Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 11:19)
Gal 1  g.gif... bet tikrai ne 2  schmoll.gif

o kodėl ne antras? man kaip tik tas patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 03, 12:22)
Spintelių prie gartraukio nelabai noriu, nes jos paskui apsineša garais, riebalais... Aišku nuplauti galima viską, bet kam save apsunkinti smile.gif

Kas čia per naujiena g.gif , ar turėjot tokios patirties?
Jei plautuvę nešim kairiau, neatsidarys kampinė viršutinė spintelė.

Dėl ko ta spintelė tokia iki stalviršio suplanuota? g.gif

"kairine siena daryti ukiniu spintu imontuojant kaitlente, nuleidziant mirkobange.. " nelabai supratau  ax.gif

Aš dar mastau galinėj sienoj naikint tą nišą, ten daryt visą sieną spintelėm. Tada mikrobangę būtų galima nuleist ir montuot kažkur šalia orkaitės. viską įrėminant spintelėmis.

Turėjo omeny, kad per visą sieną kairėje daryti aukštas spintas, o dalį su stalviršiu palikti prie kitos sienos.

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 02 03, 12:27)

Po juo sunkiau pakiši kokį didesnį indą mirksiukas.gif , per žemas jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 11:26)
O su lubom ten tokie fintai ir bus? ar čia dizaineris prifantazavo?

Pas mus ten projektuotojo brokas-puse lubų lygiu, puse šlaitinių gavosi. Bet aš nusprendžiau, kad taip ir paliksiu. Iš dizainerio liks-kur tiesios lubos, ten ledai, kur šlaitinės, ten du pakabinami šviestuvai. Virš kriauklės dar liks ta ale lentynėlė su ledais. Bet ji užsibaigia ties lango kraštu. Tos nišos lubose nebus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 11:35)
Kas čia per naujiena g.gif , ar turėjot tokios patirties?

Dėl ko ta spintelė tokia iki stalviršio suplanuota? g.gif
Turėjo omeny, kad per visą sieną kairėje daryti aukštas spintas, o dalį su stalviršiu palikti prie kitos sienos.

Dėl spintelių. Aha-pas mano uošvienę visos spintelės apneštos. O nuvalyti, tai doh.gif

O kokia ta aukšta spintelė turėtų būti? blush2.gif

Tai aš panašiai ir noriu-tą sieną padaryti visą spintom.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 03, 12:46)
O kokia ta aukšta spintelė turėtų būti?  blush2.gif

Tokias spinteles, kaip plautuvės kairėje, ta iki stalviršio einanti, planuoja tada, kai nėra kitokios išeities, o vietos pasidėjimui trūksta, mano manymu. Na, bent aš taip planuočiau. Ar Jūs galvojat, kad dabar papaišyta spintelė Jums būtų patogi? Na priėjimas prie jos? Viskas gerai? Kai šitiek vietos aplink doh.gif .

QUOTE(werika @ 2014 02 03, 12:46)
Tai aš panašiai ir noriu-tą sieną padaryti visą spintom.

drinks_cheers.gif apie ką ir kalbam mirksiukas.gif
Atsakyti
Gartraukis prastas arba nevisada naudojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 03, 12:27)

Pas mane toks,kaip antras. Nepatinka,nei dizainas,nei tai,kad nieko nepakiši,visa laimė,kad plautuvė gili. Bet,kadangi,jis yra mano senosios virtuvės palikimas,tai ir turim tokį. Bet keisiu būtinai,galėtų jau sugesti jis greičiau hihihi.gif
Atsakyti
na matot aš į formą žiūriu, ne į aukštį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 03, 12:56)
na matot aš į formą žiūriu, ne į aukštį biggrin.gif

aaa, dizaaainas valdo ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 12:02)
aaa, dizaaainas valdo ...  lotuliukas.gif

ja ja biggrin.gif
maišytuvus šiaip aš linkus rinktis gyvai, kad matyčiau realų aukštį, o kai čia rodo, tai tik apie išvaizdą galiu nuomonę pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 11:50)
Tokias spinteles, kaip plautuvės kairėje, ta iki stalviršio einanti, planuoja tada, kai nėra kitokios išeities, o vietos pasidėjimui trūksta, mano manymu. Na, bent aš taip planuočiau. Ar Jūs galvojat, kad dabar papaišyta spintelė Jums būtų patogi? Na priėjimas prie jos? Viskas gerai? Kai šitiek vietos aplink  doh.gif .
drinks_cheers.gif  apie ką ir kalbam  mirksiukas.gif

O tai ką siūlot? Vietos ne tiek ir daug-čia tik paveiksliuke taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 11:35)
Po juo sunkiau pakiši kokį didesnį indą  mirksiukas.gif , per žemas jis smile.gif

pas mane toks kaip 2. Aš pasuku kraną, įsidedu didelį puodą ir be problemų viskas. ax.gif Bet aukštesnis gal ir patogiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 02 03, 13:03)
maišytuvus šiaip aš linkus rinktis gyvai

Man geriausia pasisekė - išrinko vyras ir iš katalogo doh.gif ... aišku, prieš užsakydamas rodė man, bet kažkaip per mažai dar buvau SM virtuvių temoj sėdėjus, taj veto neuždėjau lotuliukas.gif ... nors nesiskundžiu dabar, tik misliu, kad gerai būtų maišytuvas su šlangele - patogu būtų savo didelę plautuvę išplaut ax.gif .
Atsakyti