Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 30, 23:03)
Žeurios tos moterys lotuliukas.gif

žEurios?????? juokiasi puodas kad katilas juodas lotuliukas.gif cia tai pralinksminai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 30, 19:58)
Vasarą dar, senokai g.gif

Reiks kviestis meistrą ir šnekėtis, klaust kaip ten dabar su tuo dažymu g.gif
Tai va, kad pačEm pirminEm projekte viršutinės spintelės buvo planuotos ant abiejų sienų, tai todėl ir paliko tą sieną tokĘ.

Ups... sorriukas.... klavEtūra stringa.

Eik, Mindija, biskiuka spinteliu paspardyk, paziuresim, kaip ten jos g.gif
Atsakyti
gal apie virtuves pakalbam? ax.gif daugiau jokiu poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif

GANA cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Baldininkai prasau patarkite kaip virsutinese spinteles taures sukabinti aukstyn kojom..? Kokiu sprendimu galit pasiulyti?
Atsakyti
Pasisnekejot merginos lotuliukas.gif

Coco5 man labai grazu toks uzapvalintas kampas, daugiau iseiciu nelabai matau. Gal kitos kazka gales patart g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 30, 23:13)
Baldininkai prasau patarkite kaip virsutinese spinteles taures sukabinti aukstyn kojom..? Kokiu sprendimu galit pasiulyti?

OI kaip man sito reikia, kaip as pamirsau doh.gif man ir reikia. bet virs baro man istikro grazu, bet gal kokia ideja pakistu gera? turiu silpnybe taurem... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 30, 21:58)

Ups... sorriukas.... klavEtūra stringa.

Nu vuo,dar viena užsislėpusi matematikė išsidavė thumbup.gif
QUOTE(Flirt @ 2014 01 30, 22:03)
Pati gyvenau su mdf ir labai patenkinta buvau

Niekur lietuvės moterys nepražūna-kai vyrų stygius,galima ir su mdf gyventi biggrin.gif (juokauju,aš ne realinio mąstymo,bo esu prie meno,tojest nerimta irnesakyk.gif )
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 30, 21:07)
Eik, Mindija, biskiuka spinteliu paspardyk, paziuresim, kaip ten jos g.gif

Tai šiukšlių stalčių nuolat gi spardau biggrin.gif Bet kadangi su aukštakulniais namie nevaikštau, tai ir skylės nepramušiau biggrin.gif
Atsakyti
O kam jas spintelese kabint? blush2.gif

Virs baro tai standartiskai ant laikikliu, bet ar kasnors dar taip daro?
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 01 30, 21:17)
Niekur lietuvės moterys nepražūna-kai vyrų stygius,galima ir su mdf gyventi biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 22:16)
OI kaip man sito reikia, kaip as pamirsau  doh.gif  man ir reikia. bet virs baro man istikro grazu, bet gal kokia ideja pakistu gera? turiu silpnybe taurem... wub.gif

Man tai tos taurės sukabintos jau truputį atgyvenusi įdėja. Nei patogumo(dulka),nei kažkokio grožio. Galima kokią gražią indaują joms suprojektuoti,kad ir su pašvietimu,jei taurės vienetinės ir norisi jomis grožėtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 30 sausio 2014 - 21:31
Aš irgi turiu mintį spintelėj sukabinti, man kažkaip tvarkingiau ir gražiau atrodo g.gif ikea jau nužiūrėjau tų specialių visokių pakabinimų bigsmile.gif
Atsakyti