Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Jėzuitų gimnazija

Idomu, koks praeinamas balas, nes maniskis su 69.75 nepateko g.gif
Atsakyti
O tai kiek jūsiškė gavo matematikos? maniškis ne taip ir blogai, sakyčiau. tačiau bendras balas - 61,4... Ir nesuprantu, nes rašo, kad kviečia 116 mokinių, maniškis eilėje 102, bet nekviečiamas...
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2012 05 15, 19:27)
O tai kiek jūsiškė gavo matematikos? maniškis ne taip ir blogai, sakyčiau. tačiau bendras balas - 61,4... Ir nesuprantu, nes rašo, kad kviečia 116 mokinių, maniškis eilėje 102, bet nekviečiamas...

Spėju, kad tarp berniukų 102. Kviečia juk 116 iš viso, pusė berniukų, pusė mergaičių.
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2012 05 15, 20:27)

tai turetu buti kvieciamas, gal laiska dar gerai apziurekit, pradzioj laisko raso pokalbio data
Nesuprantu tik ar cia 49 is visu 98, ar is mergaiciu g.gif
Matematikos gavo tik 12 su trupuciu
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2012 05 15, 20:39)
Spėju, kad tarp berniukų 102. Kviečia juk 116 iš viso, pusė berniukų, pusė mergaičių.

Taip, greiciausiai. Buna atskira gana griezta eile - berniuku ir mergaiciu.
O dar buna su vokieciu kalba viena klase, ar siemet bus tokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2012 05 15, 19:39)

teisingai, šitie eilės numeriai - ne bendros eilės, o tarp berniukų ir mergaičių, pasiskaitykite atidžiau, bent jau pernai taip buvo. Pvz mano vaikas berods 38 ar kazkelintas buvo is tos lyties vaiku. taip, kad jeigu esate 49, tai reiškia, kad esate beveik sąrašo gale iš tos lyties , kaip ir jūsų vaikas.
Atsakyti
na, jei į pokalbį pakvietė po 58 berniukus ir mergaites, labiausiai gaila 59 -osios ir 59 -ojo blush2.gif
Atsakyti
Ir mes nepatekom verysad.gif . Namie asaru jura. Dukryte taip norejo, kad dabar bijau namo grizti del jos asaru verysad.gif Mes 132 sad.gif. Mus pavede matematika, nors gera matematike yra. Matyt jaudulys padare savo, bet tikyba puikiai.
Gal zinote kur galima bandyti dar? Aplinka rami butu ir mokykla gera.
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 05 15, 20:44)
teisingai, šitie eilės numeriai - ne bendros eilės, o tarp berniukų ir mergaičių, pasiskaitykite atidžiau, bent jau pernai taip buvo. Pvz mano vaikas berods 38 ar kazkelintas buvo is tos lyties vaiku. taip, kad jeigu esate 49, tai reiškia, kad esate beveik sąrašo gale iš tos lyties , kaip ir jūsų vaikas.

Nieko neraso apie mergaites ar berniukus g.gif
Bus priimti 98 mokiniai. Pokalbio kviečiami 116 daugiausiai taškų surinkusieji kandidatai. Pasibaigus I etapui Jūs esate: 49.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 05 15, 20:45)
Bus priimti 98 mokiniai. Pokalbio kviečiami 116 daugiausiai taškų surinkusieji kandidatai. Pasibaigus I etapui Jūs esate:  49.

Bet tai turetu reiksti - tarp savo lyties pretendentu...
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 05 15, 19:45)
Bus priimti 98 mokiniai. Pokalbio kviečiami 116 daugiausiai taškų surinkusieji kandidatai. Pasibaigus I etapui Jūs esate:  49.

Keista, aš beveik įsitikinus kad pernai rašė kitaip, gaila tą pranešimą esu ištrynus
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2012 05 15, 20:48)
Keista, aš beveik įsitikinus kad pernai rašė kitaip, gaila tą pranešimą esu ištrynus

Pernai buvo parasyta panasiai:
Bus priimtos 48 mergaitės. Pokalbio kviečiamos 59 daugiausiai taškų surinkusios mergaitės (1 išimties tvarka dėl vokiečių k. grupės formavimo).
Atsakyti