Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

Laba diena,
mano dukra mokosi 4-oje klasėje, ir galvojam stoti į šią mokyklą. Nors mokytoja sakė, kad duktė pakankamai stipri, tačiau vistiek norėčiau kad ji pasimokytų papildomai. Gal galit patarti kokius mokytojus, pas kuriuos galima kreiptis dėl paruošimo stojimui į Jėzuitų gimnaziją? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
sveiki

mes taip pat ieskome korepetitoriaus stojamuju egzaminu pasiruosimui i jezuitu gimnazija. Gyvenam Vilniuje.
Gal galit ka patarti ar parekomenduoti? Kaip juos pasirinkti?

Buciau labai dekinga

Atsakyti
na, mano vaikas istojo be papildomo pasiruošimo. Bet manau, kad lietuvių kalbai užtektų parašinėti diktantus, tikybai labai padejo pamokėlės besiruošiant pirmai komunijai. Na, o anglų ir matematika - jei abejojate ar vaikas pakankamai stiprus, gal ir verta mokytis papildomai.
Bet mėginti stoti tai tikrai verta, mes kol kas patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti

sunus lanko Masioto pradine, tai atejusi anglu klb. mokytoja uztikrino, kad anglu klb. ziniu gautu mokykloje nepakaks, nes stojamuosiuose daug gramatikos, o 4 klases programoje gramatikos yra l.mazai. Kas nori stoti i Jezuitus, sake, butina mokytis papildomai.
tai va, mes ir issigandom, ka cia daryti, kur tu korepetioriu ieskoti, kaip juos pasirinkti.?
Sunus nera kazkoks isskirtinis, taciau mokosi tikrai gerai, pats ta mokykla susirado ir dideli nora rodo joje mokytis, lietuviu ir matematika sekasi gerai, kaip tik siemet ruosimes pirmai komunijai Bernardinuose, tai manau tikybos pagrindus taip pat igysime, o ir tikybos mokytoja mokykloje nuostabi. Del siu dalyku esame ramus, tik va su ta anglu tai susirupinome:hm
Atsakyti
na, mes anglų papildomai nesimokinom, užteko ką gavo mokykloj. iš anglų kalbos testo mano vaikas surinko beveik visus taškus (iš 25 berods 23 ar panašiai). Net nežinau ką patart. Šiaip ten kasmet tie testai keičiasi, ir vienais metais būna sunkesnis tikybos, kitais matematikos testas. Šiemet minėjo, kad buvo sunkiausias lietuviu k. testas.
Iš kitų mamų girdėjau, kad jų vaikai ruošėsi papildomai, samdė mokytojus. nes konkursas buvo tikrai didelis, mes beveik neturėjom vilties įstoti, nes kaip minėjau, nesiruošėm papildomai. Gal tiesiog vaikas testo momentu susikaupė, nes šiaip nėra ypatingai gabus, nors klasėje kaip ir pirmūnas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2011 09 21, 10:47)
na, mes anglų papildomai nesimokinom, užteko ką gavo mokykloj. iš anglų kalbos testo mano vaikas surinko beveik visus taškus (iš 25 berods 23 ar panašiai). Net nežinau ką patart. Šiaip ten kasmet tie testai keičiasi, ir vienais metais būna sunkesnis tikybos, kitais matematikos testas. Šiemet minėjo, kad buvo sunkiausias lietuviu k. testas.
Iš kitų mamų girdėjau, kad jų vaikai ruošėsi papildomai, samdė mokytojus. nes konkursas buvo tikrai didelis, mes beveik neturėjom vilties įstoti, nes kaip minėjau, nesiruošėm papildomai. Gal tiesiog vaikas testo momentu susikaupė, nes šiaip nėra  ypatingai gabus, nors klasėje kaip ir pirmūnas buvo ax.gif

va tau ir zinok. Mums tai tiesiog anglu mokytoja uztikrino, jei nesimokysit papildomai, tai jau tikrai neistosi....
gal ji cia sau mokinius taip renkasi papildomam uzdarbiui.....
Atsakyti
QUOTE(Ingridulia @ 2011 09 21, 12:23)
va tau ir zinok. Mums tai tiesiog anglu mokytoja uztikrino, jei nesimokysit papildomai, tai jau tikrai neistosi....
gal ji cia sau mokinius taip renkasi papildomam uzdarbiui.....

na nežnau, irgi variantas biggrin.gif
Na, bet jeigu pasimokysit papildomai, nuo to tik geriau bus mirksiukas.gif
Nors buvo ir tokiu vaikų šiemet, kurie daug ką papildomai lankė, o vistiek neįstojo. Tas testas toks laimės dalykas - jei vaikas nervinsis, pergyvens, gali ir nepavykti patodyti savo žinių.
Atsakyti
Jei kam reikia, kad ten dirbanti mokytoja įvertintų žinias ar pan. kreipkitės az;)
Papildyta:
Beje mano dukra įstojo ir jau 3 metus ten mokosi... Tiesa ta, kad mokykla gera, bet mokytis reikia lb rimtai;)
Atsakyti
Visi tevai nori savo vaikams visko geriausio, as irgi neisimtis smile.gif
Daugiau pasidomejusi sia mokykla, radau labai daug musu seimai ir man asmeniskai priimtinu gyvenimo dogmu. Tikrai noreciau, kad dukte mokytusi sioje gimnazijoje. Nepaisant mano asmeniniu noru, zinau, kad, visu pirma, vaikui mokytis turi buti idomu, jis turi jausti dvasini komforta ir buti vidines motyvacijos vedinas. Jeigu dukrai pastarosios tiesos nebutu artimos, turbut net nesvarstyciau galimybes mokytis sioje mokykloje.

Aciu uz idomia diskusija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auce @ 2011 10 08, 17:17)
Visi tevai nori savo vaikams visko geriausio, as irgi neisimtis smile.gif
Daugiau pasidomejusi sia mokykla, radau labai daug musu seimai ir man asmeniskai priimtinu gyvenimo dogmu. Tikrai noreciau, kad dukte mokytusi sioje gimnazijoje. Nepaisant mano asmeniniu noru, zinau, kad, visu pirma, vaikui mokytis turi buti idomu, jis turi jausti dvasini komforta ir buti vidines motyvacijos vedinas. Jeigu dukrai pastarosios tiesos nebutu artimos, turbut net nesvarstyciau galimybes mokytis sioje mokykloje.

Aciu uz idomia diskusija thumbup.gif

Tikra tiesa. Mokykla kiekvienas renkasi (renka savo vaikui) pagal savo gyvenimo buda, bei seimos vertybes. Juk ten suras bendraminciu vaikas, o tai svarbiausia, tada ir mokslai sekasi ir uzklasine veikla maloni. Tiesiog kas ryta iseina ir sugrizta vaikas su sypsena, turi ka papasakoti. Man tai pats svarbiausias rodiklis, netgi jei vaikas mokosi ne tik desimtukais. Svarbiausia - jo dvasinis komfortas.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas nors zinote, ar imanoma istoti i VJG, nelankant tikybos pamoku mokykloje? Klausimas ne apie tikybos zinias, o butent ar pokalbio metu tikybos pamoku lankymas mokykloje esminis dalykas ar ne? Vaikas tikyba moka.
Atsakyti
ne, mūsų neklausė ką lankė mokykloj. tik paklausė ar jau priimė pirmąją komuniją 4u.gif
Atsakyti