Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

Laba, kaip kam sekėsi?
Mums nelabai. Ne visas tikybos užduotis spėjo. Pritrūko kokių 5 min.
Kai toks konkursas, viltis stebuklo belieka.
Mačiau labai linksmų vaikų, kurie viską spėjo ir sakė, kad buvo lengva.
Žmogus planuoja, Dievulis juokiasi.
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2010 05 15, 14:40)
Laba, kaip kam sekėsi?
Mums nelabai. Ne visas tikybos užduotis spėjo. Pritrūko kokių 5 min.
Kai toks konkursas, viltis stebuklo belieka.
Mačiau labai linksmų vaikų, kurie viską spėjo ir sakė, kad buvo lengva.
Žmogus planuoja, Dievulis juokiasi.

Sveiki, nenusiminkite bigsmile.gif , negalvokite, kad tie pirmieji išėjusieji, jau pasiekė tikslą. Skubantieji daug klaidų padaro. Nuo likimo napabėgsi, kaip bus skirta, taip ir bus. Mano vaikas irgi savo laimę išbandė. Jam neramumą kelia matematikos loginiai uždaviniai, kurių nemažai buvo. Su nekantrumu laukiame atsakymo. Įdomu, kada sulauksime? Jei nepavyks, tai stosime į ,,Saulės'' privačią mokyklą, ten mokslas brangesnis, bet yra kitų privalumų. g.gif
Atsakyti
Mes ir lauksim stebuklo, nors vilties tikrai mažai unsure.gif Maniškiui anglų buvo sunku, lietuvių ir kai kur spėjo, tiksliai nežinojo schmoll.gif Tai jau vaikinukas save nuteikinėja, kad testo nepraeis........
Atsakyti
sveikos,
gal nesupyksit, netycia uzmaciau tema sita...
pati mokiausi sitoj mokykloj, tie metai man nuostabiausi 4u.gif noreciau, kad ir mano vaikai kada joje mokytusi 4u.gif
Atsakyti
Musiskiui nepasiseke, supanikavo ir privele klaidu. Matematika - ka puikiausia mokesi, padare blogiausiai. Labai gaila vaiku ... jiems toks stresas... maciau burius verkianciu Rotuses aikstej.... O mums pritruko 0,5 balo, ech.... o tiek tikejomes....
Atsakyti
O kaip suzinojote, kiek jums pritruko balu? Kodel butent 0,5 balo?
Mes irgi nepraejom i 2-a etapa. Anglu - 21,5 is 25 surinkome... Kiti dalykai irgi gerai, apart matematikos, del kurios kaip tik neabejojome, o gavosi - prasciausiai smile.gif
Nu bet nenusimineme, yra kaip yra. Mes pabandeme wink.gif
Sekmes praejusiems i 2-a etapa!
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kaip Vilniuje greitai gavote rezultatus. Kaune dar tylu ramu. O kiek balu surinkote, jeigu ne paslaptis?
Atsakyti
Vakar velai vakare atsiunte atsakyma...
Neturime kuom pasigirti... bet parasysiu:
tikyba - 13,5 balo (cia tik 2 savaiciu pamokos apie tikyba, nes 4 metus vaikas mokosi etikos);
Lietuviu k. - 18,5;
matematika - 10,5 (nemaloni staigmena) smile.gif ;
anglu - 21,5.
Viso: 64 balai. Jokiu papildomu - neturejome.

QUOTE(Loren @ 2010 05 18, 16:13)
Sveiki  4u.gif
  Kaip Vilniuje greitai gavote rezultatus. Kaune dar tylu ramu. O kiek balu surinkote, jeigu ne paslaptis?

Atsakyti
QUOTE(angeliukas666 @ 2010 05 18, 18:42)
Vakar velai vakare atsiunte atsakyma...
Neturime kuom pasigirti... bet parasysiu:
tikyba - 13,5 balo (cia tik 2 savaiciu pamokos apie tikyba, nes 4 metus vaikas mokosi etikos);
Lietuviu k. - 18,5;
matematika - 10,5 (nemaloni staigmena) smile.gif ;
anglu - 21,5.
Viso: 64 balai. Jokiu papildomu - neturejome.

Taigi turite kuo pasigirti - lietuviu ir ypac anglu labai auksti balai thumbup.gif O matematikos, turbut, sunkus loginiai uzdaviniai buvo g.gif As tai pasta siandien vis tikrinu, bet kol kas jokiu ziniu. Mano nuomone - jeigu neistosim, tai , reiskia, kad mums ir nereikejo ten istoti, taip ir vaika nuteikineju. O jums sekmes kitoje mokykloje. Yra juk ir kitu mokyklu geru ir mokytoju rolleyes.gif
Atsakyti
Dekui, ir jums sekmes! smile.gif
Sunus nuliudes truputi, bet, mano galva, viskas, kas nenutinka, tik i gera smile.gif
Butu lemta, istotumem, nelemta - reiskia, musu kelias - veda kitur.
Atsakyti
Įdomu, koks šiemet praeinamas balas į antrą etapą? Pernai mes iš testo surinkom 83,5 papildomų balų neturėjom, tai iš priimamų 39 buvom 29.
Sekmės jums, labai suprantu jūsų nerimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 19 gegužės 2010 - 08:16
Sveikos brangiosios,

mano drauges berniukas pateko i antra etapa. Bet jam pokalbis jau rytoj, gal kas galite patarti is pernyksciu mamyciu, ko vaiko klausineja. Drauges akys dideles is baimes.
Buciau labai dekinga
axel.
Atsakyti