Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

brangiakaile,ku ku mirksiukas.gif

alinaz,nemanau,kad jie duos tau dabar juos,bet,aisku,pasiskambinus susizinosi viska 4u.gif mes kai skraidom tik su ta kompanija,tai jau mintinai viska zinom smile.gif

esposa,ledu ir as siandien norejau nusipirkti,bet kai turiu ligony namuose,nusprendziau nepirkti ir vaiko neerzinti rolleyes.gif

Ledime,LInut,Segut kur jus siandien dingusios? wink.gif
Atsakyti
perliuk o orouoste negales pasiimt svao bilietu? 4u.gif
esposa ir as noriu ledu, ryt reiks nusipikrt biggrin.gif
mes jau gulim su maze: ji spalvina , as su kompe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinaz: 04 vasario 2014 - 20:40
QUOTE(alinaz @ 2014 02 04, 19:38)
perliuk o orouoste negales pasiimt svao bilietu? 4u.gif

jeigu atvyksti registruotis be bilietu,turi sumoketi,kad neturi ju atsispausdines(o tai nemaza suma) ir vistiek nueiti prie ryanair langelio dirbanciu atstoviu ir juos atsispasusdinti smile.gif taip,kad jei nenorit papildomu islaidu,geriau atsispausdinti namuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 04, 20:44)
jeigu atvyksti registruotis be bilietu,turi sumoketi,kad neturi ju atsispausdines(o tai nemaza suma) ir vistiek nueiti prie ryanair langelio dirbanciu atstoviu ir juos atsispasusdinti  smile.gif taip,kad jei nenorit papildomu islaidu,geriau atsispausdinti namuose  mirksiukas.gif

nu bandysiu kakza susizinot, teks jam pirktis tada printeri ten cuju doh.gif aciuks uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 04, 20:35)
brangiakaile,ku ku  mirksiukas.gif

ku ku smile.gif
vakarieniauju smile.gif
pas mane nieko nauja, tai labai ir nepasireiskiu. skaitau jus ir seku kaip gyvenat smile.gif
mastau, kad greiciau isvis baigtusi mano serialas, nes labai daug laiko praeina veltui.. 2 val vakarais leidziu nelabai produktyviai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2014 02 04, 19:48)
  aciuks uz info 4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif

QUOTE(brangiakaile @ 2014 02 04, 19:50)
ku ku smile.gif
vakarieniauju smile.gif
pas mane nieko nauja, tai labai ir nepasireiskiu. skaitau jus ir seku kaip gyvenat smile.gif
mastau, kad greiciau isvis baigtusi mano serialas, nes labai daug laiko praeina veltui.. 2 val vakarais leidziu nelabai produktyviai biggrin.gif

nu va prisikvieciau pagaliau biggrin.gif as vis apie tave pagalvoju..nu tu anksciau tiek visko pasipasakodavai ir sirdies reikalus ir darba ir siaip netgi gyvenamos vietos ipatumus ar skirtumus,nu beveik viska,o dabar kazkaip liudnai tu cia ilga laika,visai uzdara pasidarei,niekuom su mumis nesidalini ax.gif nusibodom mes tau? blush2.gif
a koks tas serialas? bigsmile.gif

pakalbejau su sesute ir dukterecia,tiksliau per ja nelabai ejo su mama pasikalbeti,mergaite tiek daug man papasakoti turejo,netgi tai svarbu buvo,kad pas mane atvaziuojant mama jai nupirks juodus batukus su kaspineliais ir saldainiu su citrina biggrin.gif nu fainuole negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 04, 20:57)
ner uz ka  mirksiukas.gif
nu va prisikvieciau pagaliau  biggrin.gif as vis apie tave pagalvoju..nu tu anksciau tiek visko pasipasakodavai ir sirdies reikalus ir darba ir siaip netgi gyvenamos vietos ipatumus ar skirtumus,nu beveik viska,o dabar kazkaip liudnai tu cia ilga laika,visai uzdara pasidarei,niekuom su mumis nesidalini  ax.gif nusibodom mes tau? blush2.gif
a koks tas serialas? bigsmile.gif

pakalbejau su sesute ir dukterecia,tiksliau per ja nelabai ejo su mama pasikalbeti,mergaite tiek daug man papasakoti turejo,netgi tai svarbu buvo,kad pas mane atvaziuojant mama jai nupirks juodus batukus su kaspineliais ir saldainiu su citrina  biggrin.gif nu fainuole negaliu  wub.gif

nenusibodot, tikrai ne smile.gif tiesiog maziau prie kompo sedziu, nes darbe nuolat i ekrana akis varvinu.. kad kazkaip nebera ka pasakot.. galbut daug ka sau laikau.. del darbo, tai kai dabar turiu kolege ir nereikia uz du dirbt, tai pasijaute, kad daug lengviau. darbo uztenka, bet kazkaip jau nebereikia panikuot, kad darbu kruvos stovi ir ryte beveik nesikeliu su ta mintim, kokie darbai manes laukia.. kitai savaitei buvusi pamaina pakviete i baliu. negaliu nevaryt.smile.gif
apie namus.. pasiilgau namu ir mamos, tik kazkaip nuvaziavusi nebemoku su ja bendrauti.. matyt nesusitaikau su ta mintim, kad ji paseno. su ja reikia daugiau kantrybes, tai stengiuosi but jai pakantesne. bet dziaugiuosi, kad ji pakankamai sveika ir gali savim pasirupint. vat. nuo kitu giminaiciu atitolau, su sesem santykiu nebepalaikau. viena uzpyko, o kitoms ir be manes gerai. su drauge irgi panasiai, susirado nauju draugu ir manes jau nebereikia.. daznai mastau ar as tokia bloga, ar cia zmones netike.. biggrin.gif
su B viskas taip pat. sakyciau gerai. as kaip visad ant jo rekiu, o jis manes niekad nesiklauso. biggrin.gif bet siaip savaitgali, kai lupinejo greipfruta padare isvada, kad gerai, kad mes kartu gyvenam. wub.gif
o siaip viskas gerai. siandien buvo tobulas oras wub.gif wub.gif labai laukiu pavasario.. wub.gif
apsiforminau ir vel dingstu. reik eit apsitvarkyt ir i lova smile.gif visoms po 4u.gif
oi o filmas Tukstantis ir viena naktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brangiakaile: 04 vasario 2014 - 21:31
Sveikos mielosios smile.gif

Siandien tikrai oras grazus,ir mes pagaliau buvom iseje i kiema smile.gif o vakare mano B isleido pasportuot,tai visai faina biggrin.gif dabar guliu lovoj jauciu,kaip skrandis pats save virskina,tai reik eit miegot biggrin.gif
Linut tikiuosi praejo tau 33?

Perlita draugaukit su ateiviu ka?nu taip nefaina kad nedraugaujat sad.gif kaip Leopoldas pasisakiau biggrin.gif

Brangiakaile smagu pagaliau tave paskaityt smile.gif ypac ta sakini apie jus su B biggrin.gif o serijalas kiek maciau reklama baigsis greit biggrin.gif kokia knyga dabar skaitai?

Dieter sekmes ryt pirma diena darbe smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 04, 01:18)

ODETUKO Perla,galėtu man ant kojų prigulti.Šalta man visą diena rolleyes.gif net ir po kaldra rolleyes.gif Fainuolė Perla.

LEDIME,ne šį receptuką tu kėliai į temutę?
http://www.beatosvir...ecipes/vafliai/D

gerai,kad priekyje parasei Odetuko biggrin.gif nes jei butum parasius tik Perla biggrin.gif

Aha sitie smile.gif savaitgali reiks kept smile.gif

Perlita ar desra jau padaryta? smile.gif
Atsakyti
Labuka,geriam vakarinės arbatos?

user posted image

DIETER,labai smagiai sužiūrėjau tavo foto.Moki tu jau daug su žaisliuku(fotiku) pažaisti.Yra į ką pažiūrėti.Tu labai man išgražėjus,lik ir pakūdus bigsmile.gif graži panelė esi.Plaukai wub.gif Komplimentai nuoširdūs.

BRANGIAKAILE,smagu tave girdėti!Nedink!Įdomūs tavo pasakojimai!Mes gi tavo draugės group.gif

ODETUK,vyresnėliui gal jau geriau?

ALINAZ,tas bilietėlis būtinas.Tau ODETUKAS paaiškino jau.Butinai jį išsiusk vyrui.Šiaip lyg oro uoste jeigu darai,tai 10€ kainuoja.Jie vietoje padaro,arba yra spec.aparatai gali pats pasidaryti.Ten lengva pasidaryti.Va čia nueik ir pažiūrėk,jeigu ko nesuprasi,klausk 4u.gif
https://www.bookryan...=en-lt#Security

ESPOSA,išvažiavot? ax.gif

Ačiu mergaitės,gyvensiu biggrin.gif 33 kankino tik vieną dieną ir puse nakties laugh.gif viskas jau liuks.

Ai dar,žiūrėk ODETUK,o kai darydavai iškrovas skirtumą kažkame jautei ir matei,ar nieko?
Man pOtiko žinok.Darysiu vėl biggrin.gif
Papildyta:
LEDIME,tu paskutiniu metu mane labai juokini lotuliukas.gif visad skaitau tavo postus ir šypsaus,arba žvengiu laugh.gif
Tu jau pamanei,kad ODETUKA kviečiu man ant kojų prigult! lotuliukas.gif
Oj tu,fainuole! wub.gif
Bet girdž,kaip faina,kad pasportavai,ane?Tokia pakūdus jauties,sutvirtėjus,ane? Kaip ir aš po iškrovos vienos dienos biggrin.gif

ODETUK,grait copy/paste daryk receptuko.Kito syk šuda aš tau beieškosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 04 vasario 2014 - 22:53
QUOTE(Ledime @ 2014 02 04, 21:38)
,ir mes pagaliau buvom iseje i kiema o vakare mano B isleido pasportuot,tai visai faina

Perlita draugaukit su ateiviu ka?nu taip nefaina kad nedraugaujat  kaip Leopoldas pasisakiau

gerai,kad priekyje parasei Odetuko nes jei butum parasius tik Perla 

Perlita ar desra jau padaryta?

kaip smagu thumbup.gif

pradedam draugauti..tiksliau as truputy atsileidau..bet jam teks ideti labai daug pastangu,nes as pastaciau ultimatiuma ir jis turi laiko pasirinti,kaip nori,kad butu toliau..nesileisiu i smulkmenas,nes sveciu kaip ir visose temose uzeina mirksiukas.gif pasakysiu tik,tiek,kad as ir taip labai kantri cool.gif bet,pasakei tikrai kaip tas katinas biggrin.gif

o ka tongue.gif

nea,mazius isisuko i tas lazdeles ryt vel reiks dasipirkt doh.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 04, 21:50)
Labuka,geriam vakarinės arbatos?

Ai dar,žiūrėk ODETUK,o kai darydavai iškrovas skirtumą kažkame jautei ir matei,ar nieko?

as su bananu rolleyes.gif

jezus paklausei dalyko,kury dariau pries beveik 20 metu doh.gif biggrin.gif neatsimenu ar ka jauciau ar ne,bet irgi pOtiko matyt rolleyes.gif

kaip Simukas? wub.gif

brangiakaile,vo kita sneka thumbup.gif smagu,skaityt kad tau viskas...na beveik viskas gerai..liudnoka,kad su sesutem tokie santykiai,drauge irgi kazkokia matyt netikusi schmoll.gif tu geras zmogus ir visai saves nenuvertink,tikriausiai tavo kely vis nevyke zmones pasitaiko,bet svarbu su B jums gera wub.gif

Dieter,foto dar nemaciau,bet rytoj butinai nueisiu apziureti,ypac dabar dar kai Linute taip isgyre jas bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 04, 22:00)
Bet girdž,kaip faina,kad pasportavai,ane?Tokia pakūdus jauties,sutvirtėjus,ane? Kaip ir aš po iškrovos vienos dienos

ODETUK,grait copy/paste daryk receptuko.Kito syk šuda aš tau beieškosiu

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pioneers.gif

a ir jums krenta ta reklama " turi automobily?Gauk pinigu per 1 diena ir pradek moketi po 3 menesiu" nu blin,jei as gaunu pinigu per 1 diena,o uz automobily tik po triju menesiu moket pradet,taigi prapilsiu as per tiek laiko tuos pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perla:): 04 vasario 2014 - 23:22
ODETUK,Simukas savam stiliui hihihi.gif su kiekviena diena vis įdomesnis,labai įdomiai kalba,kai jį daug kalbinu biggrin.gif tiek varo bachūriukas savo kalba,kad ohoho wub.gif kosulys dar valdo,baubas lyg po biški palieka.

Labai laukiu mamos.Kaip tik ir K bus savaitė atostogų,dar plius savaitgaliai,tai galės džiaugtis močiute abu anūkai.Nes kai į mokykla,tai grįžta 3.30 arba 4.15.Tada pamokų ruošimas ir į lova anksti guldau.O bus atostogos,tai super.Mama atskrenda 16 d. o K atostogos nuo 17 good.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 04, 22:22)
ODETUK,Simukas savam stiliui hihihi.gif su kiekviena diena vis įdomesnis,labai įdomiai kalba,kai jį daug kalbinu biggrin.gif tiek varo bachūriukas savo kalba,kad ohoho 

kosulys dar valdo,

Labai laukiu mamos.Kaip tik ir K bus savaitė atostogų,dar plius savaitgaliai,tai galės džiaugtis močiute abu anūkai.Nes kai į mokykla,tai grįžta 3.30 arba 4.15.Tada pamokų ruošimas ir į lova anksti guldau.O bus atostogos,tai super.Mama atskrenda 16 d. o K atostogos nuo 17 good.gif

fainuolis biggrin.gif

ot zaraza tas kosulys 4u.gif

kaip as tau pavydziu ax.gif wub.gif kiek laiko pasibus? mirksiukas.gif
Atsakyti