Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip priaugti svorio? 7 tema.

Sveikos 4u.gif Kas skanaus ir koloringo siandiena ant jusu stalo ? Pas mane seniai keptas ir labai pasiilgtas kugelis su dauuug grietines wub.gif Apsiryjau wub.gif ir siandiena isbandziau spirulina , pirmas uztaisas neikiek nesuzavejo nes perdaug milteliu prisikroviau ir kambario temperaturos vanduo buvo , antra karta su saltu vandeniu ir maziau miltuku pakenciamiau , bet visvien bjaurybe neskani doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2014 02 12, 17:50)
Beje,gal pasidalinam kokiais kaloringu uzkandziu receptais ? Butu lengviau..... ax.gif galiu pasakyti koks dabar mano arkliukas tarpuose pietu ir vakarienes.Makaronu salotos su pomidoru ir majonezu.Makaronus galima issivirti ir pries valgant susimaisyti,tai is esmes galima ir 3 dienom ju prisivirti  biggrin.gif Dar pas mane labai eina tesloje keptos krabu lazdeles.Priespieciams jei tingiu ka mastyt storai ant dvieju riekiu duonos uzsitepu margarino ar sviesto ir pasidarau kavos su daaaaug grietineles.Ir ne tos kudos skirtos kavai,o normalios,35 proc.
Ai,dar.Geriu apetita skatinancia arbata.Ryte pasidarau litra ir laku per diena.Jei netureciau jos,eiciau i akupunktura,kur suzadina taskus apetitui zadinti.Dar vit.c skatina.Jo galima ir nemazom dozem gerti,perteklius pasisalins su slapimu,o ir nauda bus artejant pavasariui.

Kas dar kokiu paslapciu turit ?  tongue.gif

Iv riesutai , avokadas , bananas ....
oho kavyte gerule pasidarai thumbup.gif Bet juk kava greitina madziagu apykaita kaip ir zalia arbata , tad nepiknaudziauk labai ja biggrin.gif
O kas cia per arbata skatinanti apetita ? g.gif Aha vit C liuks arba citrinos keletas griezineliu i vandeni thumbup.gif

QUOTE(Zmonyte @ 2014 02 13, 08:29)
Aš kartais užkandžiams darausi smoočius smile.gif Susmulkinu pora bananų, avokadą, šaukštas medaus. Praskiedžiu pienu ir skanauju smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Beta1 @ 2014 02 13, 10:47)
As susinervinau siandien ryta....atrodo ryju kaip beprote,taip graziai tie gramai lipo i virsu,o siandien ryte pasisveriu vel 50,2.Toks vaizdas,kad tie grameliai nuo sestadienio graziai auge eme ir dingo per nakti.Kazkaip upa musa.

Tiesa,padariau vakar skaiciavimus kaloriju ir t.t.tai vienareiksmiskai misinio gerti staciai neapsimoka  schmoll.gif kakava turi daug daugiau kaloriju ir belen kiek baltymu.Tai kakava gerti yra skaniau,kaloringai ir ne tas zodis kaio pigiau  biggrin.gif

Nestresuok anksciau laiko , juk savaitgali jei neklystu tau jus savaite laiko praejus kaip geri spirulina ? g.gif Va tada ir pasisverk tusciu pilvu 4u.gif
Jei turi po ranka skaiciavimus kiek misinys ir kiek kakava kaloriju turi ? g.gif Kad skaniau tai faktas
Atsakyti
user posted image sitas gerimukas skanus jis lb panasus i kakava tik gal truputi gal riebesnis ir netoks saldus , ju buna dvieju rusiu arba su pienu daros arba su vandeniu , su pienu skanesnis 4u.gif Manau turetu but ir lt tokio pirkti 4u.gif

Typical values Per 100g Per serving*
Energy 1587kJ 810kJ
375kcal 193kcal
Protein 7.3g 8.6g
Carbohydrate 79.9g 30.1g
of which sugars 48.3g 22.2g
Fat 1.9g 3.8g
of which saturates 1.4g 2.2g
Fibre 4.3g 1.1g
Sodium 0.12g 0.13g
Salt Equivalent 0.3g 0.3g
VITAMINS
Vitamin A 800.0µg 226.9µg
Vitamin E 12.0mg 3.1mg
Vitamin C 80.0mg 23.5mg
Thiamin B1 1.1mg 0.4mg
Riboflavin B2 1.4mg 0.7mg
Niacin 16.0mg 4.2mg
Vitamin B6 1.4mg 0.4mg
Folic Acid 200.0µg 59.3µg
Vitamin B12 2.5µg 1.5µg
Biotin 50.0µg 19.7µg
Pantothenic acid 6.0mg 2.2mg
MINERALS
Calcium 800.0mg 444.0mg
Magnesium 375.0mg 118.6mg
Iron 14.0mg 3.6mg
Zinc 10.0mg 3.3mg
*Directions (preparation of serving) 25g powder in 200ml semi-skimmed milk
Atsakyti
Ku-kuuuuu !!!! Kur visos dingusios ? Kiek per savaitele priaugote gramiuku ? bigsmile.gif

Beta , kaip tavo svoris ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2014 02 18, 12:50)
Ku-kuuuuu !!!! Kur visos dingusios ? Kiek per savaitele priaugote gramiuku ? bigsmile.gif

mano svoris tai gerai smile.gif kiek tiksliai negaliu pasakyti, bet panasu, kad jau perzengiau 50kg riba thumbup.gif paskutiniu metu ja perzengus buvau tik budama nestuke.gif ir kodel as anksciau nepradejau sportuoti blush2.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2014 02 18, 13:50)

Nu kaip kaip, -200 g biggrin.gif Vaikai susirgo,mb sunervino juodai ir baigesi mano storinimo programa biggrin.gif bet nepasiduodu,geriu kibirais kakava,spirulina ir tikiu tikiu tikiu,kad sia savaite bent jau minuso nebus,o gal ir koki grama priaugsiu.

QUOTE(Zmonyte @ 2014 02 18, 19:00)
mano svoris tai gerai smile.gif kiek tiksliai negaliu pasakyti, bet panasu, kad jau perzengiau 50kg riba  thumbup.gif paskutiniu metu ja perzengus buvau tik budama  nestuke.gif  ir kodel as anksciau nepradejau sportuoti blush2.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nugi nugi,greit pasakok savo sekmes istorija ir zerk patarimus tongue.gif

Siaip butu faina,jei temute aktyvesne taptu ax.gif daugiau motyvacijos visom ax.gif

Beje,dabar vel pasidariau puoda kakavos ir valgau toki sumustiaka-skrudintas batonas,sviestukas,avokadas ir pabarstyta viskas citrinpipiriais.Niam kaip skanu,o dar ir kaloringa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2014 02 18, 21:13)
Nugi nugi,greit pasakok savo sekmes istorija ir zerk patarimus  tongue.gif

Siaip butu faina,jei temute aktyvesne taptu  ax.gif daugiau motyvacijos visom  ax.gif

Beje,dabar vel pasidariau puoda kakavos ir valgau toki sumustiaka-skrudintas batonas,sviestukas,avokadas ir pabarstyta viskas citrinpipiriais.Niam kaip skanu,o dar ir kaloringa  rolleyes.gif

tai kad nėra jokios super istorijos smile.gif Pradėjau intensyviai sportuoti ir normaliau valgyti: pusryciai, pietus ir vakariene butinai, ir uzkandziai pagal poreiki smile.gif pagal apimtis tai padidejo klubai(+3cm), blauzdos ir liemuo ax.gif kitur nelabai kas pasikeite, tiek kad visas kunas stangresnis ir raumenukai matosi smile.gif Liko 2savaites ir 1 diena pabaigti sporto programą, bet žadu testi, kad palaikyciau forma, tik pasirinksiu trumpesne smile.gif

Tokius sumuštinukus ir aš mėgstu, dar kartais pasidarau taip: https://www.facebook...o...e=3
Išvis man tame puslapiuke taip skaniai viskas atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmonyte: 19 vasario 2014 - 14:40
labas 4u.gif
džiugu, kad rezultatai pas jus visas geri smile.gif tai aš su savo pesimizmu negadinsiu Jums storėjimo biggrin.gif
apsirgau, 2 dienas nei kąsnio nėjo praryti, angina...dabar jau geriau, bet apetitas dingęs...kaip grįžti į vėžes, mmm? reikia kokių skanių patiekalų, kad norėtųsi gaminti ir skaunauti smile.gif aišku, idealiausia būtų, jei kas pagamintų, į lovą atneštų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2014 02 19, 13:33)
tai kad nėra jokios super istorijos smile.gif Pradėjau intensyviai sportuoti ir normaliau valgyti: pusryciai, pietus ir vakariene butinai, ir uzkandziai pagal poreiki smile.gif pagal apimtis tai padidejo klubai(+3cm), blauzdos ir liemuo  ax.gif kitur nelabai kas pasikeite, tiek kad visas kunas stangresnis ir raumenukai matosi smile.gif Liko 2savaites ir 1 diena pabaigti sporto programą, bet žadu testi, kad palaikyciau forma, tik pasirinksiu trumpesne smile.gif

Tokius sumuštinukus ir aš mėgstu, dar kartais pasidarau taip: https://www.facebook...o...e=3
Išvis man tame puslapiuke taip skaniai viskas atrodo  wub.gif

Liuks rezultatai thumbup.gif
mmm wub.gif neteko tokio radgaut , bet pusryciams itin sotus "sumustinukas" thumbup.gif aha daug skanumynu ten wub.gif

Beta 4u.gif uz vaikuciu ligeles 4u.gif

Ellaja uz ligas ir tau 4u.gif paziurek kelis postus atgal skanu puslapiuka zmonyte ikele thumbup.gif visad smagiau kaip kas pagamina ir belieka tik suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš taip pat pradėjau sportuoti, iš pradžių galvojau apie Insanity 60, kurią minėjo Zmonyte, bet man ji pasirodė labai intensyvi ir skirta labiau riebaliuku deginimui, todėl sportuoju pagal P90X3 programą, specialiai auginti raumenukams, taip pat dar darau pritupimus ir įtupstus su štanga.

Jau mėnesį griežtai laikausi mitybos, valgau 6 kartus per dieną, jaučiu jog net organizmas primena kada pavalgyti, nes po kokių 2-3 valandų jau pajuntu alkį smile.gif Ir štai per mėnesį +5kg thumbup.gif
Iš pradžių labai bijojau, kad sportas dar labiau sumažins svorį, bet klydau smile.gif Aš kaip ir Zmonyte gailiuosi, kas anksčiau nepradėjau sportuoti, o be to ir daug energingesnė jaučiuosi visą dieną, nuotaika geresnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2014 02 21, 17:57)
Sveikos  smile.gif

Aš taip pat pradėjau sportuoti, iš pradžių galvojau apie Insanity 60, kurią minėjo Zmonyte, bet man ji pasirodė labai intensyvi ir skirta labiau riebaliuku deginimui, todėl sportuoju pagal P90X3 programą, specialiai auginti raumenukams, taip pat dar darau pritupimus ir įtupstus su štanga.

Jau mėnesį griežtai laikausi mitybos, valgau 6 kartus per dieną, jaučiu jog net organizmas primena kada pavalgyti, nes po kokių 2-3 valandų jau pajuntu alkį  smile.gif Ir štai per mėnesį +5kg  thumbup.gif 
Iš pradžių labai bijojau, kad sportas dar labiau sumažins svorį, bet klydau  smile.gif  Aš kaip ir Zmonyte gailiuosi, kas anksčiau nepradėjau sportuoti, o be to ir daug energingesnė jaučiuosi visą dieną, nuotaika geresnė  biggrin.gif

Nu sakes,varau i sporto sale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2014 02 21, 16:57)
Sveikos  smile.gif

Jau mėnesį griežtai laikausi mitybos, valgau 6 kartus per dieną, jaučiu jog net organizmas primena kada pavalgyti, nes po kokių 2-3 valandų jau pajuntu alkį  smile.gif Ir štai per mėnesį +5kg  thumbup.gif 
Iš pradžių labai bijojau, kad sportas dar labiau sumažins svorį, bet klydau  smile.gif  Aš kaip ir Zmonyte gailiuosi, kas anksčiau nepradėjau sportuoti, o be to ir daug energingesnė jaučiuosi visą dieną, nuotaika geresnė  biggrin.gif

oho kokie rezultatai thumbup.gif tai kiek dabar sveri?
ir ka valgai? ziuri labiau baltymini maista ar tiesiog iprastai tik dazniau?

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2014 02 21, 17:58)
Nu sakes,varau i sporto sale  biggrin.gif

Aš tai namie sportuoju smile.gif
Atsakyti
Sveriu dabar 54kg. smile.gif
Na nesistengiu valgyti specialiai baltyminio maisto, bet kadangi valgau nemažai košių (ryžiai, avižiniai dribsniai, grikiai, makaronai), pieno produktų, vištienos, tai automatiškai gaunasi nemažai baltymų mityboje smile.gif Valgau ir daugiau ir dažniau biggrin.gif

Aš taip pat sportuoju namie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina89: 21 vasario 2014 - 19:41