Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 12:08)
Man geriausia pasisekė - išrinko vyras ir iš katalogo doh.gif ... aišku, prieš užsakydamas rodė man, bet kažkaip per mažai dar buvau SM virtuvių temoj sėdėjus, taj veto neuždėjau  lotuliukas.gif ... nors nesiskundžiu dabar, tik misliu, kad gerai būtų maišytuvas su šlangele - patogu būtų savo didelę plautuvę išplaut  ax.gif .

ne nu man irgi vyras išrinko, ir nupirko, ir buvau laaabai patenkinta, nes su šlangele ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 03, 13:06)
O tai ką siūlot? Vietos ne tiek ir daug-čia tik paveiksliuke taip atrodo smile.gif

15m2 virtuvė - nedaug vietos? Man rodos kad visai pakankamai wink.gif.
A stalas taip planuojamas po pakabintais šviestuvais? Nebus per arti virtuvinio? Atskiro valgomojo nebus? Būtų gerai, kad plane pažymėtumėt tuos lubų vykruntasus smile.gif , ir cm neužmirštumėt wink.gif. Aš tai mėgstu matyti tikslius duomenis, tada tiksliai galiu nupasakot, ką siūlau bigsmile.gif . O dabar tos spėlionės, tai žinot... ax.gif

Įdomu būtų pamatyt ir visą namo planą. Kodėl nenorėjot virtuvės ten, kur ji buvo suprojektuota? Ar dėl to, kad ji buvo kartu su svetaine?
Papildyta:
QUOTE(Mistica @ 2014 02 03, 13:07)
pas mane toks kaip 2. Aš pasuku kraną, įsidedu didelį puodą ir be problemų viskas.  ax.gif Bet aukštesnis gal ir patogiau būtų.

O skardą kaip sekasi plaut? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 02 03, 13:08)
ne nu man irgi vyras išrinko, ir nupirko, ir buvau laaabai patenkinta, nes su šlangele ir buvo biggrin.gif

Ale tu matai, kokis supratingas vyriškis clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 12:22)

O skardą kaip sekasi plaut? g.gif

su skarda ir aukštesniu kranu būtų bėda. Šiaip plaunu vieną šoną, tada apsuku ir kitą. biggrin.gif Aišku šiuo atveju labai patogu būtų šlangelė.
Atsakyti
Ale tu matai, kokis supratingas vyriškis clap_1.gif

brunette.gif ...buvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 12:14)
15m2 virtuvė - nedaug vietos? Man rodos kad visai pakankamai wink.gif.
A stalas taip planuojamas po pakabintais šviestuvais? Nebus per arti virtuvinio? Atskiro valgomojo nebus? Būtų gerai, kad plane pažymėtumėt tuos lubų vykruntasus smile.gif , ir cm neužmirštumėt wink.gif. Aš tai mėgstu matyti tikslius duomenis, tada tiksliai galiu nupasakot, ką siūlau  bigsmile.gif . O dabar tos spėlionės, tai žinot...  ax.gif

Įdomu būtų pamatyt ir visą namo planą. Kodėl nenorėjot virtuvės ten, kur ji buvo suprojektuota? Ar dėl to, kad ji buvo kartu su svetaine

Na tarkim normali smile.gif
Salia stalo planuojam bra swiestuwa
Pagal projekta,turejo but bendrai,bet ten ziauriai mazai wietos,niekas nesijgauna. Zodziu architekte turejom "liux".
Valgomasis ale kaip tox bus swetainej smile.gif
Zinokit tu lubu wikruntasu nelabai centimetrais nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 03, 13:26)
Valgomasis ale kaip tox bus swetainej smile.gif

Tai vat klausimas tada, ar reikalingas Jums stalas virtuvėje g.gif . Gal užtektų kelių sėdimų vietų prie salos/pussalės? Kaip ir Jūsų draugės atveju rolleyes.gif .
Atsakyti
Reikia pagalbos 4u.gif

Gal kas užmatė kokių gražių variantų salos-stalo. Labai norėčiau virtuvėje tokios salos su stalčiai, bet reikia kad sedėtų iš visų 4 pusių.

kažkas tokio

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2014 02 03, 13:55)
Labai norėčiau virtuvėje tokios salos su stalčiai, bet reikia kad sedėtų iš visų 4 pusių.

Ar bus patogu stalčius atidarinėt, jei sėdimos vietos bus? Normaliai sėdimoms vietoms reikia stalviršį iškišt, idealu, kai 40cm iškišta, aišku, galima ir mažiau, tada mažiau patogumo sėdintiems smile.gif . Tai galvoju, kaip į tuos stalčius patogiai įlyst, kai stalviršis iškištas g.gif . Į apatinius kaip ir nieko, bet į viršutinius? g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 vasario 2014 - 13:00
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 15:00)
Ar bus patogu stalčius atidarinėt, jei sėdimos vietos bus? Normaliai sėdimoms vietoms reikia stalviršį iškišt, idealu, kai 40cm iškišta, aišku, galima ir mažiau, tada mažiau patogumo sėdintiems  smile.gif . Tai galvoju, kaip į tuos stalčius patogiai įlyst, kai stalviršis iškištas g.gif . Į apatinius kaip ir nieko, bet į viršutinius? g.gif ...

kažkaip galvoju, kad vieta nubūtų tuščia, tai gal stalčius įdėti, bet tikrai bus nepatogu. Ačiū, kažkaip nepagalvojau, o gal spintelė tada patogu. Bet neužmatau gražių variantų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 02 03, 12:51)
Tai vat klausimas tada, ar reikalingas Jums stalas virtuvėje g.gif . Gal užtektų kelių sėdimų vietų prie salos/pussalės? Kaip ir Jūsų draugės atveju  rolleyes.gif .

Valgomasis bus kitam kambaryje. Na mes su vyru mėgėjai valgyti atsisėdę normaliai prie stalo. Galvojom apie "bariuką", bet ir stalas, ir bariukas niekaip.
Be to, čia kaip ir atskiras uždaras kambarys, tai manau stalas geresnis variantas.
Papildyta:
Būtų gerai, kad plane pažymėtumėt tuos lubų vykruntasus smile.gif , ir cm neužmirštumėt wink.gif. Aš tai mėgstu matyti tikslius duomenis, tada tiksliai galiu nupasakot, ką siūlau  bigsmile.gif . O dabar tos spėlionės, tai žinot...  ax.gif

Įdomu būtų pamatyt ir visą namo planą. Kodėl nenorėjot virtuvės ten, kur ji buvo suprojektuota? Ar dėl to, kad ji buvo kartu su svetaine?

Nuo durų iki šlaito pradžios (lygios lubos) apie 239,5cm.

Namo planas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werika: 03 vasario 2014 - 13:25
As gal taip kazka galvociau.. Spalvu ir stiliaus prasau nekomentuoti, cia pats isdestymo principas..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 02 03, 14:18)
Valgomasis bus kitam kambaryje. Na mes su vyru mėgėjai valgyti atsisėdę normaliai prie stalo. Galvojom apie "bariuką", bet ir stalas, ir bariukas niekaip.
Be to, čia kaip ir atskiras uždaras kambarys, tai manau stalas geresnis variantas.

Tai, kaip supratau, ruošiatės turėti 2 vagomuosius stalus g.gif .
Aš Jums siūliau virtuvėje pailikti tik salą ar pussalę su keliom sėdimom vietom, dar ir stalas ten tuomet jau nelabai tilptų.
Dar klausimėliai: kokio dydžio virtuvės Jums reikia? Ar daug gaminat? Ar daug rakandų turit? Didelė šeimyna? Ar tvirtai apsisprendėt vietoj darbo kambario daryt virtuvę? Į kokią pasaulio šalį išeina darbo kambario langas? Nebus tamsi patalpa? Man tai atrodo, kad virtuvė toj vietoj yra tolokai nuo pagrindinės erdvės unsure.gif ..., toli bus lakstyti su lėkštėm iki valgomojo stalo svetainėje.
Ar iš esmės nepatinka bendra virtuvė su svetaine? Ar tik dėl to, kad mažai vietos? Jei neklystu, pagal planą virtuvės -svetainės erdvė turėtų būti apie 35m2? Dėl ko tos vietos daugiau ten reikia? Ar kokius oficialius priėmimus darot nuolat, kad norit virtuvę paslėpt? g.gif
Nepykit, kad tiek daug klausinėju, bet noris viską iki galo suprast... ax.gif
QUOTE(mamučiukas @ 2014 02 03, 14:07)
kažkaip galvoju, kad vieta nubūtų tuščia, tai gal stalčius įdėti,

Jūsų įdėtam pavyzdy vietos tuščios kaip ir nelieka - iš priešingų šonų stalčiai, iš kitų 2 priešingų šonų - sėdimos vietos mirksiukas.gif . Jeigu iš visų 4 pusių sėdėt, tai jau stalas gaunasi smile.gif .
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 02 03, 14:48)
As gal taip kazka galvociau.. Spalvu ir stiliaus prasau nekomentuoti, cia pats isdestymo principas..

Čia man geresnis variantas, nei dizainerio hihihi.gif ...
Tik galvoju, kažin ar ne patogiau/jaukiau būtų sukti U raidę, vietoj ilgos L g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 vasario 2014 - 14:09