QUOTE(Ledime @ 2014 02 04, 21:38)
,ir mes pagaliau buvom iseje i kiema o vakare mano B isleido pasportuot,tai visai faina
Perlita draugaukit su ateiviu ka?nu taip nefaina kad nedraugaujat kaip Leopoldas pasisakiau
gerai,kad priekyje parasei Odetuko nes jei butum parasius tik Perla
Perlita ar desra jau padaryta?
kaip smagu
pradedam draugauti..tiksliau as truputy atsileidau..bet jam teks ideti labai daug pastangu,nes as pastaciau ultimatiuma ir jis turi laiko pasirinti,kaip nori,kad butu toliau..nesileisiu i smulkmenas,nes sveciu kaip ir visose temose uzeina

pasakysiu tik,tiek,kad as ir taip labai kantri

bet,pasakei tikrai kaip tas katinas
o ka
nea,mazius isisuko i tas lazdeles ryt vel reiks dasipirkt
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 04, 21:50)
Labuka,geriam vakarinės arbatos?
Ai dar,žiūrėk ODETUK,o kai darydavai iškrovas skirtumą kažkame jautei ir matei,ar nieko?
as su bananu
jezus paklausei dalyko,kury dariau pries beveik 20 metu

neatsimenu ar ka jauciau ar ne,bet irgi pOtiko matyt
kaip Simukas?
brangiakaile,vo kita sneka

smagu,skaityt kad tau viskas...na beveik viskas gerai..liudnoka,kad su sesutem tokie santykiai,drauge irgi kazkokia matyt netikusi

tu geras zmogus ir visai saves nenuvertink,tikriausiai tavo kely vis nevyke zmones pasitaiko,bet svarbu su B jums gera
Dieter,foto dar nemaciau,bet rytoj butinai nueisiu apziureti,ypac dabar dar kai Linute taip isgyre jas
Papildyta:
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 04, 22:00)
Bet girdž,kaip faina,kad pasportavai,ane?Tokia pakūdus jauties,sutvirtėjus,ane? Kaip ir aš po iškrovos vienos dienos
ODETUK,grait copy/paste daryk receptuko.Kito syk šuda aš tau beieškosiu
a ir jums krenta ta reklama " turi automobily?Gauk pinigu per 1 diena ir pradek moketi po 3 menesiu" nu blin,jei as gaunu pinigu per 1 diena,o uz automobily tik po triju menesiu moket pradet,taigi prapilsiu as per tiek laiko tuos pinigus