Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynių ženklo merginos

QUOTE(Šelmė @ 2014 03 01, 20:09)
Šaunuoliai drinks_cheers.gif, mums bus dvejais mažėliau blush2.gif

ir gerai laika dviese leidziat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinaz @ 2014 03 01, 21:19)
ir gerai laika dviese leidziat bigsmile.gif

Na jo blush2.gif , su mano ir jo giminių patirtimi, tai iškart kai ''dėsim'' dvynukus/trynukus, tai dar pasibūsim dviese prieš tai;), savanaudžiai mes...wink.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Vvarliokas, jei mėgstat medų - sumaišyk jo su cinamonu ir po a. šaukštą kasdien arba medus, tarkuotas imbieras ir citrina thumbup.gif

Noriu tv įsigyti iki Brazilijos čempionato, jei ne, visą laisvą laiką praleisiu pub'uose ir pragersiu pinigus doh.gif laugh.gif Čempionatus visada žiūriu bigsmile.gif

Aš truputį atsilikau nuo visų Ukrainos įvykių... tv ir žinių nematau, o paskaityt patingiu... dar prasideda visų skambinimai skype, tai šviestis nelieka laiko doh.gif

Bet reiktų susiimti... nes daug laiko velniai žino kam paleidžiu... Suprasčiau jei dar namus tvarkyt reiktų ar valgyt daryt, o dabar nieko tokio... po darbo visas laikas laisvas smile.gif
Atsakyti
Selme reiks gal kai bus B atostogos i darziuka uzrasyti A smile.gif Siaip planuoju leisti nuo 2m. nors noreciau gal nuo 3m. Na ziuresim kaip cia bus dar yra laiko ir daug ivairiu klaustuku smile.gif
O ivykiai Ukrainoje labai baisus sad.gif
Dieter tapsi pabu selme biggrin.gif
Kada cia tas cempionatas?smile.gif Va kuo nesidomiu tai sportu...
Atsakyti
Na manau visi mes žinom tas pagrindines taisykles sveikatos palaikymui ir manau stengiamės jų laikytis - tai grynas oras, aktyvus poilsis arba sportas ir taisyklinga mityba. Atrodo valgom taisyklingai. Maistas naminis, daug daržovių, pagal galimybes įvairus - atrodo gebu atsirinkti ką į burną dėti (nuo pat vystyklų ir vaikams kalu, kad jie ne šiukšledėžės ir svarbu tai ką valgom, kaip valgom), bent iki šiol taip maniau... nors paskutiniu metu pradeda atrodyti, kad to kaip ir mažoka. Tiesa į lauką mes einam tik tada kai jame buti smagu. Čia aš ne apie temperatūrą. Net jai ir šalta bėgiojant nesušalsi. Aš apie lietų, didelį vėją, ar šlapdribą... Nesam labai jau užsigrūdinę, bet maniau kad ir ne lepšiukai.. mėgstam aktyviai leisti laisvalaikį - kitokio sporto mano mažiai dar besuprastu... bet va sergam ir viskas g.gif
Kas liečia Ukrainą... Kažkodėl labai dvilypiai jausmai kalbant šia tema doh.gif Dabar laikausi pozicijos, kad iš toli ir žinant tik tai kas pateikiama žiniasklaidoje (ne faktas, kad piešiama situacija ir yra būtent tokia) labai jau slidus reikalas teigti okupacija čia ar tiesiog per didelis didžiųjų šalių kišimasis į Ukrainos politiką... Pakankamai daug kišimosi ten ne tik iš Rusijos, ir JAV bent jau garsiai skalambija...
Atsakyti
Tiesa,kad nebutinai yra taip kaip raso spauda. Man beje labai patiko knyga "Ekonomikos smogiko ispazintis", i daugeli dalyku priverte paziureti kitu kampu. Labai rekomenduoju.
O del ligeliu, na yra posakis,jog vaikuciai turi savas ligeles susirinkti iki kol imunitetas susiformuoja,o tai ivyksta tik apie 6-7 m. Labai linkiu greiciau is ligeliu issikapstyti.
Atsakyti
Dėl imuniteto - tai kiekvienam savo, bent vaikams blogo oro nebūna, bet va yra tokių, kurie tiesiog atserga savo...

Dėl Ukrainos ir dvilypumo - galima ginčytis, samprotaut, bet ar kuri paneigsit, kad jėgos struktūros yra netoleruotinos laisvoje šalyje?..., anyway..., čia ne ginčo objektas, man giliai dzin ant politikų ir kainų skirtumų, bet žmogiškai gaila žmonių...

Ledime, labai linkiu, kad kuo vėliau į daržiuką keliautumėt;), vistik tokios mažos gražios dienos taip greit prabėga, jei tik yra galimybė, mėgaukis;)
Atsakyti
Tai vat Selme ir man taip gaila bus ji i darziuka isleisti ,kazkaip 2m. man dar tokie mazi tie vaikuciai..
As kai pati darzelio nelankius tai man is vis tas darzelis baugu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 03 01, 23:18)
Tai vat Selme ir man taip gaila bus ji i darziuka isleisti ,kazkaip 2m. man dar tokie mazi tie vaikuciai..
As kai pati darzelio nelankius tai man is vis tas darzelis baugu biggrin.gif

Dar nemažai laiko, gal ir neteks;), bet man atrodo kur kas per anksti nuo dvejų mažiukus paleist...

Ir aš nelankius, tik per komandiruotes, kai jau tikrai niekas negalėjo pasirūpint, na maximum 20 kartų buvus..., blogų asociacijų neturiu, bet savų neplanuoju leist...ir į mokyklą neplanuoju doh.gif , tikiuosi iki to laiko bus patvirtintas mokymas namuose;), o į būrelius leisiu;)
Atsakyti
Laba smile.gif

Aš irgi darželio nelankius, nė vienos dienos biggrin.gif Mama iki 7m augino smile.gif Ji pati darželyje dirbo ir sakė savo vaiko ten neleisiu smile.gif
Šelme, o kodėl į mokyklą neleisi? Nors gal ir įsivaizduoju kodėl smile.gif

Prieš kelias dienas ieškojau apie mokesčius paskaityt uk, tai ten visko prirašyta, ir susimasčiau vis gi ilgai LT motinystės atostogos smile.gif O čia trumpa, jei vyras daugiau gauna ok galima sėdėt namuose, o jei ne... Pažįstama tėvus atsivežė kad vaiką prižiūrėtų, nuo 6mėn mamai paliko smile.gif Gaila tokių mažiukų smile.gif

Gavau tvarkaraštį darbo kitos savaitės - pyktelėjau, 3 laisvos per savaitė, o gal net 4 doh.gif Vadinas mažai valandų bus. Nesuprantu aš jų, prisiima daug žmonių, o po to laisvas dalina į kairę ir dešinę, man dar dar, ne užsidirbt išvažiavau, tiesiog gyvent, bet yra tokių kurios užsidirbt nori ir čia bac pusę savaitės atlyginimo ir atima doh.gif

Gana pliurpt, einu dirbt biggrin.gif
Gražaus sekmadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinok Selme ir Dieter pasaket,kad darziuko nelanket ir zinokit jauciasi, kad nelanket smile.gif Tikrai kitur labai trumpa vaiko prieziura sad.gif gaila,kad toks poziuris i svarbiausia institucija valstybeje - seima sad.gif
Atsakyti
Beje Selme idomi tavo nuomone kodel saviskiu i darziuka neleistum? smile.gif
Atsakyti