Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

Aciu 4u.gif

QUOTE(saulele72 @ 2011 10 19, 18:27)
ne, mūsų neklausė ką lankė mokykloj. tik paklausė ar jau priimė pirmąją komuniją 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingridulia @ 2011 09 21, 09:37)
sunus lanko Masioto pradine, tai atejusi anglu klb. mokytoja uztikrino, kad anglu klb. ziniu gautu mokykloje nepakaks, nes stojamuosiuose daug gramatikos, o 4 klases programoje gramatikos yra l.mazai. Kas nori stoti i Jezuitus, sake, butina mokytis papildomai.
tai va, mes ir issigandom, ka cia daryti, kur tu korepetioriu ieskoti, kaip juos pasirinkti.?
Sunus nera kazkoks isskirtinis, taciau mokosi tikrai gerai, pats ta mokykla susirado ir dideli nora rodo joje mokytis, lietuviu ir matematika sekasi gerai, kaip tik siemet ruosimes pirmai komunijai Bernardinuose, tai manau tikybos pagrindus taip pat igysime, o ir tikybos mokytoja mokykloje nuostabi. Del siu dalyku esame ramus, tik va su ta anglu tai susirupinome:hm

Papildyta:
Tikrai pakanka ziniu gautu mokykloje:)
Mano vyresnis sunus pries keleta metu istojo i vienuolikta gimnazijos klase is kaimo desimtmetes mokyklos ir, nors prieme tik tris vaikus ir konkursas buvo pakankamai didelis, surinko daugiausia balu uz visus meginusius...
Mazasis pabande sekanciais metais stoti i penkta klase is tos pacios kaimo mokykleles ir gavo pacius auksciausius balus. Siuo metu mokosi jezuitu septintoje klaseje, pazymiai yra vieni geriausiu klaseje...
Mes tikrai jokiu mokytoju specialiam vaiku paruosimui nesamdem ir niekam nieko nemokejom. Taip kad tikrai pakanka ziniu, kurias vaikai gauna mokykloje. Jei tikrai norite, meginkite ir istosite smile.gif
QUOTE(Ingridulia @ 2011 09 21, 09:37)
sunus lanko Masioto pradine, tai atejusi anglu klb. mokytoja uztikrino, kad anglu klb. ziniu gautu mokykloje nepakaks, nes stojamuosiuose daug gramatikos, o 4 klases programoje gramatikos yra l.mazai. Kas nori stoti i Jezuitus, sake, butina mokytis papildomai.
tai va, mes ir issigandom, ka cia daryti, kur tu korepetioriu ieskoti, kaip juos pasirinkti.?
Sunus nera kazkoks isskirtinis, taciau mokosi tikrai gerai, pats ta mokykla susirado ir dideli nora rodo joje mokytis, lietuviu ir matematika sekasi gerai, kaip tik siemet ruosimes pirmai komunijai Bernardinuose, tai manau tikybos pagrindus taip pat igysime, o ir tikybos mokytoja mokykloje nuostabi. Del siu dalyku esame ramus, tik va su ta anglu tai susirupinome:hm

Atsakyti
QUOTE(Astelina @ 2011 10 28, 23:02)
Papildyta:
Tikrai pakanka ziniu gautu mokykloje:)

Programos visisems pradinukams tos pacios...Ir VJG testai turi buti pagal programas. smile.gif
Yra tik viena problema, kaip kokybiskai tos programines zinios pateikiamos skirtingu pedagogu...Ir dar kitas dalykas - kaip kuris vaikas sugeba jas isisavinti.
Mano galva, jei mokytoja reikli ir gera pedagoge - tai ir "dunduka" ismokys kazko, jei vaikas labai gabus, o mokytoja siaip sau - pats visas spragas uzpildys...
As manau, kad nera kvailu vaiku - yra prasti pedagogai. Nes vienas vaikas imlesnis zinioms, kitam daugiau laiko ir kantrybes reikia skirti.
Mano sunus tai lygtai mokykloje neturi problemu su tikyba ir anglu kalba - knygeleje tik pagyrimai...BET...lanko dabar pirmos komunijos pamokeles baznycioje - pirmamoje buvau, tai, ka mokytoja paklausia - nieko nezino doh.gif Tai ko ten mokykloje tris metus moke? ir uz ka tie pagyrimai rasomi - klausimas.
Su anglu kalba tas pats - atsiverciau jezuitu programa, pradejau klausineti - nieko nezino blink.gif O mokykloje testai parasyti labai gerai ax.gif
Tai vat stos toks vaikas su mokyklos ale "labai geru" paruosimu - ir ten ziures i testa, nezinodamas ne vieno atsakymo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 29 spalio 2011 - 09:06
QUOTE(shantal @ 2011 10 29, 10:32)

Mano galva, jei mokytoja reikli ir gera pedagoge - tai ir "dunduka" ismokys kazko, jei vaikas labai gabus, o mokytoja siaip sau - pats visas spragas uzpildys...

As manau, kad nera kvailu vaiku - yra prasti pedagogai.

Kažko, aišku, išmokys, bet jis neatlaikys konkurecijos laikant egzaminus su gabesniais vaikais.

Kvailų vaikų nėra, bet yra gabesni ir mažiau gabūs, darbštesni ir mažiau darbštūs.Daugiau pasiekia gabesni ir darbštesni.
Atsakyti
Sveikos,
smagu, kad suradau tokią temą, reikia įsitraukti į favoritus. Mano sūnus irgi labai nori stoti į Jėzuitų g. ir tiki, kad įstos. Aš nesu labai optimistiška šiuo klausimu, todėl stengiuosi pabrėžti, kad neužsiciklintų, jei neįstos, kad tai ne pasaulio pabaiga. Jokių korepetitorių tikrai nežadu samdyti, net minties tokios nebuvo, nesu iš tų mamų, kur svajoja, kad jų vaikai lankytų 10 būrelių, prestižines mokyklas ir to siekia visom priemonėm. Man svarbiausia - jo dvasinė būklė ir gera savijauta mokyklos aplinkoje.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2011 10 29, 10:32)
Programos visisems pradinukams tos pacios...Ir VJG testai turi buti pagal programas. smile.gif 
Yra tik viena problema, kaip kokybiskai tos programines zinios pateikiamos skirtingu pedagogu...Ir dar kitas dalykas - kaip kuris vaikas sugeba jas isisavinti.
As manau, kad nera kvailu vaiku - yra prasti pedagogai. Nes vienas vaikas imlesnis zinioms, kitam daugiau laiko ir kantrybes reikia skirti.
Mano sunus tai lygtai mokykloje neturi problemu su tikyba ir anglu kalba - knygeleje tik pagyrimai...BET...lanko dabar pirmos komunijos pamokeles baznycioje - pirmamoje buvau, tai, ka mokytoja paklausia - nieko nezino doh.gif Tai ko ten mokykloje tris metus moke? ir uz ka tie pagyrimai rasomi - klausimas.
Su anglu kalba tas pats - atsiverciau jezuitu programa, pradejau klausineti - nieko nezino blink.gif O mokykloje testai parasyti labai gerai ax.gif
Tai vat stos toks vaikas su mokyklos ale "labai geru" paruosimu - ir ten ziures i testa, nezinodamas ne vieno atsakymo doh.gif

Pas mus ta pati situacija smile.gif. Olimpiadose dalyvavo, pagyrimu kruvos, o kai paklausinejau is ju duotos medziagos ir nusiminiau. Bet dar gidejau, kad nera jokiu sansu jei tevai issikyr sad.gif ar tai tiesa??
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2012 05 04, 07:26)
Pas mus ta pati situacija smile.gif. Olimpiadose dalyvavo, pagyrimu kruvos, o kai paklausinejau is ju duotos medziagos ir nusiminiau. Bet dar gidejau, kad nera jokiu sansu jei tevai issikyr sad.gif ar tai tiesa??

Nea. Pas mus klasėje yra vienišų (išsiskyrusių) mamų.
Atsakyti
Išsilavinimo įgyjimui, manau, koją kiša testų sistema
Atsakyti
As išsiskyrusi, bet dukra mokosi VJG. Nepastebejau, kad tai butu problema, tiesa mes abu dalyvaujame VJG gyvenime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurg@: 04 gegužės 2012 - 09:55
QUOTE(eureka77 @ 2012 05 04, 08:26)
Bet dar gidejau, kad nera jokiu sansu jei tevai issikyr sad.gif ar tai tiesa??

Turbut tas, kas jums tai pasake, labai nenori, kad jusu dukryte istotu....Ir sugalvok dar taip g.gif
Atsakyti
ACIU JUMS LABAI smile.gif PRADZIUGINOTE. Mano dukryte dalyvauja Ausros vartu baznycios veikloje ir jai labai patinka, tai pamaniau, kad Jezuitu aplinka jai taip pat patiktu. Dabar beliko tik egzamina iveikt smile.gif
Atsakyti
Kaip jauiasi teveliai ir vaikai po egzamino? g.gif
Atsakyti