as jau saviskiui bilietukus prigrebiau ant velyku namo

kavuoju

aciu,daug geriau 4u.gif

smagu wub.gif thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aha faina del bilietuku, tik neusparntu ka spausdint reiks jam. dar prirrasyta kakzar reikai ju sistemoje uzsirezervuot vietas 15 dienu pries skrydi. zodizu kakzokia nesamone doh.gif reiks man paskambint bus jiem teiosgiai susizinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2014 02 04, 18:00)
aha faina del bilietuku, tik neusparntu ka spausdint reiks jam. dar prirrasyta kakzar reikai ju sistemoje uzsirezervuot vietas 15 dienu pries skrydi. zodizu kakzokia nesamone doh.gif  reiks man paskambint bus jiem teiosgiai susizinot g.gif

Jam reikes patvirtint skrydy ir atsispausdint bilietus .su kokia kompanija skris?
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 04, 19:15)
Jam reikes patvirtint skrydy ir atsispausdint bilietus .su kokia kompanija skris?

tai as spausdinsiu ir siusiu per drauge jam, nes nera kur atprintint. pirkau RYANAIR. tai man tviortint prie spat skrydi tada gaunas? nes tipo parasyta, kad rezervuoti vietas tai mokama. tai ka dar reisk moket? g.gif jetau as tundra siuose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2014 02 04, 18:21)
tai as spausdinsiu ir siusiu per drauge jam, nes nera kur atprintint. pirkau RYANAIR. tai man tviortint prie spat skrydi tada gaunas? nes tipo parasyta, kad rezervuoti vietas tai mokama. tai ka dar reisk moket? g.gif  jetau as tundra siuose reikaluose blush2.gif

perkant bilietus,parasei savo el. pasto adresaI jy tau turejo pareiti srydzio numeris.taigi,kai suvesi vel duomenis atspausdinimui,reikes tau irasyti ir ta numery.patvirtint galima nedaugiau dvi savaites pries skrydy ir nemaziau 4 val. iki skrydzio.jei nenori vietu kazkur spec. tau ju pirkti nereikia,tvirtinant skrydy jie patys jam paskirs sedejimo vieta,nemokamai.(anksciau buvo galima sestis kur nori vietos nebudavo skiriamos) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 04, 19:34)
perkant bilietus,parasei savo el. pasto adresaI jy tau turejo pareiti srydzio numeris.taigi,kai suvesi vel duomenis atspausdinimui,reikes tau irasyti ir ta numery.patvirtint galima nedaugiau dvi savaites pries skrydy ir nemaziau 4 val. iki skrydzio.jei nenori vietu kazkur spec. tau ju pirkti nereikia,tvirtinant skrydy jie patys jam paskirs sedejimo vieta,nemokamai.(anksciau buvo galima sestis kur nori vietos nebudavo skiriamos)  mirksiukas.gif

aciu perliuk!!! bandysiu dar ryt pasukt jiems paiskalust, gal as dabar ofise galiu paisimt bilietukus ir jam nusiust 4u.gif
Atsakyti
PERLIUK ligoniuks mirksiukas.gif

ALINAZ jau Odetuks tau paaiskino mirksiukas.gif

mes tai ledu prisiedem ,sedim pilvais ispustais lotuliukas.gif
Atsakyti