Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

labas rytas,
ledime,,matai ten tik dujinis katilas buvo,norejom pasitart del pakeitimo i malkini,o siaip viskas tiko,tai kazkas sekmad apziurejo ,o antrad jau rankpinigius padave,,kazkaip keistai,,,ir is vis kazkoks juokas ima -stovi stovi namai niekam nereik,,tik mes susidomim ras ir nuperka pries nosi,taip jau 3 parziopsojom,,kazkoks divas,,arba tas ponas is auksciau nenori kolkas ,kad mes pirktumem doh.gif
nieko siandien dar viena aziuojam ziuret,,jei patiks -nupirktas bus kitu kita sav lotuliukas.gif
simuliukui 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
As rasdama laiko pribegu paskaityti,bet kas sutrukdo ir nebeparasau.
adriu kaip nesmagu del namo,bet pagal savo patirti galiu pasakyti,matyt taip turi buti,juk pas mus ir visokiu trukdziu buvo su tais sodais, o dabar viskas viename bus. 4u.gif Taigi manau dar geresni rasit 4u.gif
dieter smagu is taves naujienu suzinoti 4u.gif
visos laikotes gerai, saunuoles 4u.gif
Mes ir nieko viskas ok, laikas bega,jau b ir atostogos i gala eina, o dar tiek darbu laukia, susimasciau reikia geliu sodintis, juk reiks nemazai grazinti aplinka biggrin.gif tipo darzininkyste jau pradesiu uzsiimineti lotuliukas.gif Mergytes gerai,vakare pas kardiologe vaziuosim profikalktiskai pasirodyti, mums kas metus reikia tai kaip ir laikas smile.gif Laikas bega greit, nespeju inokit gaudytis, pirmadienis,penktadienis, ir vel is naujo.
Kas su manimi kavytes gerti nori 4u.gif
Atsakyti
Laba.
Segut,kavinames drinks_cheers.gif

Linut,ligos nuo musu kol kas nesitraukia, as dar laikausi..Simukui 4u.gif kaip siandien nuotaikos? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes
as kavuoju drinks_cheers.gif
adriukas linkiu, kad rastumet sau namuka 4u.gif na matai, dabar labai zmones bijo, kad kitamet ives eura ir viskas pabrangs ziuariai, del to staigiai superka nekilnojamaji turta
anila maziui 4u.gif
lediem aha studentsikai bus vakariene biggrin.gif
o pietum uztat gavau pas sese naminiu kijevo kotletu thumbup.gif
sian superku vyrui paskutinius dalykus siuntinukui jau ir perduosiu draugei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,išsikepėm su Simuku draugiškai karštų sumuštinių.Labai skanūs gavos.
Vaišinam!

user posted image

ODETUK,sveikit ***** sad.gif 4u.gif
Simukas koso.
Nuotaika normali,ačiū,nekažką,bet gyvent galima.

Laukiu pavasario,gražių drabužių prisipirkus esu,ypač patenkinta esu,natūralios odos striukyte,panašaus modelio senai norėjau,bet kainos nesveikos visur,o dermantino tai man nereikia schmoll.gif geriau tada nieko blush-anim-cl.gif o čia pist kaip iš giedro dangaus,per išpardavimą paskutinį didį nučiupau thumbup.gif pasipuošiu,tada gal nuotaika pagerės hihihi.gif o tai ilga striukė su kapišonu ir ilgi batai jau vėžį varo,pas mus gi amžinas lietus ir vėjas.Botų reikia būtinai paieškot.

ALINAZ,ką vyrui nupirkai lauktuvių,be maikės?

ADRIU,nepergyvenk,reiškia nelempta buvo.Gyvent turit kur,namai savi yra.Rasit tikrai.Skubėti nėra kur.
Sekmės! group.gif

SIGUT,jaučiu pavėlavau su kavos gerimu,aš dabar einu pasidaryti kavos.Jungsitės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 06 vasario 2014 - 15:28
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 06, 16:27)

SIGUT,jaučiu pavėlavau su kavos gerimu,aš dabar einu pasidaryti kavos.Jungsitės?

Tai niekis pakarotina galima gerti 4u.gif
Eina sau kaip as noriu kokios grazios trumpos sviesios nes tik juodas turiu, bet pirma reikia numesti pilva ir barankas apie ji, nes jau siutas imataip pasitaisiau per metus doh.gif jau paciai baisu darosi doh.gif
laukiu b greit varysiu namo vaikus pas gydytoja ruost.
Atsakyti
Linut,as su arbata,nezianu ar spejau rolleyes.gif

laukiu ir as pavasario ziauuuriai..pas mus jau vieni medziai kaip graziai zydi wub.gif

sakai,prisipirkai grozio,tai jau atsibodo ta ziema,norisi ka lengvesnio uzsimesti mirksiukas.gif as ir noriu i parduotuves,pas mus jau baigiasi didieji ziemos ispardavimai,ale gal ka dar rasciau gero,tai cia kaip vaistas butu nuo visu ligu rolleyes.gif

sumustiniai skaniai atrodo,as irgi siandien galvoju tokiu ale uzkandeliu pridaryt,mazu sumustinuku su desra,cesnaku,suriu ir majonezu,mums visiems patinka,o ir antigripinas i sudety ieina ax.gif

adriu,nepasakysiu nieko naujo,matyt jusu namas dar laukia 4u.gif

vakar vakare su mazium diskutavom apie istorija,pradejom nuo keliu milijonu metu pries musu era,nu idomiai taip ir jis pats jau kiek galvelej ziuriu informacijos prisikroves,saunuolis mano wub.gif

segut,o kodel profilaktiskai reik pasirodyt pas kardiologa jms kasmet?turit kokiu bedeliu?beje,kaip tas diedas tau patvarke nugarike? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perla:): 06 vasario 2014 - 16:27
anila lauktuves: laisnukai, vytinta dersyte, grikiu kruopos, juodas sokoladas musu 4u.gif
perla sakai diskutavom apie istorija thumbup.gif
sega sakai pavasariu kvepia tai ir rubu nauju norisi bigsmile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Vakar nebuvo kada parašyt, grįžus po darbų radau B sėdintį benaršantį visko, paskaičiau per telefoną ir išėjom abu smile.gif

Šiandien anksčiau baigiau, tai parėjus užkandau ir prisėdau parašyt smile.gif
Nieko negaminu, tik sumuštinius pusryčiams, du kartus per dieną maitina darbas, net kai turi laisvą dieną gali ateit ir pavalgyt biggrin.gif O kai iki darbo tik 5min kelio - gaminti visai neapsimoka... laugh.gif
Pats darbas, kambarių tvarkymo, pusė velnio, tik jų patalynė užmušanti, atrodo kaip agro plėve aptraukta, visai neslidi ir dar dvi dvigulės antklodės į vieną susiūtos ir sunkokos... doh.gif Sistema man pas juos nelabai patinka... neturi normalių šluosčių langams ir veidrodžiams, paduoda paprastą skudurą kuris pūkuoja, o tada vaikšto ir tikrina ar gerai nuvalei... doh.gif Bent jau priemones duotų visas...
B pasisekė labiau, jis visą laiką vaikšto kartu su vaikinu ir plepa, kalba tobulėja, o man š... merginos iš Vengrijos, sunkiai liežuvį verčia, tarpusavyje tik sava kalba kalba, tad man su kalba stagnacija... smile.gif
Vakar pagaliau pasakė kaina už kambarį, tai iškart nusprendėm kito ieškotis laugh.gif Pirmą savaitę apmokės viešbutis, o toliau žiūrėsim ką pavyks rasti smile.gif
Tai toks mano reziume ir pliusų ir minusų smile.gif

Adriu, imk 4u.gif
Perla, sveikatos vyrams, o tu nepasiduok mirksiukas.gif
Anila, joa... guminių ir man reikia, plius dar reikia neperpučiamos striukės, nes su paltu man čia ne pyragai kai nuo vandens vėjas ir pastovi dulksna smile.gif
Alinaz, skaniai tu čia, gero pakavimo ir linkėjimų siuntimo mirksiukas.gif
Sega, o tu pas mus barbė devindabė, užsisukus vis, nepamiršk pailsėti mirksiukas.gif

Keliauju savų reikalų tvarkyt smile.gif Kai tik vėl turėsiu laiko prisėsiu smile.gif
Atsakyti
dieter sauniai jum sekais, suanoliai 4u.gif svarbu tiket kad rasit gera kambariuka ir darbe prasimusi kalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2014 02 06, 10:32)
labas rytas,

laikysim ciurikus 4u.gif

QUOTE(sega01 @ 2014 02 06, 11:57)
Laikas bega greit, nespeju inokit gaudytis, pirmadienis,penktadienis, ir vel is naujo.

man tas pats smile.gif

QUOTE(Perla:) @ 2014 02 06, 12:05)

sveikatos seimynai, o tu nesusirk smile.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 06, 15:27)

noreciau karstu sumustinuku smile.gif niam niam..

QUOTE(Perla:) @ 2014 02 06, 16:24)
laukiu ir as pavasario ziauuuriai..pas mus jau vieni medziai kaip graziai zydi  wub.gif

parodyk smile.gif rolleyes.gif
ir as laukiu pavasario.. dabar kai sauleti ir siltesni orai, tai taip ir traukia i lauka smile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Simukui ir Odetuko vyrams sveikatos 4u.gif 4u.gif adriu del nesekmiu 4u.gif 4u.gif

Dieter, Linut nenunese jusu dar liutys unsure.gif ziauru kas dedas verysad.gif

vakar lindau i albumuka, sugebejau tik A wub.gif ir Simuko wub.gif foto perziuret, kokie abu fainulkos, ot laimingos mamos wub.gif wub.gif 4u.gif
buvau ismesta kokius tris kartus, nes mano pastas ir gmail'e tai po keliu minuciu isregistruoja, truko kantrybe, o ka jau kalbet apie savu ikelima...Dieter gal tu zinai kaip ten ka sureguliuot kad manes automatiskai neismestu rolleyes.gif

kepu Beatos vaflius essen.gif
Atsakyti