Įkraunama...
Įkraunama...

Kos sala

QUOTE(beatka1983 @ 2014 03 30, 14:15)
sveiki
rekomenduokite  kokiame mieste geriausia ziuretis viesbucio - norint linksmesnio, gal kazkiek naktinio gyvenimo ir šurmuliuko? nenorime  visa laika pliazintis, o daugiau judeti, pakeliauti, daugiau pamatyti , o vakare i pašokti islisti wink.gif

Visada visos linksmybes buna sostinese 4u.gif
O arciausiai sostines Tigakis
Kardamena kaip musu Sventoji biggrin.gif

Gali pasiziureti apie kurortus

http://www.kosinfo.gr/villages/kefalos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sterbline ziurke: 30 kovo 2014 - 14:29
Mes skrendam birzelio men seima 5 asmenys 2 sauge trys vaikai (14, 5, 3 m.) gyvensime Tigaki, Gaia Village 3* viesbutyje. Gal kas turi kokiu komentaru be tu kurie internete smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma
tada dar vienas klausymas - kuri puse siltesne , vaziuojame balandzio pabaigoje - tai ir taip nesitikime didele silumos, tad reikia orentuotis tada kuria cia puse imti - kur mezesni vejai ?
Zvalgomes i Kefalos miesteli - bet idomu yra jame kokiu naktiniu pramogu - pubu, tavernu ar klubu ?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2014 03 30, 20:00)
Aciu uz atsakyma
tada dar vienas klausymas - kuri puse siltesne , vaziuojame balandzio pabaigoje - tai ir taip nesitikime didele silumos, tad reikia orentuotis tada kuria cia puse imti - kur mezesni vejai ?
Zvalgomes i Kefalos miesteli - bet idomu yra jame kokiu naktiniu pramogu - pubu, tavernu ar klubu ?

Kefalos puse siltesne
Tigaki daugiau vejuota
Reikia kokioms 3 dienom masina issinuomoti ir tada galima aplekti kur tik nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sterbline ziurke: 30 kovo 2014 - 19:09
QUOTE(sterbline ziurke @ 2014 03 30, 20:08)
Kefalos puse siltesne
Tigaki daugiau vejuota
Reikia kokioms 3 dienom masina issinuomoti ir tada galima aplekti kur tik nori smile.gif

Aciu uz atsakyma dar karteli, masina planuojame nuomotis visam buvimo laikui - mastome uzsakyti internetu masina ir atskridus atsiimti oro uoste , o isvaziuojant priduoti smile.gif tada nereikes ieskoti kaip is oro uosto i viesbuti nusigauti .
Gal rekomenduosite kur pigiau nuomotis masina - kurioje agenturoje?
plius jeigu kas galetu rekomenduoti gero maisto restoranu, tavernu - butume dekingi, nes viesbuti imame tik su pusryciais - norime buti nepriklausomi prie viesbuco rezimo , norime isragauti vietine virtuve.
Atsakyti
Sveiki, gal galetumete pasidalinti kas buve, kur geriausi Kose papludimiai, vietos atostogoms su mazameciais vaikais?
Atsakyti
Sveiki
mes irgi jau bilietus turime balandzio 21 dienai smile.gif liko uzsisakyti viesbuti - Kos town zvalgomes - nes vistiek keliausime po sala, tai nusprendem kad sostineje bus geriau.
gal kas gali rekomenduoti koki viesbuti Kos'e? lig ir patiko - Kosta palace- viesbutis. gal kas kokiu atsiliepimu apie ji turi?
Atsakyti
Klausimas buvusiems dėl viešojo transporto. Ar tesingai supratau, kad vykstant iš oro uosto į Kos meistą pakeliui autobusas stoja Mastichari, Marmari, Tingaki, na arba stoja kažkur netoli tų gyvenviečių. Mane konkrečiai domina Tingaki, ar įmanoma kur tai pakeliui išlipti (temoje skaičiau, kad reiktų prie kokio tai žiedo išlipti), kad nevažiuoti iki paties Koso, o po to tik į Tingaki. Ir atgal, ar būtina vykti į Kos, o iš ten vykt į oro uostą, tiesiog gal galima kažkur pakeliui įlipti, nes pagal grafiką nelabai gaunasi su laiku, nuo taško A iki B, o po to nuo B į C, o iš A pasiekti C būtų man priimtina 4u.gif Tikiuosi kas nors suprato, ką aš čia norėjau pasakyti ir atsakys.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2014 04 02, 15:48)
Klausimas buvusiems dėl viešojo transporto.  Ar tesingai supratau, kad vykstant iš oro uosto į Kos meistą pakeliui autobusas stoja Mastichari, Marmari, Tingaki, na arba stoja kažkur netoli tų gyvenviečių. Mane konkrečiai domina Tingaki, ar įmanoma kur tai pakeliui išlipti (temoje skaičiau, kad reiktų prie kokio tai žiedo išlipti), kad nevažiuoti iki paties Koso, o po to tik į Tingaki. Ir atgal, ar būtina vykti į Kos, o iš ten vykt į oro uostą, tiesiog gal galima kažkur pakeliui įlipti, nes pagal grafiką nelabai gaunasi su laiku, nuo taško A iki B, o po to nuo B į C, o iš A pasiekti C būtų man priimtina 4u.gif  Tikiuosi kas nors suprato, ką aš čia norėjau pasakyti ir atsakys.

O kodel jus norite vazinetis su vietiniu transportu? Jei jus cia klausiat del pervezimo oro uostas - viesbutis - oro uostas, tai rekomenduoju a2btransfers.com. Kaina tikrai gera ir patogu.
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2014 04 02, 17:47)
O kodel jus norite vazinetis su vietiniu transportu? Jei jus cia klausiat del pervezimo oro uostas - viesbutis - oro uostas, tai rekomenduoju a2btransfers.com. Kaina tikrai gera ir patogu.

Pažiūrėjau per a2btransfers pervežimą iš ir į oro uosto/ą, tai jei nuveža į viešbutį už 7 eur, tai atgal į oro uostą už 107 EUR... doh.gif 23 km?!
Atsakyti
QUOTE(Morena @ 2014 04 02, 16:02)
Pažiūrėjau per a2btransfers pervežimą iš ir į oro uosto/ą, tai jei nuveža į viešbutį  už 7 eur, tai atgal į oro uostą už 107 EUR...  doh.gif  23 km?!

Kazka ne taip suvedet turbut mirksiukas.gif Jei pvz vykstate is oro uosto i Tigaki ir atgal pirma geguzes savaite, pervezimas jums kainuos i abi puses 10,44 eur (per a2b). Gal netycia uzmetet aki i private transfer? Su privaciu i abi puses 103,86 biggrin.gif
a2b
Atsakyti
QUOTE(Braskyte26 @ 2014 04 02, 16:47)

Taip ir darysiu blogiausiu atveju. 4u.gif Tiesiog norėčiau pabandyt pati nusigauti, nes atsumas nedidelis. Kiek teko naudotis šia paslauga, tai vis tik šiek tiek užtrunkama, mažiausiai kiek teko laukti buvo 30 min., t.y. kol visi susirinks, pasiims lagaminus, tada dar tie sustojimai viešbučiuose, o grįžimas apskritai kartais būna ilgas, nes koks nors turistas pramiega, tuomet jo laukia visas autobusas (kalbu iš patirties) tuomet jau vėlokai atvykstama į oro uostą, žodžiu papildomas stresas. O viešuoju transportu būtų netgi greičiau, jeigu jis pvz. prarieda koki 1.5 km nuo miestelio tai man jokia bėda prasivaikščiot po apylinkes pasidairyt. Vaikštinėti beveik mano hobi rolleyes.gif
Atsakyti