Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 07, 18:07)
Junkit telikus žiūrėti olimpiados atidarymą good.gif

ziurim ziurim bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Ledime @ 2014 02 07, 19:14)
O siaip ta tema kalbant tai as i kai kurias sukneles neilendu del ()(),bet tokiu nedaug tai negaila

Perlia kaip tavo titanikas gyvuoja?

Siandien gavau fotodrobe su A maziuko foto <3

buvom per pietus kieme,tao toks geras oras,tik purvas kaip nesas i namus..

Tiesa A labai fainiai moka zodziu sako brr ir su pirstuku per lupas brauko,nu gal supratot ka turiu omenyje  ir man taip daro ir sau

man po maitinimo,buvo labai apmazejus krutine,liko mazesne nei turejau iki vaiku gimimo ax.gif

ziauriai koseja,o kosint sake galva i keturias dalis dalinas unsure.gif nezinau,net ka jam jau pasiliulyti doh.gif nu,bet gal kaip nors..isplauks rolleyes.gif

parodyk,ka bigsmile.gif

tai sniego pas jus nera jau?

wub.gif dar pora menesiuku ir jau svesim jo 1-rius metukus wub.gif

ai,o man siandien sefe pasiguode,kad jos dukra prarado savo leliuka,truko savaites iki 3men. nestumo..gaila, taip lauke ji unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 07, 22:41)
D
man po maitinimo,buvo labai apmazejus krutine,liko mazesne nei turejau iki vaiku gimimo  ax.gif

ziauriai koseja,o kosint sake galva i keturias dalis dalinas  unsure.gif nezinau,net ka jam jau pasiliulyti  doh.gif nu,bet gal kaip nors..isplauks  rolleyes.gif

parodyk,ka  bigsmile.gif

tai sniego pas jus nera jau?

wub.gif dar pora menesiuku ir jau svesim jo 1-rius metukus wub.gif
ai,o man siandien sefe pasiguode,kad jos dukra prarado savo leliuka,truko savaites iki 3men. nestumo..gaila, taip lauke ji  unsure.gif

zinai,kad po maitinimo sumazes,bet jeigu bus mazesne nei buvo tai nekazka tada nekazka sad.gif tikiuosi bent tokia kokia buvo liks..

Ojej kaip nefaina,vargsiukas sad.gif

Pabandysiu savaitgali nufotkinti smile.gif

Na dar kai kur tokie ploni balti lopineliai,bet slapia visur smile.gif

Aha tikrai jau gana greit <3
Kaip gaila:( o cia pirmas,ar jau turi vaikeli?

Linut ka drauges leliui isrinkai? smile.gif

Alina Vytautei sveikacikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 02 07, 20:29)
zinai,kad po maitinimo sumazes,bet jeigu bus mazesne nei buvo tai nekazka tada nekazka sad.gif tikiuosi bent tokia kokia buvo liks..

Kaip gaila:( o cia pirmas,ar jau turi vaikeli?

nu,kaip ,pvz. man po maitinimo sumazejo,bet paskui po kazkiek laiko ziuriu vel atsistate,tikrai neliko visam laikui mazesne 4u.gif

antras,turi sunely,kuriam birzelio men. sueis 2 metukai wub.gif nenorejo ji daryt didelio tarpo tarp vaikuciu,tuo labiau,kad ir metu jai 35

uzsimane mazius virto kiausinio,einu virti,vaiko noras man isakymas cool.gif
Atsakyti
Zinokit uzbegu,ant smugio,bo noriu pasakyt kad atidarymas nepOtiko schmoll.gif jau toks lievas,kad uj!
LEDIME,man paskutiniu metu nereali!!!! Jos linkėjimai apsimyžt varantys laugh.gif bet žinau,kad nuoširdūs.
Na nieko,kai grišiu pas mamą aš judu su A nukamuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 07 vasario 2014 - 23:35
Sveikutės;),

praleidau kelias dieneles rašliavos, bais tikiuosi pasitaisyt, ale kur tą laiką pirkt? doh.gif

Tikiuosi visos ir visi sveiki, bučkiai mažiams;)

Nieko nepadarau, o vis bėgu doh.gif , kažkoks nesąmoningas periodas, o dar lietus vietoj sniego doh.gif

esposa, mačiau pavasarį fb, hmmm, kai Anilos mama išlėks namo, lauksi? blush2.gif

P. S. pasitaisysiu;)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Selme bigsmile.gif wub.gif pasakok greit, kuo taip uzsiemusi,truksta taves cía labai mirksiukas.gif

Labuka
Ale kokios visos siandien uzsiemusios ax.gif

As nesenai gryzau, pietauju skaniai, vyro pagamintus pietus, paskui pasikavinsiu, pailsesiu ir eisiu namus apsitvarkyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 08, 16:49)
Selme  bigsmile.gif  wub.gif pasakok greit, kuo taip uzsiemusi,truksta taves cía labai  mirksiukas.gif

Labuka
Ale kokios visos siandien uzsiemusios  ax.gif

As nesenai gryzau, pietauju skaniai, vyro pagamintus pietus, paskui pasikavinsiu, pailsesiu ir eisiu namus apsitvarkyt  smile.gif

Nėr labai ką pasakot, išeičių iš padėčių ieškau ir tiek ax.gif
Paskaitau nuolat, va bais norėjau apie vaikiukų auklėjimą ir tas visas ''niannių'' laidas pasisakyt, bet tik prisėdu monologui ir vis kas išlenda doh.gif

drinks_cheers.gif , tai jau rimtai baliavoja ar po balių ilsisi unsure.gif

Na tai ką tokio skanaus marsiečiai gamina?wink.gif

Aš ir apsitvarkiau, dabar trumpom rankovėm šildymą išjungus, visur langus atidarius smile.gif

Porą kokteiliukų ir eisiu į pirtį ir baseiniuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2014 02 08, 17:47)
Nėr labai ką pasakot, išeičių iš padėčių ieškau ir tiek :

Paskaitau nuolat, va bais norėjau apie vaikiukų auklėjimą ir tas visas ''niannių'' laidas pasisakyt, bet tik prisėdu monologui ir vis kas išlenda doh.gif

drinks_cheers.gif , tai jau rimtai baliavoja ar po balių ilsisi

Na tai ką tokio skanaus marsiečiai gamina?wink.gif
Aš ir apsitvarkiau, dabar trumpom rankovėm šildymą išjungus, visur langus atidarius smile.gif

Porą kokteiliukų ir eisiu į pirtį ir baseiniuką wub.gif

Ñu,greiciau tau jas rasti 4u.gif

Va,o tavo nuomone siuo klausimu labai idomi bigsmile.gif galetum atradus laiko pasisakyt mirksiukas.gif

Gal geru oru dziaugiasi g.gif

Fideuá su vistiena smile.gif

Gero pasipirtinimo cool.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Rytais prieš darbą paskaitau jus, bet tingiu kompą jungti, kai pareinu B prie jo prilipęs butų/kursų/darbų ieško, o kitą vėl tingiu jungti laugh.gif B išėjo dar į darbą, tai kol laisvas kompas parašinėsiu smile.gif

Perla, tu irgi tą patį dirbi, ane smile.gif Na, darbas kaip darbas, aišku ne tas pats kas sėdėt visą dieną ofise prie kompo, bet savotiška patirtis, tik štai kalbėjimo man trūksta smile.gif Nors šiandien su kita mergina poroje buvau, tai truputį daugiau paplepėjau smile.gif O šiaip viliuosi, kad perkels kur nors kitur, nes pasak vieno kolegos per daug merginų kambarius tvarko ir per daug portjė yra, tai kažką atleis... tikiuosi, kad ne mus, o jei ir mus, įmonė pagal sutartį įsipareigojo toliau kitus darbus surasti smile.gif

Kam trūksta ant (.)(.) galiu nuo savęs vieną dydį duoti hihihi.gif
Beje, B kažkur gydytojų tyrimą skaitė, kad maitinant vaiką ir po truputį mažinant maitinimą su laiku, ne staiga nutraukus, krūtinė nesumažėja, bandė mane apšviesti vyras laugh.gif

Kaip smagu, kad Ispanijoj šilta... pavydu biggrin.gif Nors pas mus irgi nėra šalta, jei ne vėjas... visą naktį taip lijo ir vėjas pūtė baisu, o ryte einant maniau, kad nuneš mane... smile.gif

Pamiršau ką dar pakomentuoti norėjau... doh.gif
Ir šiaip - draugam duok ataskaitą kaip sekasi, tėčiui, mamai... paskui visai pamirštu ką kuriam jau sakiau laugh.gif
Rytoj turim laisvą dieną, ryte eisim buto nuomai pasižiūrėt, o po to į kitą miestą truputį į parduotuves smile.gif

Prisiminiau bigsmile.gif
Anila, jo kainos geros... pasidariau išvadą, kad mažuose miestuose taip - mažai nuomoja, tai ir kelia kainas kaip tik gali... pvz mes per mėn sumokėtume 520 per mėn ir turim viskuo dalintis su daugybe žmonių ir plius šalta, o radom vieno miegamojo butą už 480 per mėn su viskuo, baltai visi yra, internetas yra ir dalintis nereikės, patys sau šeimininkai...
Prieš kelias dienas B paprašė pledų gal turi, nes naktį šalta, moteris atnešė ir kad pradėjo atsiprašinėt, kad sorry jei jūs nelaimingi, prašykit viešbučio, kad kitą vietą surastų jei negerai ir t.t. bais nemalonu pasidarė... smile.gif

Baigiau vieną knygą, Kaulų miestas, dabar eisiu filmą pasižiūrėt... ir pradėjau jau antrą dalį skaityt smile.gif Ledime klausė ar įdomi, savotiška, dabar kažkaip ant fantastikos pratraukė mane... biggrin.gif

Gero likusio savaitgalio ir iki kitos savaitės oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 08 vasario 2014 - 20:32
Dieter,as viesbuty pradejau dirbti tik atvaziavus,tvarkiau tik kambarius,dabar kur dirbu kambariu tvarkymas vienas is mano darbu,bet cia visiskai kitaip vyksta tvarkymas ir mano darbas neapsiriboja tik kambariu tvarkymu..aplamai kiekvienas darbas savotiska patirtis..o kiek jus zadat tam viesbuty dirbti?..galvojau,kad TB cia studijuos ar dirbs pagal specialybe...o tu nekalbi laisvai angliskai?nu,zodziu,kazkaip visai as cia susimakalavau blush2.gif bet,kaip suprantu,esi patenkinta mirksiukas.gif
ai,sakai gali papuliais pasidalinti biggrin.gif o tu palauk,neskubek,nezinai kokio dydzio vaikai paliks juos,gal liks kaip svyruoneliai,o busi jau viena dydy atidavus tongue.gif biggrin.gif o Kaulai tavo gyvenime nesibaigia,tai filmas,tai knygos biggrin.gif

dar prisiminiau..ir man nepatiko olimpiados atidarymas schmoll.gif net nedaziurejau iki galo..

Linut,kur dingusi siandien? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perla:): 08 vasario 2014 - 21:13
Veža kiškis briedį 200 km/val. greičiu su britva ir klausia:
- Apsimyžai?
Briedis:
- Aha!
Kiškis:
- Palauk, apsišiksi - stabdžių nepasiekiu...

lotuliukas.gif pakele nuotaika tas kiskis lotuliukas.gif
Atsakyti