Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

Perla, net nežinau, kelis mėnesius gal... kol truputį apsiprasim čia būdami ir rasim kitus darbus kokiam kitam mieste. Kaip čia pasakius su ta kalba, filmus puikiai suprantu, galiu knygas skaityti, aišku bus pavienių žodžių kurių nesuprasiu, bet viso konteksto tai neišdarkys, tik su pačia kalba gal kiek sunkiau, nes nevartojama užsimiršta... darbe mažai reikėjo jos, o kai vien filmus girdi nėra tas pats kas kai pati kalbi. Tereikia truputį pabendrauti ir bus ok smile.gif
Nieko tu nesusivėlei, viskas ok, gal tik aš ne taip viską papasakojau smile.gif B nestudijuos... na ne taip kad įstotų į univerą ar pan, tiesiog yra egzaminai, kurie nuo jokio univero nepriklauso ir jiems reikia pasiruošti, ruošiasi savarankiškai visi (viso pasaulio aktuarai) ir tiesiog išlaikyti, tai sakė apsipras čia ir laisvu laiku eis į biblioteką mokytis. Darbas pagal specialybę jo svajonė kurios siekia, tačiau dabar tai nelabai realu, čia niekas nepriima su vienu egzu (viso jų 19) ir galima sakyti be patirties, na jis tuos dalykus išmano ir moka apskaičiuoti ką reikia, bet LT dirbo ne visai tokį darbą, kas kad su skaičiais ir prognozėmis, plius kalbos reikia tikrai labai laisvos, taip kaip LT kad kalbėtume smile.gif Na tikiuosi supratai kas ir kaip čia su mumis yra smile.gif Manau pradžia gera, nereikėjo vos tik atvykus jaudintis dėl darbų/būsto paieškos smile.gif Vis ieškosim kitur didesniuose miestuose, kol abu pasieksim ko norim smile.gif Gal net kitas šalis išmėginsim, gi taip smagu bigsmile.gif Ai, tiesa dėl gyvenamos vietos, viešbutis surado, nesakė nieko, patiems pirmomis dienomis jaučiu stresas būt didelis buvęs, nebent jie pas save apgyvendinti galėjo... kainos nesakė, pirmą savaitę jie apmoka patys, toliau jau mes... bet tikimės, kad greit rasim kitą ir bus rami galva smile.gif

Sakai visko gali būti su tais... (.)(.) hihihi.gif Net neabejoju, tai jau liepiau B sutaupyt man 10 000 ir kai jau bus po visko ir bus tik \./\./ tai galėsiu pasitobulinti hihihi.gif Gal net iki tokių ( . )( . ) lotuliukas.gif O tai būtų!!! thumbup.gif lotuliukas.gif

Kaip gi aš be kaulų... gerai, kad priminei dar ir serialo serijų yra laugh.gif Nors cha, antra knyga Pelenų miestas, o trečia Stiklo miestas liezuvis.gif Gi sakau ant fantastikos patraukė... Čia kaip visada nereikia iš nieko dyvintis, nes pačiam prilips doh.gif Kažkada pasijuokiau, kad B tokios knygos ir filmai patinka ir še kad nori... biggrin.gif

Anekdotas super, susijuokiau balsu... lotuliukas.gif

Gal kokį vakarą įrašą pasižiūrėsiu atidarymo, smalsu kas ten tokio buvo, gaila nėra tv, norėčiau šiuolius nuo tramplino pasižiūrėt ir kaip su snieglentėm vartosi - šios dvi man labiausiai patinka smile.gif

Filmas baigėsi, susitvarkiau nagus, tuoj B baigs darbą, eisiu dar knygos paskaityt, iki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla:) @ 2014 02 08, 22:30)
Veža kiškis briedį 200 km/val. greičiu su britva ir klausia:
- Apsimyžai?
Briedis:
- Aha!
Kiškis:
- Palauk, apsišiksi - stabdžių nepasiekiu...

lotuliukas.gif pakele nuotaika tas kiskis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Laba ryta!

user posted image
Atsakyti
Labas rytas.
Linut, aciu uz pusrycius bigsmile.gif kur vakar buvai prapuolus? mirksiukas.gif
Dieter, aciu uz apsvietima, dabar aisku, kol vel nepamirsiu rolleyes.gif

Kaip gera kai laisvadienis thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes
o kokios vaises bigsmile.gif niam niam , kaip tik ant nakties lotuliukas.gif
atidirbau, pabuvom kavinukei su drauge kavos thumbup.gif
dabar vandens proceduros vaikui ir man pasilepinimui thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif group.gif

user posted image

Išlydėjau K,jis važiuoja traukiniu su klase i planetariumą bigsmile.gif jaučiu jam patiks cool.gif

Šeštadienį lankėm draugus,kurie Sausio 29 d susilaukė mažiuko wub.gif koks gražus kukulis,toks kaip kelių mėnesių jau bigsmile.gif

ODETUK,kaip sveikatėlės?

Visom po heart.gif
Augustėliui bučka :* heart.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Simukui wub.gif

Linut faina K bus,smagu eskursijos thumbup.gif Noreciau as i kokia eskursija taip su gera kompanija autobusu bigsmile.gif Kokia dovanele maziukui isrinkai,koks vardas?Kaip mamyte jauciasi? mirksiukas.gif Miela tie mazi vaikuciai,kazkaip atrode vis,kad dar daug laiko galesiu mazu leliuku dziaugtis,o jis taip greit auga wub.gif ir supranti kad tos akimirkos tokios isimintinos wub.gif
Ar Simukas sveikas? 4u.gif

Selme labai idomi ir man tavo nuomone,tikiuosi pasireiksi mirksiukas.gif

Dieter is kart jaucias kad tau UK geriau is kart rasyt normaliai pradejai kaip senoji Dieter thumbup.gif

Perlita ar jau sveiki jus visi? smile.gif

Mano meile miega, as keksiuku prikepiau ir laukiu mamytes ax.gif
Savaitgalis buvo labai neblogas,vakar buvau su draugem susitikusi kavytes ir pyrago tai jaukiai pasibuvom,uzvakar visi trys parke pasivaiksciojom per A miegeli ax.gif

Beje isimylejau is naujo avokada,dabar pusrycimas duona,avokadas ir pomidoras nu pasaka kaip skanu thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Knygu skaitytojos gal parekomenduosit koki gera puslapiuka,kur galima skaitytas/norimas perskaityti knygas susideti ir pan.Na gal isivaizduojat apie ka kalbu smile.gif
Atsakyti
LEDIME,atnešė sumuštinuką,aš kavos smile.gif

user posted image

Simukas pakoso,retai,bet pakoso.
Draugės berniuko vardas Timūras.Ji rusė,B lietuvis.Labai gražus lele.Galėsiu foto įkelt į albumą vėliau.Dovanojom auksinę apyrankę.Tuoj paieškosiu foto. 4u.gif
Mamos kaip laukiu wub.gif sekmadienį jau pamatysiu wub.gif net nesitiki wub.gif

LEDIME,už jaukų ir smagų savaitgalį heart.gif
Papildyta:
Va tokią apyrankę dovanojom.Dar atviruką,rožių puokštę ir žinoma gražiai supakavau wub.gif labai stengiausi blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
Tiesa DIETER,jeigu kelsites į butą,tai sužinok kaip ir kas.Nes reikia susimokė council tax'us,kurie nėra maži + elektra/dujos/vanduo,tai irgi bapkių daug išeina ir dar plius nuoma.
Aš tik tarp kitko.Nes kiek suprantu norit butuko ieškoti,tai noriu,kad žinotum 4u.gif

ODETUK,kaip titanikas?Kaip vaikai?

Man,tai juokingi labai LEDIMES postai,visad nuotaiką pakelia biggrin.gif
Sako,Alinačka,Linačka,gražuola,pirma merga ir t.t. ai dar lūžau iš to,kad jeigu papai būt didesni,netilpčiau į naują kožą.Kaip žvengiau laugh.gif
B kaip į durnę pažiūrėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
oi kokie valgiai bigsmile.gif
bet nieko nenoriu blush2.gif prisivalgiau pas mama lotuliukas.gif ir dar namo pridejo doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau juodos duonos,avokadų ir pomidorų.Nifiga nenoriu,kad LEDIME viena jiestu tokius sumuštekus hihihi.gif Aš irgi pusryčiams tokius jiesiu hihihi.gif Ačiū LEDINMETĘ ( hihihi.gif ) už priminimą heart.gif
Bet šinde aš nk nejiedu,bo man iškrovą prieš rytojaus pakrovą laugh.gif

Ka veikiat?
Aš verdu ryžius vaikams.K nori pieniškos makaronų sriubytės essen.gif
Atsakyti
sveikos.
vaikinai mano sveikii,tfu,tfu ,vyras dar koseja,ale dabar jau nezino a del nevisisko pasveikimo ar del rukymo,todel nurasau rukymui ir vaistu daugiau naudot neduodu cool.gif

Linut,kokia prabangi dovana bigsmile.gif ,as draugiu vaikams niekada tokiu dovanu nedarau blush2.gif manau,kad exkursija K patiks cool.gif

Ledime gero vakaro su mamyte wub.gif

avokado as nemegstu schmoll.gif man avokadas lygu muilas blush2.gif

lyginu patalyne ir nervas nelaiko,kaip as nemegstu lygint doh.gif pailsejau einu toliau lygint..
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 10, 17:38)
Man,tai juokingi labai LEDIMES postai,visad nuotaiką pakelia
Sako,Alinačka,Linačka,gražuola,pirma merga ir t.t. ai dar lūžau iš to,kad jeigu papai būt didesni,netilpčiau į naują kožą.Kaip žvengiau
B kaip į durnę pažiūrėjo

Smagu,kad pralinksminu biggrin.gif Savekes mes ant bazaro biggrin.gif

Labai grazi apyranke,net nesu tokiu macius bigsmile.gif O vardas labai idomus berniuko,dar tokio negirdejus mirksiukas.gif
O antibu kursas jau baiges?
Soskes jau atsikratet,nes lyg ir minejai kazka tokio mirksiukas.gif ?

QUOTE(alinaz @ 2014 02 10, 19:35)
bet nieko nenoriu  prisivalgiau pas mama

pas mamyte visad taip bigsmile.gif

QUOTE(*Anila* @ 2014 02 10, 19:49)
Nusipirkau juodos duonos,avokadų ir pomidorų.Nifiga nenoriu,kad LEDIME viena jiestu tokius sumuštekus  Aš irgi pusryčiams tokius jiesiu  Ačiū  LEDINMETĘ ( hihihi.gif ) už priminimą

Ka veikiat?
Aš verdu ryžius vaikams.K nori pieniškos makaronų sriubytės essen.gif

Ot kokia,sakai jei jau ae jiedu ir tau reik biggrin.gif Nu gerai kartu gi smagiau biggrin.gif
O jau kaip pavadinai mane,graziai visai,kazkodel meta primena,o metu arbata as megstu bigsmile.gif Nes kai registravaus tai nezinau kaip as toki sau nika sugalvojau,bet kazkaip keist tingejau ax.gif

As A uzmigdziau (dabar jau kelinta diena migdau anksciau apie 7 val) tai ziurejau ar veikia senuciukas mano mp3,tai veikia,senu dainu dar is mergautiniu laiku pilna biggrin.gif as dar audo knyga isirasiau bus ryt pasiklausymo parke kai A veziosiu thumbup.gif
Ai dar Kersto laukiu, cia serialas jei ka biggrin.gif

Odetuk gal tu skaniai avokado nevalgius?Na vienas jis man irgi neskanus,bet salotose,ar uztepas pvz vietoje sviesto tai labai gradus,plius ant jo druskytes,pipiriuku galima uzberti smile.gif
O as patalyne tik A lyginu blush2.gif Savo kazkaip ispurtau isskalbta gerai,nu tikrai ji man nebuna lamdina,na gal ne tokia tobula kaip islyginta,bet tikrai gera g.gif
Atsakyti