QUOTE(Beta1 @ 2014 02 12, 17:50)
Beje,gal pasidalinam kokiais kaloringu uzkandziu receptais ? Butu lengviau.....
galiu pasakyti koks dabar mano arkliukas tarpuose pietu ir vakarienes.Makaronu salotos su pomidoru ir majonezu.Makaronus galima issivirti ir pries valgant susimaisyti,tai is esmes galima ir 3 dienom ju prisivirti
Dar pas mane labai eina tesloje keptos krabu lazdeles.Priespieciams jei tingiu ka mastyt storai ant dvieju riekiu duonos uzsitepu margarino ar sviesto ir pasidarau kavos su daaaaug grietineles.Ir ne tos kudos skirtos kavai,o normalios,35 proc.
Ai,dar.Geriu apetita skatinancia arbata.Ryte pasidarau litra ir laku per diena.Jei netureciau jos,eiciau i akupunktura,kur suzadina taskus apetitui zadinti.Dar vit.c skatina.Jo galima ir nemazom dozem gerti,perteklius pasisalins su slapimu,o ir nauda bus artejant pavasariui.
Kas dar kokiu paslapciu turit ?

Ai,dar.Geriu apetita skatinancia arbata.Ryte pasidarau litra ir laku per diena.Jei netureciau jos,eiciau i akupunktura,kur suzadina taskus apetitui zadinti.Dar vit.c skatina.Jo galima ir nemazom dozem gerti,perteklius pasisalins su slapimu,o ir nauda bus artejant pavasariui.
Kas dar kokiu paslapciu turit ?

Iv riesutai , avokadas , bananas ....
oho kavyte gerule pasidarai

O kas cia per arbata skatinanti apetita ?

QUOTE(Zmonyte @ 2014 02 13, 08:29)
Aš kartais užkandžiams darausi smoočius
Susmulkinu pora bananų, avokadą, šaukštas medaus. Praskiedžiu pienu ir skanauju 

QUOTE(Beta1 @ 2014 02 13, 10:47)
As susinervinau siandien ryta....atrodo ryju kaip beprote,taip graziai tie gramai lipo i virsu,o siandien ryte pasisveriu vel 50,2.Toks vaizdas,kad tie grameliai nuo sestadienio graziai auge eme ir dingo per nakti.Kazkaip upa musa.
Tiesa,padariau vakar skaiciavimus kaloriju ir t.t.tai vienareiksmiskai misinio gerti staciai neapsimoka
kakava turi daug daugiau kaloriju ir belen kiek baltymu.Tai kakava gerti yra skaniau,kaloringai ir ne tas zodis kaio pigiau 
Tiesa,padariau vakar skaiciavimus kaloriju ir t.t.tai vienareiksmiskai misinio gerti staciai neapsimoka

Nestresuok anksciau laiko , juk savaitgali jei neklystu tau jus savaite laiko praejus kaip geri spirulina ?

Jei turi po ranka skaiciavimus kiek misinys ir kiek kakava kaloriju turi ?