Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 10

QUOTE(lietinga @ 2014 01 30, 20:17)
Niekur lietuvės moterys nepražūna-kai vyrų stygius,galima ir su mdf gyventi biggrin.gif (juokauju,aš ne realinio mąstymo,bo esu prie meno,tojest nerimta irnesakyk.gif )

lotuliukas.gif oi blynai blynai lotuliukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2014 01 30, 20:18)
Tai šiukšlių stalčių nuolat gi spardau biggrin.gif Bet kadangi su aukštakulniais namie nevaikštau, tai ir skylės nepramušiau biggrin.gif

blogai spardai reiskia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 30, 23:24)
Aš irgi turiu mintį spintelėj sukabinti, man kažkaip tvarkingiau ir gražiau atrodo g.gif  ikea jau nužiūrėjau tų specialių visokių pakabinimų bigsmile.gif

apie ka kalba thumbup.gif reikia kazkaip sumastyt. jauciu dar reikia man spinteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 sausio 2014 - 21:37
Dabar taip... biggrin.gif Klausykit... biggrin.gif
Raguvos baldai paskaiciavo man labai simpatiska kaina wub.gif Ka apie juos papasakotumet g.gif Man kazkaip jie senove kvepia, bet gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 30, 22:03)
Pati gyvenau su mdf ir labai patenkinta buvau, ir dabar is mdf darysiu ax.gif

O del pasipelnymo tai as priesinga nuomone susidariau, nes baldininkai siulo paprasta plokste ir dar atkalbineja nuo mdf biggrin.gif  Na bet tik iki tol kol vyras isikisa(toj srity dirba) lotuliukas.gif

As tai gal manyciau, kad siulo paprasta tam, kad pigiau atrodytu JU siulomas projektas, kad nepabegtu pas kita. Todel pati pasidariau detale lentele su indentiskais kintamaisiais ir issiunciau pakartotinas uzklausas, kad visi sutikslintu - matomi fasadai, nematomi - is kokiu ploksciu.
Kazka viena ausim girdejus, kad visa furnitura geriau 'draugauja' butent su MDF - ne taip issiklaipo. Bet dar reikes apie ji skirtumus pasikalbeti su baldininkais.

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 22:06)
žEurios??????  juokiasi puodas kad katilas juodas  lotuliukas.gif  cia tai pralinksminai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif  hah.gif

Kazkas dar ir sarkrazmo nesupranta.. dirol.gif
Atsakyti
Tai gerai tas dazytas MDF ar blogai? Kaip ir planuoju balta dazyta MDF, bet argi ji reikia tiek smarkiai saugoti g.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkada čia šiek tiek dalyvavau diskusijose, paskui nebe, bet vis dėlto sugalvojau parodyti savo virtuvę (nors ji jau vasarą baigta buvo, tik dabar susiruošiau biggrin.gif ). Žerkit komentarų, bus labai įdomu bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

P.S. negalvokit, kad lubos čia toks dizaino sprendimas biggrin.gif Tiesiog pas mus statybų stadija jaučiu tęsis amžinai, nieko nesugebam pasibaigti doh.gif Virtuvės siena bus dengiama stiklu panašiais raižiniais, kaip ir stalviršis. Taip pat po spintelėmis jau yra led apšvietimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 30, 21:02)
Tai gerai tas dazytas MDF ar blogai? Kaip ir planuoju balta dazyta MDF, bet argi ji reikia tiek smarkiai saugoti  g.gif

Nu as niekada nesaugojau ir nieko neatsitiko, o as tikrai megeja paspardyt kojo spinteles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 01 30, 23:04)

ar patogu kai plautuve ir kaitlente taip arti viena kitos?

Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 30, 22:09)
ar patogu kai plautuve ir kaitlente taip arti viena kitos?

Plautuvėj nebent obuolį nusiplaunu, visa kita keliauja į indaplovę, tai jokių problemų dėl taškymosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2014 01 30, 23:04)
Sveikos, kažkada čia šiek tiek dalyvavau diskusijose, paskui nebe, bet vis dėlto sugalvojau parodyti savo virtuvę (nors ji jau vasarą baigta buvo, tik dabar susiruošiau  biggrin.gif ).

Man irgi kas kliuva, tai plautuve salia kaitlentes. Kodel taip padaret? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 30, 21:19)
O kam jas spintelese kabint?  blush2.gif

Virs baro tai standartiskai ant laikikliu, bet ar kasnors dar taip daro?

Man nepatinka virs baro atvirai, nes pastoviai dulkem apkrenta, kai reikia naudoti tai pirmiausia issiplauk, panaudojus issiplauk... ner galo.
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2014 01 30, 21:24)
Aš irgi turiu mintį spintelėj sukabinti, man kažkaip tvarkingiau ir gražiau atrodo g.gif  ikea jau nužiūrėjau tų specialių visokių pakabinimų bigsmile.gif

Nieko as ten gero neradau, parodykit ka issirinkot?
Atsakyti