Sveikos, kažkada čia gyriausi priaugtais kilogramais, nuo 49 buvau pasiekusi beveik 52, tad dabar vėl grįžau pasiguosti

) Stresas ištisą savaitę atėmė iš manęs tiek svorio, kad prieš kelias dienas svarstyklės rodė 48.. Ačiūdie, šiandien ryte rodė jau 50

Bet vis tiek padrikai valgau, vos ne kas antrą dieną tik normaliai pavalgau 3 kartus dienoj. Labai labai nelaukiu vasaros kol kas, kai teks, nori nenori, nusimest drabužius

Kažkada čia irgi pasimatavau sukneles, šortus - viskas baisiai kaba, o iš šono plokščia kaip plekšnė esu

Kol kas reabilituojuos tai net nesportuoju, bo jėgų neatgavau nuo išsekimo. Aišku už visus stresus galiu padėkoti MB .. Tiesa, priešingai nei daugumai čia rašančių, man plonos blauzdos yra siekiamybė

Niekada jos pas mane nebuvo super plonos, kažkaip visa suplonėju, o blauzdos tik vos vos. Ir man labai gražu prie figūringo kūno plonytės blauzdos
Išrašė man gyd. kontraceptikų, gydomaisiais tikslais, tai tyliai sau viliuosi, kad gal bent kažkiek padės sustambėt, arba bent jau krūtinę užaugins

Bet spėju nuo KT svoris padidėja tik toms, kurios ir taip juo nesiskundžia..
Dar laukia vizitas pas psichiatrą, nes įtariu sau depresiją, kuri gyvena pas mane jau porą metų, tačiau paskutiniu metu itin sustiprėjo. Kažkuri iš jūsų čia džiaugėsi antidepresantų užaugintais kg

Tai va, prisifarširuosiu chemijos, gal svorio nepriaugsiu bet bent laiminga vaikščiosiu, apsvaigus nuo serotonino