QUOTE(audrikea @ 2014 02 02, 16:12)

ir dar manau,kad Vilija tai kai mažas vaikas,belieka kad dar verkti pradėtų

žinojo sąlygas,žinojo kur eina,o dabar kaip lopšelinukė užsisipyrus laukia,kad tik ją ir jos dainą išrinktų :lotuliukas
Juokitės juokitės
Aš pagalvojau, su dabartinėmis EV atrankos sąlygomis kažin kiek kuriančių atlikėjų savo dainas sekančioms atrankoms pasiūlys
Šiemet pačių LT atlikėjų bei kompozitorių sukurtos yra Vilijos " Attention" bei Sasha Song Last Date" dainos bei specialiai Vaidui Edgaro Lubio parašyta Dying. Sakyčiau, labai nekas, negausiai (bent daugiau negirdėjau, kad kuri nors būtų lietuvių, nebent jau iškrito). Iš tų trijų mano nuomone dėmesio vertos tik Attention bei Daying. Nors Last Date Vaidas su Zvonkaus aranžuote irgi smagiai interpretavo (tačiau vistiek šedevru jos nepadarė). Kitos dainos velniai žino kokių užsienio autorių, ir didžioji jų dauguma viena į kitą panašios tralekiuškės. Plius, viršūnė, kad kai kurios tų dainų dalyvauja ne tik LT, bet ir kitų dainų konkursuose
Galbūt mums , patogiai kėdėje įsitaisiusiems klausytojams sunku suprasti, bet kūrėjas (ir solistas) irgi žmogus. Ir manau, jog gali nuoširdžiai pamilti savo dainą bei tarsi suaugti su ja. Suprantu Vilijos žodžius, kad įvardino, tarsi vaiką atiduotų.
Ir dar. Ta atranka, kiek supratau, tęsis iki kovo. Iki šiol buvo po dainą savaitei, dabar bus po dvi dainas. Ir galbūt kai kurios iš jų tokios, kad dantis sukandus norisi jas dainuoti (bei savo pasirinkimu dainininkas į repertuarą jų netrauktų). Tai tą dainą, kuri atstovaus bei tą dainininką sužinosim maždaug prieš du mėn. iki EV konkurso Danijoje. Tikrąjam pasiruošimui ne tiek ir daug laiko, kad dainą nugludinti, idėjų prisirinkti, šou paruošti, reklamą padaryti. Kam labiausiai naudinga tai matyt atrankų organizatoriams (aukšti laidos reitingai bei pinigėliai už skambučius). O dainininkai... įtariu, kad kitais metais protingi LABAI pagalvos, ar verta pusę metų šituos žaidimus žaisti
Iš viso, iki šiol EV buvo laikomas
dainų konkursu, ne atlikėjų. O dabar?
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 02 01, 23:17)
Man tai All about a boy dar labai, galima tikrai gera numeri is jos paruost, as neseniai filma "Burlesque" ziurejau, man labai liuks toks stilius.
All about a boy man irgi patinka

Vienintelis dalykas, kas mane labai joje trikdo, kad ji dalyvauja ne tik mūsų atrankoje